Zomervakantie 2014 van Layla, Brio en Butara
 

31-08-2014
Inmiddels zijn we alweer ruim een week terug van onze vakantie, een rondreis door een stukje europa. Onze eerste bestemming was St Andre les Alpes in Frankrijk. We hebben het rustig aan gedaan en na een overnachting in Luxemburg en de volgende nacht op een mooie camperplaats op een bergpas zijn we bij de camping aangekomen:


Lekker warm dus heerlijk luieren.
 
Vlakbij de camping was een meer waar we heel wat uurtjes hebben doorgebracht!

Layla haalt de stok en Butara wacht haar op ;)

Layla kan er geen genoeg van krijgen en springt elke keer zonder nadenken in het water, Brio kijkt toe en wacht tot ze terug komt met de stok.

Layla en Butara liggen het liefst bij elkaar!
 

Na 5 dagen St Andre zijn we naar Italie gegaan en kwamen bij een heerlijk rustige camperplaats tussen de olijfbomen. De enige 'verstoring' van de rust was het constant getjirp van de boomkrekels, niet heel storend dus ;)
 

Lekker zonnen!
 

En lekker wandelen!
 

Na een paar dagen trekken door ItaliŽ zijn we aangekomen in SloveniŽ, het kustplaatsje Strunjan. Hier zijn Crt en Nina met honden en kinderen op vakantie en waren wij welkom om ook te genieten van 'het sloveense strand. Nou ja strand niet met zand zoals wij hier gewent zijn maar wel een prachtige rotsachtige kust met heerlijk warm water van de middellandse zee.


Butara weer even bij Nina op schoot, net als 2 maanden geleden alleen is ze nu iets groter haha.
 

Mama Fanta was loops dus om met elkaar te gaan wandelen zou iets te veel gevraagd zijn van Brio zijn zelfbeheersing maar nog wel een familiefoto gemaakt!
 

En Butara met oma Brihta en mama Fanta.
 

En we zijn weer onderweg! Layla en Butara hebben zo heel wat kilometers afgelegd ;)
 
En dan zijn we in Greifenburg, Oostenrijk!

Een leuke wandeling langs een klein beekje omhoog.

Vader en dochter
 

Heel braaf Layla en Brio maar we missen iemand...

Ja hoor nu is het plaatje compleet :)
 

Jut en Jul ;)
 

Als laatste een nog op een mooi plekje gestaan langs de Moezel in Duitsland. We hebben genoten van deze heerlijke vakantie!