30-12-2008
Zita is naar het strand geweest.
 
28-12-2008
Bufera en Diezel hebben de kerst in Oostenrijk doorgebracht.
Ayden heeft gesmuld van zijn kerstdiner.
Brihta geniet nog steeds van de sneeuw.
 
27-12-2008 Breezer jarig!!
Wat gaat de tijd toch snel, Breezer is vandaag alweer 7 jaar geworden. Ze zeggen wel eens hoe ouder hoe gekker en bij Breezer gaat dit zeker op:) Ondanks dat ze steeds grijzer wordt, krijgt ze steeds meer ondeugende streken en is nog lekker actief.
Lieve Ties van harte gefeliciteerd en we hopen dat er nog vele jaren zullen volgen!


 

Brioso demonstreert samen met Ciro zijn verjaardagscadeau:)
 
24-12-2008 Benga is loops!
Benga geeft ons een leuk 'kerstcadeautje' op kerstavond. Ze is net loops geworden en dat komt ons heel goed uit. We kunnen de feestdagen thuis zijn en dan 2 of 3 januari vertrekken naar ItaliŽ. Geweldig we hebben er zin in.
Nieuwe foto's van Kerstman Enzo;-)
 
21-12-2008
We zijn op visite geweest bij Zita.
Bonk is op vakantie geweest.
Brihta heeft een dikke laag sneeuw.
 
19-12-2008
Dona heeft nieuwe foto's.
 
17-12-2008
Guste is op vakantie geweest.
Goed nieuws van Melany!
 
15-12-2008 Brioso is jarig!
Vandaag is Brioso 1 jaar geworden. Het is alweer een half jaar geleden dat we hem voor het eerst in levende lijve zagen en meteen verliefd werden op deze lieve knappe vent met z'n heerlijke karakter.
Lieve Brio van harte gefeliciteerd met je verjaardag We wensen je nog vele gelukkige en gezonde jaren samen met je baasjes Sander en Inge en natuurlijk je broer Ciro!


 

12-12-2008
Spike weet wel hoe hij zich moet ontspannen;-)
 
11-12-2008
Vorige week is Melany geopereerd aan haar knie en de operatie is goed verlopen. We hopen dat het herstel ook voorspoedig gaat!
 
10-12-2008
Zita heeft het erg gezellig met haar kleine baasjes.
 
09-12-2008
Spike is naar het strand geweest.
 
07-12-2008 Dank u Sinterklaasje!
Vrijdagavond kwamen we thuis en daar stond 'de zak van Sinterklaas' voor de deur. Met een lief en leuk gedicht en mooie cadeaus. We willen Sint en Piet en hulphond Diezel hartelijk bedanken;-)

Zita is weer helemaal gezond verklaard.
 
02-12-2008 Amico del Petto Agapito - Diezel is ED vrij!!
Gisteren kregen we bericht van Marieke dat de officiŽle uitslag binnen is van Diezel z'n ellebogen en hij is ED vrij! Glenn en Marieke gefeliciteerd!

De showuitslagen van Benga, Biker, Bufera, Diezel en Guste zijn bijgewerkt.
Diezel heeft nieuwe foto's in zijn album.
 
30-11-2008 Bounty is 6 jaar!
Vandaag viert onze lieve, zachtaardige en vrolijke Bounty haar 6de verjaardag. Ze geniet nu bijna een jaar van haar pensioen. Ze doet het alleen niet rustig aan;-) Voetballen, wandelen, spelen ze kan er nog steeds niet genoeg van krijgen.
Lieve Bount van harte gefeliciteerd met je verjaardag, we hopen nog heel veel jaren van je te mogen genieten

Brihta geniet van de sneeuw.
Ayden is weer gezond verklaard.
Melany heeft een jaarverslag gemaakt.
 
29-11-2008
Vandaag zijn we op de Winner in Amsterdam geweest met Diezel en Bufera. En ze hebben het allebei weer heel goed gedaan. Ze werden beiden 1ste in hun klasse met een Uitmuntend en bij de plaatsing voor beste reu/teef werden ze allebei 2de en hebben dus het reserve CAC en het CACIB gehaald. Dit was voor ons de laatste show dit jaar en we zijn best een beetje trots op de resultaten die we in dit jaar behaald hebben:
Bufera is Nederlands Jeugdkampioen geworden, ze heeft 4 CAC's, 2 RCAC's en 1 CACIB gehaald en zelfs een keer BOB geworden!
Haar broer Diezel is op 3 shows BOB geworden en heeft inmiddels 3 CACIB's, 4 CAC's en het RCAC van de Winner, dus hij heeft zijn punten voor het Nederlands Kampioenschap al ruimschoots binnen! In BelgiŽ heeft hij ook nog een RCAC en RCACIB gehaald.
Biker heeft dit jaar weer enkele keren een Uitmuntend gekregen en ook hij is een keer BOB geworden en het CAC en CACIB gekregen!
Op de show in Luxemburg was Benga de topper van de dag: Ze werd Luxemburgs Kampioen en ook nog BOB!! Hiermee kreeg ze weer een CACIB. Ze heeft ook in Nederland nog een CACIB en in BelgiŽ een RCACIB gehaald!
We zijn heel blij met deze geweldige resultaten, Lejon en Mariska en Glenn en Marieke gefeliciteerd met jullie kanjers! En Glenn bedankt voor het chauffeuren, sjouwen:) en vooral voor de gezelligheid op de shows!
 
