Zomervakantie 2013 Breezer en Biker
 

Ook wisten we dat Breezer oud was en misschien niet meer zo heel lang bij ons zou zijn hadden we tijdens deze fantastische vakantie niet kunnen vermoeden dat het afscheid zo kort na de vakantie zou zijn.. Maar helaas toch de harde werkelijkheid:( Daarom wat later de foto's van de vakantie maar toch willen we ze delen want hoe onbetaalbaar zijn ze voor ons, ze hebben weer zo genoten van het samen met de baasjes op stap zijn. Vooral Breezer was een echte vakantieganger, ze vond het allemaal zo leuk haar blije verwachtingsvolle blik alleen al was een reden om op vakantie te gaan.
We hebben een kleine rondreis gemaakt eerste bestemming was Frankrijk, het meer van Annecy van daar uit zijn we door Zwitserland naar Andelsbuch in Oostenrijk gegaan. Toen via de mooie PyreneeŽn in Italie naar Slovenie gereden waar we weer 2 dagen gastvrij ontvangen zijn door Crt en Nina en natuurlijk weer even hebben kunnen genieten van hun honden Smart, Rumba, Brihta en Fanta! Daarna zijn we weer richting Oostenrijk gegaan en hebben nog een paar dagen op een camping in Greifenburg gestaan.


De eerste dagen waren ook Stefan en Marieke met Diezel bij ons op de camping. Op een regenachtige avond met z'n allen in onze camper, het past best al neemt die grote Diezel bijna net zoveel ruimte in als Breezer en Biker samen;)
 

Krijgen wij ook iets lekker?
 

Alleen op de berg in Zwitserland, lekker rustig wakker worden zo!
 

Breezer was niet meer in staat om echte wandelingen te maken dus ging ik allen met Biker op stap en bleef Breezer bij de baas.
 

Met de gondellift naar boven om de baas van de berg te zien vliegen..
 

..wachten tot het zover is dan kan je net zo goed een dutje doen..
 

..en dan ineens is de baas verdwenen! Biker vond het maar niets en heeft nog een tijd staan kijken of tie niet terug kwam;)
 

Lekker lui!
 

Schatjes :)
 

Breezer en water: wat heeft ze een plezier gehad!
 

Na het zwemmen droog gelikt worden door je broertje is helemaal niet vervelend ;)
 

En de laatste week was Diezel met zijn baasjes ook weer van de partij!
 

Biker pikte Diezel z'n kussen in ;)
 

Wachten op de baasjes.
 

Het blijft een grappig gezicht: grote neef Diezel met kleine ome Biker :)
 

En onze ouwe doos.. wat heeft ze weer genoten van deze fantastische vakantie! We hadden er al rekening meegehouden dat dit haar laatste zou zijn maar dat het afscheid zo snel zou komen dat hadden we niet verwacht. Daarom zijn we extra dankbaar dat we haar deze weken 24 uur per dag bij ons hadden en samen nog zoveel plezier gehad hebben.