Amico del Petto Tycha
 

06-09-2013
Tot Briola's grote vreugde kwam Tycha een dagje bij ons. Tycha en Briola wandelen regelmatig met elkaar. Briola is dan onderdanig vragend of ze wil spelen. Tycha maakt met voornamelijk negeren duidelijk dat ze ok is als gezelschap maar spelen nee hoor. Zo ging het ook bij ons thuis. Totdat we gingen wandelen. Biker ging natuurlijk ook mee. En vol enthousiasme begonnen ze alle 3 te rennen:-)

En joepie Taai speelt met Briola.
Oom Biker en nichtje Tycha.
Even een rust momentje.
En daar gaan we weer, wie begint als eerste?

Na de wandeling was de interesse in spelen weer over. Taai heeft alles (echt alles beide huizen, schuren en tuin) uitgebreid bekeken. Wat onwennig een slaap plekje gezocht. Deze gevonden op een kussen en s'avonds op de bank helemaal in dromenland. We vonden het heerlijk Tycha een dagje te hebben. Ze heeft veel trekjes van oma Bount en mama Bengie, beide een heel klein beetje terug, sweet memories...

23-06-2013
Afgelopen vrijdag hebben Tycha en Briola met elkaar kennis gemaakt. Na de dood van Bounty hadden we niet meer met Tycha gewandeld. Het was echt wel even erg pijnlijk en confronterend om haar weer te zien op ons wandel plekje. Maar uiteindelijk hebben we genoten van de wandeling en Taai en Briola vinden elkaar prima als wandel maatje:-)
Tycha speelt (net als oma Bount) niet zomaar met een andere hond, Briola heeft het geprobeerd maar zich erbij neergelegd dat het gewoon samen wandelen is. Spelen moet ze maar met andere honden.

Klaar voor actie Taai?
Moet dat echt?
Mag ik alsjeblieft gewoon met een steen spelen?
Kijk Briola dit is leuk, een steen uit het water halen.
Briola vind het maar rarigheid.
Dan neem je de steen mee...
...en dan graaf je hem door het zand weer terug in het water.
Afblijven deze steen is van mij.

22-02-2013
Bijna elke vrijdag genieten we van een wandeling met Tycha en Brigitte. Taai heeft de liefde voor grote stokken van mama Benga gerfd. Zo grappig om te zien hoe trots ze ermee loopt:-)

18-01-2013
Tycha woont erg dichtbij ons in de buurt, we zeiden weleens we moeten eens gaan wandelen, het kwam er nooit van. Door de dood van Benga is het er nu dan toch al 2x van gekomen en hebben we afgesproken het nog veel vaker te doen. Oma Bounty vind het toch wel erg gezellig als kleindochter Tycha meewandelt. Op af en toe een sprintje samen na spelen ze niet echt met elkaar. Maar ik zie dat Bount ervan geniet, gewoon het samen wandelen. En ik en Dewi genieten er ook van, Taai met haar 'jonge streken' en de gezelligheid van Brigitte. Brigitte we hopen dat er nog vele wandelingen volgen, bedankt.

Poseren is niet favoriete bij beide:-)
Mooie Tycha!
Sneeuwhappen met Brigitte.
Mogen we een koekje?
Nog een keer?

06-11-2010
Tycha op de raduno in Zaltbommel waar ze de 3de plaats met een Uitmuntend behaalde!

Tandjes kijken.
Heel mooi staan.
Goed opletten.
Ja de 3de plaats ik ben ook heel mooi.
Ik ben niet alleen mooi ook nog eens erg stoer.

08-09-2010
Gisteren is Tycha een daagje bij ons geweest, ze was wel een beetje teleurgesteld dat haar grote broer Diezel er niet was maar met Ome Biker kon ze ook leuk spelen.

Kom op met die bal!
Wie heeft hem?
Biker..
Nu ik alsjeblieft??
Haha! Hebbe!!
Kusje..
..en kusje terug;-)
 

28-07-2009
Afgelopen weekend zijn we er "stiekem" een paar daagies tussenuit geknepen en hebben ons prima geamuseerd in Renesse.
Martin zijn vader heeft daar een caravan op nog geen vijf minuten loopafstand van het strand.....en daar mogen de honden lekker de hele dag op het strand bivakeren.
Tot 18:00 uur aangelijnd en daarna is het vrijspel.....maar wij houden ons niet altijd aan de regeltjes.....oepz.
Tycha is verzot op zwemmen en dan vooral de zee.....lekker duiken in de golven, het kan haar niet ruig genoeg zijn....heerlijk om haar dan zo zien te genieten.