24-11-2008
We zijn op visite geweest bij Serdja.
Camillo heeft zich uitgeleefd met zijn vriendje.
Dona heeft genoten van de sneeuw.
 
23-11-2008 Melany is 1 jaar!
Vandaag is Melany  1 jaar geworden. Helaas waren de afgelopen maanden voor haar niet zoals het leven van een jonge hond zou moeten zijn. Ze kreeg last van groeipijnen en haar elleboog, en alsof dat nog niet genoeg was scheurde ze eind augustus de kruisband van haar linker knie. Na de operatie leek het herstel de eerste weken goed te gaan maar na een aantal weken kreeg ze opnieuw veel pijn aan haar poot en wilde hem niet belasten. De dierenarts adviseerde weer 2 weken volledige rust. Aan het einde van de 2 weken ging het wat beter en we dachten dat we het ergste gehad hadden maar het ging opnieuw mis met de kleine meid: ze scheurde ook de kruisband van haar rechter knie:( De situatie van Mel is nu zeer zorgwekkend, ze moet geopereerd worden aan haar rechter knie maar ook de linker knie, die al geopereerd was, is niet goed en moet nog een keer gebeuren. Na overleg met verschillende dierenartsen en met ons hebben Dick en Hennie besloten om Mel nog een kans te geven en haar te laten opereren. We hopen van harte dat het herstel spoedig zal zijn en dat Mel een beter jaar tegemoet gaat dan dat ze nu gehad heeft!
Lieve Dick en Hennie, gefeliciteerd met jullie meisje. Ze kan zich geen lievere baasjes wensen!
Lieve vrolijke Mel, gefeliciteerd met je verjaardag en gelukkig is ondanks alles het leven voor jou nog steeds een feestje.

16-11-2008
Met Dolce en haar roedel gaat het helemaal goed.
 
14-11-2008
Brioso is een echt fotomodel:)
Bonk is met glans geslaagd voor de cursus gevorderden! Jan, Ingrid en Bonk van harte gefeliciteerd!!
 
12-11-2008 Amico del Petto Bufera is ED vrij!!
Vandaag hadden we leuke post de officiŽle beoordeling van de rŲntgen foto's van Bufera's ellebogen. En ze is officieel elleboogdysplasie vrij verklaard;-)
 
11-11-2008 Bono 9 jaar!!!
Vandaag is Bono jarig, 9 jaar is hij alweer! Langzaam aan beginnen we te merken dat hij wat ouder wordt maar zodra hij een bal kan apporteren dan is daar niets meer van te merken Very Happy Dan is tie niet te stoppen en zou er mee doorgaan tot dat hij er bij neer valt Wink
Bono gefeliciteerd met je verjaardag en we hopen dat er nog vele jaren zullen volgen

10-11-2008
Enzo en Diezel zijn weer samen op pad geweest.
 
09-11-2008
We zijn op visite geweest bij Enzo.
Zita en Bonk zijn verwend op hun verjaardag.
Serdja heeft een nieuwe foto.
 
07-11-2008 Hiep Hiep Hoera
Bonk, Zita, Carino, Camillo, Ayden, Roelie, Dolce, Serdja en Enzo zijn 1 jaar!!
Onze jongste Amico's zijn alweer een jaar. Wat gaat dat toch hard. En wat zijn we blij dat we van allemaal nog wat horen van de een meer dan de ander. Dat maakt niet uit we weten dat ze gelukkig zijn en dat de baasjes blij met hun zijn.
Lieve Bonk, Zita, Carino, Camillo, Ayden, Roelie, Dolce, Serdja en Enzo van harte gefeliciteerd met jullie 1ste verjaardag. We wensen jullie nog vele gelukkige en gezonde jaren bij jullie baasjes
En hopen af en toe een beetje van jullie mee te blijven genieten!

 Bonk

Zita

Carino

Camillo

Ayden

Roelie

Dolce

Serdja

Enzo

Ayden en Serdja hebben hun feestje gevierd.
Bufera heeft lekker gespeeld.
 
04-11-2008
Serdja heeft 2 nieuwe vriendjes.
 
02-11-2008 Amico del Petto Agapito-Diezel BOB en Amico del Petto Benga BOS!
Vandaag hadden we show in Bleiswijk en het was weer een topdag;-) Diezel kwam uit in de jongehondeklasse reuen de keurmeester was weg van hem en hij kreeg een Uitmuntend. Die kreeg hij als enige van de reuen dus werd hij automatisch beste reu. Vervolgens was Tycha aan de beurt in de openklasse teven zij werd eerste met een Zeer Goed. Benga was als laatste in kampioensklasse teven en zij kreeg als enige van de teven ook een Uitmuntend en werd dus ook gelijk beste teef. Moeder en zoon moesten dus tegen elkaar strijden voor beste van het ras en dat werd Diezel! We zijn natuurlijk weer apetrots;-)
Glenn en Marieke en Martin en Brigitte gefeliciteerd!

Bruce heeft een heerlijke boswandeling gemaakt.

 
28-10-2008
Nieuwe foto's van Brioso en zijn vriendje Ciro.
 
