06-10-2007 De PuppyreuniŽ van het nestje van Fauno en Benga
 

Vandaag was het dan zover alle broers en zussen uit het nestje van Fauno en Benga konden elkaar weer ontmoeten in hun geboorte plaats. Op Brihta na (zij woont echt te ver om even langs te komen) waren ze er allemaal en daar waren wij heel erg blij mee. Het was echt prachtig weer dus het beloofde een goede dag te worden.

Een voor een kwam iedereen aan we konden goed merken dat ze allemaal niet echt puppy meer zijn er moesten eerst wat rangen bepaald worden, gelukkig op de normale hondse manier het was erg leuk om te zien dat dat weer dezelfde rangen werden zoals ze in het nest waren.
Toen iedereen was gearriveerd zijn we naar een rustig wandel pad gereden waar ze allemaal lekker los hun energie kwijt konden. Dat vonden ze allemaal wel wat;-)

Verkoeling zoeken bij het water.

Verstoppertje spelen in het hoge gras.

Het einde van de wandeling nadert en we worden allemaal toch best wel moe.

Nog even lekker baggeren dat vinden onze baasjes zo leuk;-)

Na de wandeling gaan de baasjes aan de koffie.

En de 'puppies' zijn al weer vergeten dat ze gewandeld hebben, buiten, grasveld, broertjes en zusjes wat doe je dan? Spelen natuurlijk!

Guste kon helaas niet heel de dag mee spelen omdat ze 9 dagen gesteriliseerd is, zij heeft heel braaf liggen kijken naar haar drukke broers en zussen.

Natuurlijk wilden we ook even een groepsfoto maken, helaas zitten de honden een beetje verborgen in de schaduw.

Dan de opdracht van vandaag vraag de baasjes van 6 beginnend puberende honden of ze ze 'even' alle 6 naast elkaar willen zetten voor een foto, hihi dan kan je genieten hoor;-)

Gelukt? O nee we missen er 1 Bufera vindt dat allemaal maar onzin en is vertrokken...

Wij zijn toch heel braaf?

Zucht vrouwen, wij 3 mannen weten tenminste wat gehoorzamen is, Spike vindt het allemaal wel een beetje duf maar ja je moet luisteren he.

Anders gaan we maar even rollen.

Ja dat zijn er 6, maar het kan natuurlijk veel beter.

Ik snap al die drukte niet hoor blijf toch gewoon liggen.

Ja luister nu eens allemaal.

Duurt het nog lang?

Weer 6 Spike vindt dit allemaal zo duf, hij was altijd al de grapjas en vandaag ook weer;-)

En dan eindelijk blijven ze allemaal;-)

En daar komt de beloning, voetballen!!

Langzaam maar zeker beginnen ze dan toch wel moe te worden.

En de baasjes krijgen het koud tijd om naar binnen te gaan en te gaan eten en rust voor de 'puppies'

Nadat we zelf hadden gegeten, hebben de 'puppies' nog van een kvv maaltijd gesmuld en 1 voor 1 vertrokken 'onze puppies' weer. Wat een heerlijke dag, mooi weer en bijna een heel nest bij elkaar ze waren dan een stukje groter als voorheen en ze waren niet meer helemaal van ons maar het voelde echt weer even alsof we ze weer terug hadden. Dezelfde rangorde en veel hetzelfde gedrag. Diezel en Bufera de stoere rauwdouwers, Bruce en Tycha die het liefst maar met elkaar speelden al dat stoere gedoe is niks voor hun, Spike die daar vrolijk tussen door rent en zich nergens druk om maakt en Guste de rust zelve;-)
We willen jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor jullie komst we hebben genoten van de honden maar ook zeker van jullie enthousiasme over jullie honden, we zijn erg trots en blij dat iedereen gelukkig is met zijn/haar hond. Blijf genieten en laat ons ook af en toe mee genieten. Bedankt!

 
 
[vorige]