Groetjes Brigitte

13-02-2009
LANG ZULLEN ZE LEVEN IN DE GLORIA
 !!!!!

Lieve broertjes en zusjes van Tycha, wij willen jullie van harte feliciteren met jullie tweede hondenverjaardag en nog veel speeljaartjes erbij!!!

Dus Diezel, Bufera, Spike, Bruce, Guste en Brihta tweemaal hieperdepiephoera.

Tycha is uiteraard vanmorgen eerst door het vrouwtje uit volle borsten toegezongen, en mooi dat ze dat kan.
Daarna zijn we naar Nieuwpoort gereden en hebben met Stanley, Tycha d'r verkering, een natte maar lekkere wandeling gemaakt en werd Tycha vol enthousiasme begroet door haar liefje en kreeg zij een mooi roze cadeautje mee naar huis waar hl veel lekkers in zat.
Na de wandeling wilde Tycha haar prins trakteren op een lekkere frikadel bij de plaatselijke snackbar maar dit evenement moest helaas uitgesteld worden naar a.s. maandag, het vrouwtje kreeg namelijk een telefoontje van de wasmachine monteur die binnen tien minuten voor de deur zou staan.
Bij thuiskomst heeft madam een pensstaaf van wel een meter lang gekregen en deze moest natuurlijk in n keer op, bang dat de katten er anders mee vandoor zouden gaan...........de hebbert!
Vanmiddag krijgt ze nog hoog bezoek van oma en opa uit Den Haag die ongetwijfeld ook een presentje voor hun jarige "kleinkind" mee zullen nemen.....dus Taai haar verjaardag kan niet meer stuk.
Groetjes van ons allemaal

13-01-2009
Jullie zien Tycha met enige regelmaat maar vrijwel altijd op dezelfde plaats en dezelfde tijd.
Laatst was ik een nachtje "alleen", zonder Martin dus, die stond met panne ergens in Leidschendam en is die avond blijven slapen ( op mijn aanraden) bij zijn broer in Zoetermeer omdat het anders nachtwerk zou worden, en zodoende zat er niets anders op om het bed (eindelijk) eens te vullen met hond, want alleen het bed delen is oh zo kil......kun je ook niet elke nacht aan beginnen....neemt zo'n hoop ruimte in beslag en je kunt constant je bed verschonen, een bed vol haren geeft ook niet de nodige nachtrust, maar ik heb die nacht geslapen als een roosje en Taai k....is ons in tijden niet meer overkomen ;-))
De baas zou eens vaker van huis moeten zijn.
Wanneer wij de volgende ochtend ontwaakte was Tycha niet van het bed af te krijgen dus heb ik haar nog even laten nagenieten, en dat is mij niet in dank afgenomen.
Dus nu eens geen Tycha op trainings"kamp" maar lekker op het bed van "pappa & mamma"!
Heb er tevens nog enige fotootjes bijgevoegd van de afgelopen dagen dat het zo gevroren heeft......Tycha vind het reuze geweldig, ijs, sneeuw.....al die enthousiaste kinders op de bevroren wateren, als er volgend jaar weer zo'n winter komt laat ik haar een paar schaatsjes aanmeten....hihihi.
Wat inmiddels minder koude wintergroeten uit Goudriaan!

05-10-2008
Tycha kwam een dag en een nacht bij ons logeren. Op vrijdag had ze gelijk een kleine renie. Diezel en Guste waren er ook.
Met zo'n grote broer en zus kan je maar beter de slimste weg kiezen, jullie zijn de baas.

Spelen met Diezel ze doen het al elke dinsdagavond op de KC en gingen nu ook weer lekker los.

Met haar grote zus.

En met z'n drien wie is er het braafst?

12-09-2008

15-06-2008

Ik lust ze rahw!!!!
Yeah, come on dady!
We sluiten de poorten!!
 