24-10-2008
Diezel en Enzo hebben samen gewandeld.
Brihta heeft een nieuwe foto.
 
22-10-2008
Diezel heeft met zijn vriendjes gespeeld.
 
20-10-2008
Tycha heeft bij Diezel gelogeerd.
Ayden is naar het strand geweest.
 
18-10-2008
Vandaag hadden we show in Dortmund, Diezel was dit keer alleen en geen knaller om te vertellen maar een ervaring apart. In Dortmund aangekomen zagen we dat de keurmeester was veranderd het was de keurmeester die we in Arnhem hadden die Bufera BOB maakte en Diezel BOS. Hij was toen helemaal vol van allebei dus bij ons begonnen de kriebels te komen die verandering van keurmeester kon wel eens heel voordelig uit pakken. Het tegendeel was waar we weten niet wat er kan veranderen in zo'n 5 maanden tijd we denken dat hij een andere bril op had dit keer haha. De vorige keer viel zijn mond open bij het zien van Diezel en nu was alles negatief er mankeerde van alles aan hem en bij het bekijken van zijn gebit was het helemaal fout Diezel werd gediskwalificeerd;-0 Dit keer viel onze mond open hoe kan je ineens zo'n andere mening vormen? Dit hebben we ook vriendelijk gevraagd na de keuring eerst zei hij dat hij dan een fout had gemaakt in Arnhem hij kon het niet mee herinneren, maar toen wij hem vertelde dat Diezel toen een Uitmuntend kreeg en wat hij allemaal over hem had gezegd ging hij nog eens beter kijken en begon hij toch wel terug te krabbelen dat Diezel toch wel een uitmuntend lichaam heeft en zijn kop toch ook niet verkeerd is en het hem eigenlijk alleen om het gebit ging. Feit blijft dat zijn gebit in Arnhem ook zo was wrs had de beste man geen beste dag want ook al de andere kregen geen hoge beoordeling hij heeft 1 uitmuntend gegeven. Natuurlijk waren we verbaasd en wat teleurgesteld het is showen de ene dag kan je een topper zijn en de andere dag niet maar dat dat gebeurd bij een en dezelfde keurmeester is wel heel bijzonder.
Maar Diezel stal dan niet de show in de ring hij deed het zeker wel daar buiten. Dat was ook een ervaring apart het Duitse publiek was helemaal weg van hem waar we ook liepen of stonden monden vielen open en Diezel werd na gestaard. We werden verschillende keren aangehouden met de vraag wat het voor ras was en dat hij zo mooi was. Diezel heeft genoten van al die aandacht en wij stiekem ook wel. Wat de keurmeester er ook van vond wij zijn ontzettend trots op hem;-)
17-10-2008 Hiep hiep hoera Britt is 8 jaar!!
Vandaag is het een dag om dankbaar te zijn onze Bull loopt al 8 jaar met ons mee;-) Ze begint ouder te worden meer kwaaltjes te krijgen maar ze blijft genieten van het leven. Altijd vrolijk, de charmeur van de visite, liever lui dan moe en een eigenwijs eerste klas;-)
Lieve Britt van harte gefeliciteerd met je verjaardag we hopen nog wat jaartjes met jou erbij te krijgen

15-10-2008
Met Camillo gaat alles goed.
 
12-10-2008
We zijn op visite geweest bij Bonk.
We hebben mail gehad van Ayden.
 
08-10-2008
Bonk is op vakantie geweest.
 
05-10-2008
Guste en Tycha hebben bij ons gelogeerd. En Diezel heeft lekker met ze gespeeld.
 
29-09-2008
Brioso en Ciro hebben gisteren een heerlijke wandeling gemaakt.
 
28-09-2008 Amico del Petto Agapito-Diezel BOB in Maastricht!!!
Vandaag hadden we show in Maastricht en het was weer een geslaagd dagje. Biker, Diezel, Bufera en Guste deden mee.
Biker en Diezel kwamen uit in de openklasse reuen. Biker werd 4de met een Zeer Goed en Diezel werd 1ste met een Uitmuntend. Vervolgens moest Diezel voor Beste Reu en werd ook eerste. Hiermee heeft hij her CAC en CACIB verdient.
Daarna waren de dames aan de beurt. Guste kwam uit in de openklasse teven en werd 1ste met een Uitmuntend. Bufera kwam uit in de tussenklasse teven en werd 2de met een Uitmuntend. Ze verloor van een halfzusje die vervolgens Beste Teef werd en Guste en Bufera moesten nog voor de 2de plaats van alle teven dit werd Bufera hiermee heeft ze het reserve CAC en CACIB verdient. Vervolgens moest Diezel tegen de Beste Teef en hij werd weer eerste dus Beste van het Ras! We zijn weer reuze trots op onze Amico's.
Glenn en Marieke, Lejon en Mariska en Peter-Paul en Tina gefeliciteerd!!

Guste is aan de combisport begonnen, Bruce is een voorbeeldige leerling en Bufera heeft lekker gek gedaan.
 
21-09-2008
Brihta heeft haar SAR examen afgelegd helaas niet gehaald maar dat was wel erg hoog gegrepen voor zo'n jonge hond. We zijn even goed hartstikke trots op haar bij het zien van het filmpje;-)
Camillo heeft nieuwe foto's.
De showuitslagen zijn weer bijgewerkt.
 
17-09-2008
Bonk en Guste pronken met hun medaille van de Raduno.
Er staan nog meer foto's in het album van de strandwandeling, Arjan en Denise bedankt.

Vorige week woensdag is Brioso opgehaald door Sander en Inge. De eerste dagen wist Ciro nog niet zo goed wat hij met zijn nieuwe huisgenoot aan moest maar inmiddels zijn hij en Brioso dikke vrienden. We zijn erg blij dat Brio het zo naar z'n zin heeft bij zijn nieuwe gezin.
 
16-09-2008
We hebben een druk weekend achter de rug. Crt, Nina, Tisa en Brihta uit SloveniŽ hebben het weekend bij ons gelogeerd.
Het leek ons leuk om hun kennis te laten maken met zoveel mogelijk Amico's en hun baasjes dus hebben we zaterdag met een grote groep Amico's een strandwandeling gemaakt.
Zondag was er weer een Raduno Allevatori georganiseerd. Ook daar waren we aanwezig met een aantal Amico's.
 
12-09-2008
Tycha heeft nieuwe foto's.
 
10-09-2008
Ayden is op stap geweest met zijn kleinste baasje.
Serdja is op vakantie geweest.
Diezel heeft nieuwe foto's.
 
08-09-2008 Amico del Petto Benga is Luxemburgs Kampioen!!!
Gisteren zijn we met Brio, Diezel en Benga naar de show in Luxemburg geweest. En Benga zorgde voor een grote verrassing. We hadden haar niet met hoge verwachtingen ingeschreven als je wilt concurreren met gecoupeerde honden moet je wel een hele mooie hond hebben met oren en staart. Ze kwam uit in de kampioensklasse waar zij 1ste werd. Grote verbazing en die werd alleen maar groter toen we voor het CACIB moesten. Weer werd ze eerste, toen voor Beste teef ook eerste. En toen nog voor Beste van het Ras welke ze ook binnen haalde. We hebben alleen maar heel verbaasd staan kijken en wat schaapachtig staan lachen. We hebben Benga een jaar niet geshowd nemen haar een keer voor de leuk mee naar Luxemburg waar ze even 33 Cane Corso's verslaat waarvan ook nog een groot deel gecoupeerd is. She still got the moves;-) Hiermee werd ze gelijk Luxemburgs Kampioen en verdiende ze dus ook haar 2de CACIB. Dit is een punt voor het Internationaal Kampioenschap waarvan ze er 4 moeten hebben in 3 verschillende landen, zullen we dan toch nog maar even verder met haar showen??
Brio kwam uit in de Jeugdklasse waar hij 3de werd met een uitmuntend. En Diezel kwam uit in de Openklasse hij stond daar als enige met oren en staart en werd 4de met een Zeer Goed.
 
06-09-2008
Britt, Bounty en Benga zijn op vakantie geweest.
 
01-09-2008
Zita heeft genoten van haar strandvakantie.
Nieuwe foto's in de albums Algemeen, Bono, Breezer, Straam, Biker en Brioso
 

27-08-2008
Melany zit in de lappenmand.
Brioso heeft een nieuw vriendje.
 

24-08-2008
Brihta heeft een picknick gehad.
 
17-08-2008
Dona is aan het 'kamperen'.
Brihta oefent voor de show.
Serdja heeft 'bonte' foto's.
Kira en Ayden hebben bij ons gelogeerd.
Brioso heeft nieuwe foto's.
 
12-08-2008
Serdja kroelt heel wat af.
Enzo is op vakantie geweest.
 
08-08-2008
Serdja begint een echte waakhond te worden.
Brihta heeft nieuwe foto's.
 
06-08-2008
Camillo en Brioso hebben nieuwe foto's
 
03-08-2008
Brihta heeft nieuwe foto's.
 
30-07-2008
Bonk is naar het strand geweest.
Brihta heeft nieuwe foto's.
 
27-07-2008
Bruce heeft een weekje bij ons gelogeerd.
Bufera is ook een paar dagen bij ons geweest.
Nieuwe foto's in het album Algemeen en Biker, Diezel, Brioso en Serdja hebben nieuwe foto's.
Ayden geniet met zijn vriendinnetje van het mooie weer!
 
25-07-2008
Enzo is bij de dierenarts geweest.
 
23-07-2008
Het gaat goed met Serdja, helaas met haar grote 'broer' niet. Sterkte Chris en Anja!
 
20-07-2008
Nieuwe foto's van Melany
 
19-07-2008
Zita heeft nieuwe foto's.
 
13-07-2008
We hebben gisteren een geslaagde puppyreŁnie van het nest van Siras en Bounty gehad.
 
09-07-2008
Guste is op vakantie geweest.
 
07-07-2008
Bufera wordt door Maryline als echte kampioen behandeld;-)
Enzo is naar de dierentuin geweest en heeft het elftal gesteund.
Ayden kan zwemmen!
 
06-07-2008
Serdja weet hoe een 'echte dame' zich gedraagt.
Zita laat zien hoe je een tafel afruimt....
Brihta geeft een demonstratie zwemmen.
Bruce is weer een diploma rijker.
 