Op 13 februari is dus ook onze Tycha in haar tweede levensjaar belandt, net als haar broertjes en zusjes.......kan mij nog goed de dag herinneren dat ik een sms-je kreeg dat Benga bezig was met het werpen....het lijkt nog maar zo kort geleden.
 Het is een mooi jaar geweest met een hoop lol, liefde en leuke gebeurtenissen, dat er nog maar velen mogen volgen, zo ook voor de rest van alle hondenbaasjes!!!
 Natuurlijk lieten wij die dag niet verstek gaan en hebben we die dag de opa's en oma uitgenodigd om deze toch wel bijzondere dag met ons te vieren en  te toasten met 's-morgens, na eerst een heerlijke wandeling gemaakt te hebben, een koppie koffie en zelf gebakken cake en voor Tycha een lekker mega bot en 's-middags maakten we ruimte voor een lekker glaasje wijn en voor Taai Kwispelbier.....dat werd in n keer opgeslobberd, maar dat ze er nu harder van is gaan zwierenzwaaien met haar staart daar hebben we weinig van gemerkt en dronken is ze er ook al niet van geworden..........maar n ding was duidelijk, ze heeft er van gesmuld tot de laatste druppel. Toen de avond was aangebroken hebben we voor onze jarige Tychi een prinsessenmaaltje bereidt met kippenlevertjes, rijst en sperzieboontjes
 ....ook dat ging er zonder enige moeite in.
 Het was een gezellige dag, iets om weer op terug te kijken.
 Op naar het volgende jaar en dan hopen dat Tycha wat minder uitgeput is want die dag daarvoor, het samen zijn met Diezel, heeft haar wel twee dagen lang behoorlijk uitgeput, ze kon nauwelijks meer "normaal" uit haar ogen kijken......tja wat wil je ook met zo'n grote broer maar leuk heeft ze het wel degelijk gevonden!!!!!
 Dikke groet en een vette kuzzel van Taai

Martin en Brigitte gingen een dagje uit dus kwam Tycha gezellig bij ons. Haar broer Diezel was er ook dus dat was natuurlijk dikke pret. Ze hebben heerlijk gespeeld samen en natuurlijk moesten ze even op de foto:)

Ben ik geen knappe meid?

Lekker dollen met m'n broertje, sjonge hij is wel groot geworden zeg!

 

Hehe,poepoe,nounou!!!!
Das lang geleden.............................................
Denk je dat je er zo'n beetje bent wat de verbouwing aangaat komen er weer allerlei dingen op je pad, zoals de vloer waxen, kitten van  plinten, airco's aansluiten en ga zo maar door.....maar nu zijn we eindelijk waar we wezen moeten.
Duzzzz meer tijd om eens op jullie site te neuzen en wat is er in die tussentijd veel gebeurd zeg!
Wat zijn die kleine opsodemieterjes al groot geworden zeg en wat zijn ze allemaal goed terecht gekomen, het bekijken en lezen van de ingestuurde verhaaltjes heeft mij weer enorm ontroerd.
Hier is er ook het n en ander de revue gepasseerd en nog aan het passeren..........misschien hebben jullie het al vernomen maar Tycha is loopzzzzzzz en heeft er toch wel enigszins last van.....ze is niet helemaal haar zelf, ligt veel te slapen en had zelfs een dag niet veel trek in haar snoeperijtjes, snauwt wat meer naar haar beste kattenmaatje en verliest enorm veel haar.
Heb besloten om haar na deze periode toch te laten helpen. We hebben haar nu een mooi slipje van mij aangemeten en vanaf het begin gaat ze daar best goed mee om.
Wij zullen dit jaar geen gebruik maken van jullie zomerse opvang....we zijn van plan om naar(zuid) Frankrijk af te reizen en Taai gaat dan lekker mee en stemmen we onze vakantie lekker op hr af......wandelen, zwemmen, lekker eten :-))
Als bijlage heb ik weer een aantal fotootjes bijgevoegd.....altijd weer leuk.
Nu meiden, het gaat jullie en de beesies goed en hopelijk weer tot snel.
Gr. Brigitte