01-07-2008
Zita gedraagt zich voorbeeldig voor een puber:-)
Nieuwe foto's van Bruce en Brioso
 

29-06-2008  Amico del Petto Bufera is Nederlands Jeugdkampioen!!
Amico del Petto Agapito-Diezel BOB en Amico del Petto Bufera BOS!!!
Vandaag hadden we de show in Uden en opnieuw hebben we een topdag gehad. Diezel en Bufera waren als enige Amicoís ingeschreven. En ze hebben het weer super gedaan. Diezel werd 1ste in de Jeugdklasse met een Uitmuntend en kreeg hiervoor het JCAC. Vervolgens moest hij voor beste reu en ook daar werd hij eerste dus heeft hij ook weer een CAC gekregen.
Vervolgens werd ook Bufera 1ste in de jeugdklasse met een uitmuntend waar zij het JCAC voor kreeg. En dit was de derde keer op rij dat zij 1ste werd in de jeugdklasse met een uitmuntend waarmee zij de titel Nederlands Jeugdkampioen heeft gekregen. Wat zijn we trots en het grappige is dat ze het op precies dezelfde manier heeft gehaald als mama Benga. Langzaam aan beginnen en de laatste 3 shows het nog even binnen halen;-) Lejon, Mariska, Melissa en Maryline van harte gefeliciteerd met jullie kampioentje;-)
Daarna moest Bufera nog een keer voor beste teef en ook daar werd ze 1ste en heeft ze ook weer een CAC gekregen.
En daar stonden ze dan samen broer en zus opnieuw tegen elkaar voor beste van het ras;-))) Dan kan je dag niet meer stuk. En deze keer versloeg Diezel zijn zusje. En was dus Beste van het Ras. Glenn en Marieke van harte gefeliciteerd met jullie topper;-)
Mi bedankt voor de foto's!

Dona en Serdja hebben vakantie gehad.
Melany heeft tussen alle bezigheden door puppy examen gedaan en ze is geslaagd!! Dick, Hennie en Mel gefeliciteerd!
Bruce is ook in de vakantiestemming en heeft de dierentuin bezocht.
 

27-06-2008
Brioso voelt zich al helemaal thuis bij zijn nieuwe baasjes.
 
26-06-2008
Ayden heeft een vriendje op bezoek gehad.
 
22-06-2008
Guste gaat weer braaf naar school.
Brihta ziet ze vliegen:)
 
21-06-2008
We hebben vandaag afscheid genomen van Brioso.
We hebben nieuwe foto's van Zita en Camillo gehad
 
20-06-2008 Benga is geslaagd voor de GG1!
Vanavond was het zover Benga en ik moesten examen doen voor de GG1. Ik wist dat Benga er klaar voor was ze is altijd erg gedreven, niet alles zat er helemaal goed in maar het moest lukken. Natuurlijk kwamen bij mij de zenuwen weer omhoog en dan is het afwachten hoe je hond daar op reageert. Het deed Benga niks werken is werken of je baas nu anders is dat maakt niet uit Mr. Green
We begonnen met de blijf oefeningen. Eerst 1 minuut zitten in zicht dat deed ze helemaal goed een 10 (x2=20) Daarna 3 minuten liggen in zicht. Op het einde begon ze een beetje ongeduldig te worden en ging ze een beetje liggen wiebelen een 9,5 (x2=19) De druk mocht er even af en door naar het volgen aan de lijn. Ik weet dat ze het heel leuk kan en vanavond liet ze dat helemaal zien ze liep echt geweldig een 9 (x3=27) Met het los volgen bleef ze net zo lopen ook een 9 (x4=36). Toen was de oefening aan de beurt die er nog niet helemaal lekker in zit. Af tijdens het volgen soms gaat ze in 1 keer maar vaak heeft ze 2 commando's nodig en gaat ze traag. Dat was vanavond ook het geval dus een 0 (x3=0) Geen man overboord ik had er al een beetje opgerekend Wink De volgende oefening komen op bevel. Ze kwam keurig ging alleen een beetje scheef voor me zitten en met het aan de voet gaan moest ze even kijken wat er op het terras gebeurde dus daar was nog een extra commando voor nodig een 8,5 9x3=25,5) Het terug zenden naar het vak deed ze zoals gewoonlijk helemaal goed een 10 (x3=30) Vervolgens de sprong over de horde. Daar hebben we veel op getraind omdat ze dat wel deed maar op z'n Benga's ff snel heen en weer en daarbij de horde aantikken Rolling Eyes Laughing Maar 2 weken geleden was er een behendigheids parcour uitgezet om de gehoorzaamheids mensen het een keer te laten proberen. En dat vond Benga helemaal geweldig we hadden toen aan het eind van het parcour de horde neer gezet en toen deed ze hem wel netjes. Vorige week nog alleen de horde en ook dat ging heel netjes. Vanavond weigerde ze de eerste keer, maar de tweede keer ging ze er wel netjes overheen en weer terug een 7 (x3=21) Daarna was het vlak apport aan de beurt een oefening die ze meestal goed doet en ook erg leuk vindt. Vanavond vond ze hem iets te leuk ik gooide het blok weg en ze ging hem gelijk voor het commando halen een 8 (x4=36)
En de laatste oefening het appťl op afstand. Ze moeten dan op 15 meter afstand een keer gaan zitten vanuit af en dan weer af. Met het zit moest ik een extra commando geven en af deed ze keurig een 9 (x4=36) Omgang baas hond een 10 (x1=10) Een totaal van 256,5 punten en we zijn dus geslaagd met een uitmuntend Dancing Dancing
Ik ben zo trots op m'n zwarte wijfie het ging niet allemaal perfect maar ze deed het met zoveel plezier en dat is wat telt Mr. Green En nu gaan we door naar de GG2 een heel stuk moeilijker dan de GG1 maar ik weet zeker dat we het weer met heel veel plezier gaan doen Very Happy
 
17-06-2008
Brioso heeft zich uitgeleefd in de Lek.
 