Hoi Ladies!
Wat een geweldig leuke dag hebben wij gisteren mogen beleven, we hebben meer dan genoten van alles en iedereen (maar naturlement vooral van de honden, het blijft een genot om naar die schepseltjes te kijken).
En wat hebben jullie je weer uitgesloofd zoals altijd, ik val iedere keer van de ene in de andere verbazing omtrent jullie organisatie en verrassingen.
Jullie zijn heuse Kanjers, dat meen ik oprecht en ieder met mij denk ik. Zo die pluim kunnen jullie in je ........ steken ;-))
Ik heb zojuist de foto's + verslag die door jullie gemaakt zijn bekeken en gelezen, wat zijn deze leuk geworden.....daarentegen zijn de kiekjes van mij een beetje in het water gevallen en kan ik helaas geen bijdrage leveren, maar jullie hadden nog wel enige foto's van het weekendje uit naar Limburg van ons tegoed.
Tycha was gisteravond ,en vandaag trouwens nog, helemaal afgestoffeerd.......het kost haar behoorlijk wat moeite om haar lieve trouwe kijkers open te houden. Niet zo verwonderlijk toch?Dus vandaag hebben we haar maar wat rust gegund, dat geldt helaas niet voor ons.....wij mochten gewoon weer aan de slag :-(
Nou meiden nogmaals heel erg veel dank voor de onvergetelijke dag en natuurlijk spreek ik ook namens Taaitje.
Bye,Wij drietjes

Survivle met papa

Ahhh, papa gaat een lekker ijsje kopen......mag ik vast ook een likkie van...t'is tenslotte voor mij ook vakantie

Nou vooruit!!!

Brrr mama! Toch wel een beetje koud hoor!

Nou uh...woar blieft mien biertjuh.

Ahhhh, dat werd tijd lekker!!!

Pfoee he, dat hakt er wel in zeg.

Grrhhhhh, tijd voor een tukkie.

Iedere dag ff kroeluh....zeker wanneer we op vakantie zijn.

Hoe groter hoe mooier.

Wat die koe kan kannik ook.

Kijk maar...just twins.

Tycha met haar nieuwe huisgenoot.

Allereerst wederom van harte met het behalen van het kampioenschap. Bis Bis!!
Die meid blijft maar prijzen in de wacht slepen h!
Maar wacht maar tot ons peutertje geen peutertje meer is en mee mag doen met de grote honden....dan is er concurrentie strijd hoor....hahahaha.
Als ik dit mailtje klaar heb ga ik Tycha meteen inschrijven voor de jonge hondendag.
Met ons hartendief(je) gaat het enorm goed.....groeit en groeit maar en is nu wat mij betreft op een mooi gewicht.
Een poosje terug toen het weer nog aangenamer was dan het de afgelopen dagen is heeft Taai heerlijk gezwommen en leuk dat ze het vond! Ze kan zwemmen als de beste ;-))
Nu maar wachten tot het weer eens een andere wending krijgt en we weer met z'n allen in de "plomp" kunnen springen, want de zomer gaat op deze manier wel in een rap tempo voorbij.
Vandaag heb ik een lekker, nou ja lekker, wandelingetje met onze tante gemaakt door het drassige niet te zeggen blubberachtige gras. Had een leuk paadje ontdekt ergens in Giessenburg bij een recreatie gebied, een lekker plekkie waar ze ongeremd haar gang kon gaan. Zo nu en dan wanneer ze niet aangelijnd hoeft te lopen krijgt ze het op haar heupen en gaat dan als een wilde stier heen en weer rennen......je komt dan niet meer bij.
Toen we weer bij de auto aangekomen waren zag ik pas hoe ik er uit zag....mijn broek zat van onder tot boven onder de modder en ik moest notabene nog boodschappen doen. Een goede les voor de volgende keer.....kaplaarzen mee!
Ondanks alles hebben we er heerlijk van genoten....een plekje waar we vaker zullen komen.
En tja, wat de verbouwing betreft....vind het nu wel er lang gaan duren. Het klinkt misschien raar maar als Taai er niet was geweest had ik het waarschijnlijk allemaal veel erger gevonden. Zo nu en dan ontvluchten we de boel en gaan we lekker stappie doen en vergeten we even alle chaos.
Ze is echt een maatje voor het leven!!!
Zo, dat was het dan weer voor het moment en ga ik nu op de link klikken om onze trots in te schrijven!
Byebye, zwaaizwaai.
Een dikke knuf voor de doggies en een natte lebber van Taai

We hebben helaas niet op de uitslag kunnen wachten maar de uitslagen zouden op de site komen te staan.....dus toen wij gisteravond thuis kwamen hebben we direct angstvallig gezocht maar er stond nog niets over de uitslagen vermeld.
Maarrrrrrr de keurmeester heeft vol lof over Tycha geschreven: Markant hoofd, goed geplaatst en gedragen oren, passende oogkleur, goed gebit, goed ontwikkeld lichaam voor de leeftijd, goede lichaamsbelijning, sterke voeten, goede vachtconditie en een prima gangwerk voor leeftijd.....duzzzz wij zijn apentrots!