16-06-2008
Ayden vind al die voetbalgekte maar raar en hij heeft zijn bench opnieuw ingericht.
 

15-06-2008 Amico del Petto Biker beste reu in Hulten
Vandaag zijn we met Biker, Diezel en Bufera naar de show in Hulten geweest en we zijn weer trots op onze Amico's! Biker werd 1ste in de openklasse reuen met een Uitmuntend, ook is hij beste reu geworden en daarmee heeft hij het CAC en CACIB verdient. Diezel werd 2de in de jeugdklasse reuen met een Uitmuntend en Bufera 1ste in de jeugdklasse teven met een Uitmuntend, hiermee heeft ze een JeugdCAC verdient!!

Afgelopen donderdag is onze nieuwe aanwinst Jamy gearriveerd. Om onze namentraditie in ere te houden vonden we dat hij een andere naam moest krijgen die met een B begint. Na lang nadenken zijn we er uit: vanaf nu heet hij Brioso wat levendig, opgewekt betekent. Brioso is een mooie en ontzettende lieve reu. Hij heeft het liefst mensen om zich heen. Andere honden vond hij in het begin een beetje eng maar nu gaat dat steeds beter. Hij is ook mee geweest naar de show en hij heeft zich keurig gedragen. Er staan nieuwe foto's op zijn eigen pagina.
 


We zijn even bij Carino op bezoek geweest. Het was een kort bezoekje maar het was leuk om hem weer even te zien. Carino is echt het maatje van Celine, geweldig hoe die twee met elkaar overweg kunnen:)
Tycha heeft het er maar druk mee: van haringparty tot voetbalwedstrijd, ze is overal bij:)
 
11-06-2008 Amico del Petto Bright Star - Brihta HD A en ED 0!!
Gisteren kregen we een berichtje uit SloveniŽ met het goede nieuws dat Brihta HD A en ED 0 heeft! We zijn hier super blij mee en natuurlijk ook erg trots op:)
Crt and Nina, congratulations with this great result!
 
09-06-2008
Dona heeft weer eens met haar vriendinnetje gespeeld.
Zita heeft zich uitgeleefd op het strand en in de zee.
 
08-06-2008
Serdja heeft zich uitgeleefd in het water.
Er staat meer informatie over Cocoon en Benga op de puppypagina.
 
06-06-2008
Guste heeft op de weegschaal gestaan.
Zita heeft een nieuwe foto.
 
04-06-2008
Brihta heeft een nieuwe foto.
 
02-06-2008
Bonk heeft nieuwe foto's.
 
01-06-2008 Amico del Petto Bright star - Brihta 2x BOB!!
Dit weekend heeft Brihta 2 shows gelopen en op beide shows heeft ze een Uitmuntend gekregen en is ze beste van het ras geworden en heeft ze dus ook 2 CAC's gekregen. Crt and Nina congrats again we are so happy for you;-)

We zijn vandaag op visite geweest bij Ayden.
Serdja heeft nieuwe foto's.
 
30-05-2008
Dolce heeft een nieuwe foto.
 
29-05-2008
Melany heeft nieuwe foto's
 
26-05-2008
Enzo is op vakantie geweest.
 
25-05-2008 Een dagje Engeland.
Gisteren zijn we een dag in Engeland geweest. Bij Marc en Jo van Boleyn Cane Corso. We hebben prachtige honden gezien en van hun gastvrijheid mogen genieten. De reden van ons bezoek was Cocoon. Waar ons oog op was gevallen na het zien van een foto van hem en een geweldige stamboom. Cocoon is eigenlijk in het bezit van Sergio en Alberto van di Fosso Corno in ItaliŽ. Marc en Jo hebben hem in hun kennel tot augustus. Engeland is een stukje dichterbij dan ItaliŽ dus dit was een geweldige kans om hem te bekijken. En we zijn verliefd hij is echt prachtig. Kijk en oordeel zelf.

We hebben ook puppies van hem gezien die er ook veel belovend uitzagen. Nadat we dit alles gezien hadden was het voor ons duidelijk de zoektocht naar een reu voor Benga is klaar Cocoon is helemaal goed voor haar. De puppypagina is dus gewijzigd, meer informatie en foto's volgen later. Het is onder voorbehoud het wordt een rit van 1600 km maar als Benga op het juiste moment loops wordt gaan we zeker voor Cocoon.
En ook foto's van alle honden van Marc en Jo volgen later.

Serdja en Diezel hebben nieuwe foto's.
 