 

Het heeft even geduurd maar wij waren ook afhankelijk van onze fotograaf waar we inmiddels de foto's van hebben mogen ontvangen.
Tycha is dus nu "wettelijk" in het echt verbonden met Celesta....het was even even een twijfelgeval maar het uiteindelijke antwoord is toch volmondig met JA
Nu maar hopen dat ze elkander trouw blijven tot de dood hun scheidt.
Groetjes van Bri

Af gelopen zondag kwam Tycha een dagje bij ons, we hadden een bezoekje aan Guste in de planning staan, dus is Tycha samen met mama Benga mee gegaan. Ze heeft het heerlijk naar haar zin gehad, gewandeld en gespeeld en vol bewondering naar mama gekeken die liet zien dat zwemmen erg leuk is.

Vandaag zijn we even bij Tycha en haar baasjes langs geweest om haar nieuwe huis te bewonderen. Ze zijn net verhuisd en wonen nu vlakbij ons:) Tycha heeft het reuze naar haar zin in d'r nieuwe huis en tuin.

 

Wij zullen actief bij de puppyrenie aanwezig zijn, lijkt ons een uitermate gezellige bijeenkomst. Wat betreft de datum maakt het ons niet uit en passen wij ons aan bij de rest van de van de bazen en bazinnetjes.
Kom zojuist terug van een bezoekje aan de dierenarts en heeft Tycha haar cocktailprikje gehad. Alles ging voorspoedig en heeft zij het gehele gebeuren al kwispelend volbracht. Haar gewicht is nu 13,8 kilogrammetjes.......niet verkeerd toch? Onderweg hebben we lekker gedold en heeft zij opweg naar huis een stok van wel anderhalve meter meegesjord........wat was ze er mee in haar nopjes, vol trots en met haar neus in de lucht, staart flink omhoog en opgeheven kop liep zij er mee te banjeren..............de uitsloofster;-))) Uitgeput van alles ligt ze nu lekker in haar bench te slapen.
Vanmiddag heb ik haar saam met konijnie even in de gang laten hobbelen.....ut ging er zo nu en dan heldhaftig aan toe maar na een paar correcties had zij haar gevonden met het konijn en werd Jumpie van top tot teen gewassen en wat vond het konijn dit prettig! Heb nog een fotootje gemaakt met mijn debieltje....tis er een van niet al te beste kwaliteit maar stuur um toch mee.
Veel liefs van ons allen

Tycha kwam en dag en nacht logeren bij ons, ze heeft lekker gespeeld met haar broer Diezel die op vrijdag altijd bij ons is. En mama Benga weer gezien, Tycha wist nog heel goed dat het haar moeder was ze wilde zelfs nog bij Benga drinken, daar was Benga het helemaal niet mee eens;-)
We hebben genoten van Tycha en Tycha had het ook erg naar haar zin.

 

Duizend maal excuses voor het nalaten over het wel en wee omtrent ons beste kamaadski Tycha. Zoals jullie weten zijn wij druk druk en nog eens druk maar rustigere tijden breken binnenkort aan. Met Tygie gaat het uitermate goed en wij genieten ieder dag meer en meer van haar en is zij niet meer uit ons leventje weg te denken. Gisteren konden wij de moed niet meer opbrengen om naar de cursus te komen en hebben wij besloten om alle hectiek even achter ons te laten en zijn wij met zijn 3-tjes naar het Scheveningse strand gegaan. Wat hebben we gelachen.......er stond een enorme wind en Tycha moest echt moeite doen om vooruit te komen.....met wapperende oortjes en een snuit vol met zand heeft zij zich een weg weten te banen door het zand. Vanwege de harde wind waren er enorme schuimkoppen ontstaan en deze "explodeerde" op de branding en Tycha vond dit prachtig en hapte er als een bezetene in. De zee zelf vond ze minder aangenaam en moest ik zelf  de bal op blote "pootjes" uit het water vissen.
A,s vrijdag wordt een bijzondere dag ....niet alleen wij treden dan in het huwelijk maar ook Tycha stapt dan in het in het huwelijksbootje en wel met....Celesta.
Foto's worden na deze dubbele plechtigheid toegezonden.
Tot nadere klopsels en dikke groetjes van Bri en een vette  poot van Tychie.
 

Vanaf het moment dat we Tycha hebben is de bench verkleind d.m.v. een plank.
En wat dat (vr)eten van grond betreft dat doet ze niet meer.....tis gewoon een lekkere eter en ze krijgt natuurlijk met regelmaat een koekje om haar te belonen.....misschien moeten we deze eens halveren....zijn n.l. aan de grote kant. Maar zoals je hebt gezien doet ze het verder prima, groeit lekker en heeft ze een hoog knuffelheidsgehalte.
Gisteren heeft ze met een Labrador in het park gespeeld, vond ze helemaal geweldig!
Ze was zelfs zo brutaal dat ze deze hond haar frisbee uit d'r bek wilde jatten.....was een dolkomisch gezicht.
Tot mijn spijt ga ik het hierbij laten want Dombootje wil even alle attentie en ik moet straks aan het werk.
Overigens hartelijk dank voor het meedenken van de "probleempjes"van Tycha.
Tot de volgende keer.
Greetz van Bri
 

 

De eerste keer dat ze in haar bench heeft gepoept was 's-nachts maar waarschijnlijk heeft ze toen  nog te laat eten gekregen.
Olav vertelde gisteren dat het beste is om haar na achten geen eten en drinken meer te geven en dat gaan  we nu dan ook toepassen.
Vandaag is het eigenlijk heel goed gegaan.......'s-morgens heeft Martin Tycha uitgelaten en tussendoor is mijn vader 2 keer met haar op pad geweest en heeft ze twee maal een hoop(je) gedaan.
Vervolgens ben ik toen ik thuis kwam met haar de straat opgegaan en heb twintig minuutjes met haar door het park gewandeld en wederom heeft ze toen gepoept.
Ze is vandaag inmiddels 6 keer uitgelaten en ze loopt nu ook met veel plezier mee.....is tevens niet meer bang voor auto's zelfs niet van grote vrachtauto's van 15 meter lang! Daar gaat ze op haar gemakkie voor zitten om het geheel te aanschouwen :-)))
Vanmiddag heb ik haar een portie voer van Royal Canin gegeven, zat in een puppy pakket en dit vond zij zeer smakelijk en verorberde het in nmaal.
Vanaf heden hebben we het zo geplant dat Martin ergens na het middaguur aan het werk gaat en voor die tijd gaat leuke dingen gaat doen met die kleine Uk.
Momenteel ligt ze prinsesjes heerlijk naast mij te slapen en heeft ze na mijn thuiskomst uitbundig in de tuin gespeeld en zijn we drie keer op pad geweest.
Kan helaas op het moment niet veel nieuwe foto's versturen want de batterij van de camera is leeg en ik ben zo slim geweest om de reserve batterij en oplader in te pakken voor de verhuizing.....maarrrrr Martin gaat morgen naar Goudriaan en ik zal aan um vragen of hij ff in de dozen kan snuffelen.
Jullie zijn weer op de hoogte van het laatste nieuws en bij deze zend ik toch nog enige fotootjes mee die vorig en aflopen weekend zijn gemaakt.
Vette knuffies en een liefdesbijtje van Taaitaai
XXX

 

Hallo lieve mensen,
Het is nu 4 dagen geleden dat we Tycha tot de onze mogen benoemen en zijn nog blijer met haar dan we ooit hebben kunnen dromen.
Het is een heuse schat, hier en daar nog een beetje angstig en soms enigszins onzeker maar dat mag.
We stellen alles in werking om er zo'n sociaal en zelfverzekerde hond van te maken.
Aan de andere kant is zij ook een behoorlijk bruutje en vind ze het prachtig om de kat en het konijnie op stang te jagen......wat betreft de kat lukt dat haar aardig maar het konijn deinst nergens voor terug!
Afgelopen tijd is ze vrijwel iedere dag in Goudriaan geweest en heeft het er heerlijk naar haar zin.....lekker wegdromen in haar mand of ff de beest uithangen met de bezem.
Uiteraard heeft ze veel bekijks en heeft het gehele dorp al kennis met haar mogen maken.......hihihihi
Aankomende dinsdag zullen wij "plichtsgetrouw" aanwezig zijn bij de puppycursus en hopen jullie daar wederom te ontmoeten maar voor die tijd zijn jullie natuurlijk altijd van Harte Welkom op de Noordzijde 45 in Goudriaan.
Tot zover even een klein verslagje omtrent de Taaitaaitje

Dikke knuzzels van ons allen

Tycha 7 weken

[ vorige ]