19-05-2008
Spike en Melany zijn op vakantie geweest.
 
18-05-2008 Amico del Petto Agapito - Diezel is HD A!
Krijgen we donderdag super goed nieuws van een blije Glenn en Marieke dat Diezel HD A heeft vergeten we het op de site te zetten, stom. Maar bij deze Glenn en Marieke nogmaals van harte gefeliciteerd en wij zijn er natuurlijk ook super blij mee;-)

Kira is bij ons aan het logeren.
Zita heeft de puppycursus met succes afgerond.
Er zijn nieuwe logeetjes toegevoegd op de logeerpagina.
De showpagina is vernieuwd en er zijn nieuwe uitslagen toegevoegd bij Biker, Diezel, Bufera, Bruce, Auguste, Brihta, Bonk, Zita, Serdja en Enzo.
 
17-05-2008
Zita vindt dat haar kleinste baasje erg mooi kan stoepkrijten. Ayden is een beetje ziek.
 
16-05-2008
We hebben foto's van Guste en Enzo gehad.
 
14-05-2008
We hebben foto's van Bonk gehad.
Roelie komt toch naar de reunie het ziet er dus naar uit dat we echt het hele nest bij elkaar krijgen;-)
Enzo heeft de 'zwemprimeur' van het nest hij heeft echt gezwommen.
Met dank aan Ralph en Eline staan er nog meer foto's in het album van de Raduno.
 
13-05-2008
We hebben foto's gehad van Melany
 
12-05-2008 Amico del Petto Bufera BOB en Amico del Petto Agapito aka Diezel BOS!!!
Wat een weekend....wij zitten hier een beetje met ons hoofd in de wolken;-) Na de geslaagde Raduno van zaterdag hadden we vandaag een topdag op de Pinkstershow in Arnhem. 4 Amico's waren er. Biker werd 3de met een zeer goed in de openklasse reuen. Bruce werd 2de met een zeer goed in de jeugdklasse reuen. Diezel werd eerste met een Uitmuntend in de jeugdklasse reuen en vervolgens ook nog Beste Reu. Hiermee verdient hij een JCAC en een CAC. Bufera werd ook eerste met een Uitmuntend in de jeugdklasse teven en vervolgens ook nog Beste Teef. Waar zij ook een JCAC en een CAC mee verdient. Vervolgens moesten dus broer en zus tegen elkaar voor Best van het Ras dan loop je je rondje echt met je hoofd in de wolken;-)) Het maakte ons niets meer uit de keurmeester koos Bufera als Beste van het Ras. Zij mocht nog een rondje door de erering. Wat een dag wat een weekend die glimlach blijft nog wel even op ons gezicht staan;-)

Met dank aan Arjan en Denise, Gerrit en Ina, Marco en Marion en Mi-Leng staan er nog meer foto's in het album van de Raduno.
 
11-05-2008
Diezel heeft heel veel nieuwe foto's hij is 2 weken geleden op vakantie geweest in Zwitserland. Glenn en Marieke hadden computer problemen dus hadden wij de camera gekregen waar ook nog veel foto's van thuis op zaten.
Guste en Bufera logeren bij ons.
Ayden is op vakantie geweest.
 
10-05-2008
De Raduno in Kruiningen was een geslaagde dag!
 
09-05-2008
Spike heeft nieuwe foto's.
 
07-05-2008
We hebben mail gehad van Bufera.
 
06-05-2008
Zita is gek op de trampoline:-)
Melany heeft weer van alles beleefd de afgelopen week.
 
03-05-2008
Ayden heeft zwemles gehad en ook Enzo heeft zich weer uitgeleefd in het water.
 
30-04-2008
Serdja is geslaagd voor de gehoorzaamheids cursus. Guste 'helpt' met klussen.
 
28-04-2008
Enzo is een echte waterrat. Dona houdt toezicht bij de veranderingen in haar tuin.
 
27-04-2008
We zijn gisteren op bezoek geweest bij Camillo.
Het was vandaag lekker zonnig dus de camera weer eens meegenomen met de wandeling. Er staan nieuwe foto's in het album Algemeen en in de albums van Bono, Britt, Breezer, Bounty, Straam, Benga en Biker.
We hebben mail gehad van Ayden.
 
25-04-2008
Er staan nieuwe foto's in de albums van Bounty en Benga.
 
24-04-2008
Melany is weer een paar dagen bij ons geweest.
Er staan nieuwe foto's in het album Algemeen
 
22-04-2008
Zita is een weekendje weg geweest. Brihta heeft nog van de sneeuw genoten en Bruce geniet van het zonnetje.
 
20-04-2008
Serdja heeft familiekiekjes ter ere van de zevende verjaardag van haar grote 'broer' Merlin.
 
19-04-2008
Nieuwe foto's van zonaanbidster Serdja.
 
18-04-2008
We hebben nieuwe foto's van Carino gehad.
 
16-04-2008
Dona geniet van het zonnetje en Spike heeft nieuwe foto's van de cursus.
 
13-04-2008
Guste is vandaag bij ons op visite geweest.
Serdja heeft nieuwe foto's.
 
11-04-2008
Ayden heeft nieuwe foto's.
 
08-04-2008
Roelie heeft hele hoge cijfers voor de puppycursus;-)
Zita heeft gewandeld in de Rhoonse grienden en onder de foto's van de kleine reŁnie, vindt u nog een mailtje van haar die was ik vergeten te plaatsen.
 
06-04-2008
De familie reŁnie heeft zich uitgebreid Zita en Bonk zijn vandaag op het logeerpartijtje van Ayden, Serdja en Enzo geweest.
We hebben nieuwe foto's van Dolce gehad.
 
05-04-2008
We hebben dit weekend een kleine reŁnie Ayden, Serdja en Enzo zijn alle drie een weekendje bij ons aan het logeren.
Bonk gaat graag op bezoek in het bejaardentehuis.
 
04-04-2008
Melany vertelt haar belevenissen van afgelopen week:-)
 
03-04-2008
We hebben mail van Serdja gehad en een filmpje van Roelie, zij kan haar oren alle kanten op bewegen:-0
 
01-04-2008
Spike is moe van het weekendje bij ons.
Er staan nog meer foto's bij Serdja, deze waren eerst niet bij mij aangekomen.
 
31-03-2008
We hebben foto's gehad van een heerlijk luie Serdja.
Roelie heeft de puppycursus met succes afgerond.
 
30-03-2008
We zijn op visite geweest bij Roelie.
Spike heeft dit weekend bij ons gelogeerd.
Zita is een beetje ziek, gelukkig wordt ze getroost door haar vriendinnetje.
Camillo en Ayden hebben de puppycursus afgerond.
We hebben foto's gehad van Bonk en Diezel.
 
28-03-2008
We hebben mail gehad van Melany
 
25-03-2008
Spike heeft een weekendje van de sneeuw genoten.
 
24-03-2008
We hebben mail gehad van Zita.
 
23-03-2008
We hebben mail gehad van Ayden, Bruce en Brihta.
 
22-03-2008
Gisteren hebben we de officiŽle HD beoordeling van Bufera gehad en ze is HD A!!
Hier zijn we natuurlijk erg blij mee;-)
 
21-03-2008
Serdja is geslaagd voor de puppycursus;-)
 
20-03-2008
Melany heeft een paar dagen bij ons gelogeerd.
Nieuwe foto's in het album van Biker en Algemeen
 
19-03-2008
We hebben foto's van Camillo gehad en mail van Serdja en Ayden.
 
17-03-2008
We zijn op visite geweest bij Dolce.
We hebben mail gehad van Melany, Bruce, Roelie en Zita.
 
14-03-2008
We hebben mail gehad van Ayden, Serdja en Spike.
 
12-03-2008
We hebben foto's gehad van Guste en Zita. En mail van Enzo en Melany
 
11-03-2008
We hebben mail gehad van Enzo en Ayden.
 
09-03-2008
We hebben foto's gehad van Carino en Zita.
 
08-03-2008
Dona en Benga zijn gisteren naar het strand geweest.
We hebben mail gehad van Serdja en Ayden.
 
07-03-2008
We hebben mail gehad van Melany
 
06-03-2008
We hebben mail gehad van Camillo.
 
04-02-2008
Weer een berichtje van Melany
 
02-03-2008
We hebben mail gehad van Melany
 
01-03-2008
Melany is vandaag opgehaald.
We hebben een filmpje van Brihta gehad.
 
29-02-2008
Zita en Benga hebben vanmiddag samen gewandeld.
We hebben mail gehad van Spike, Serdja, Ayden en Dolce.
 
27-02-2008
We hebben mail gehad van Brihta.
 
25-02-2008
We hebben foto's gehad van Bonk en Bruce.
 
24-02-2008
We hebben mail gehad van Guste.
 
22-02-2008
We hebben mail gehad van Ayden en Enzo.
 
21-02-2008
Nieuwe foto's van Melany in haar album.
Carino en Melany zijn toegevoegd op de pagina Onze honden. Bij Shows zijn de uitslagen en agenda bijgewerkt.
 
20-02-2008
We hebben mail gehad van Dona en Zita.
We hebben nog een paar foto's van Spike gehad van zijn weekendje in Winterberg.
 
18-02-2008
We hebben mail gehad van Spike en Serdja.
 
17-02-2008
We hebben mail gehad van Tycha, Enzo en Ayden.
 
15-02-2008
We hebben mail gehad van Dolce, Bufera, Serdja en Camillo.
Nieuwe foto's van Melany in haar album
 
13-02-2008 Diezel, Brihta, Guste, Bufera, Bruce, Tycha en Spike jarig!
Wat gaat de tijd toch snel! Vandaag zijn de 'puppies' van Benga en Fauno 1 jaar geworden
Het lijkt nog maar zo kort geleden dat we ze op de wereld zagen komen. Nu zijn het allemaal grote pubers en hebben een heerlijk leven bij hun fantastische baasjes Very Happy
Diezel, Brihta, Guste, Bufera, Bruce , Tycha en Spike van harte gefeliciteerd en wij wensen jullie nog vele gelukkige jaren bij jullie baasjes toe!

 
Diezel

Britha (celebrating her birthday:-))

Guste
Bufera
Bruce
Tycha

Spike
We hebben mail gehad van Camillo, Spike, Bufera, Enzo, Zita en Brihta.
 
12-02-2008
Tycha is op visite en heeft lekker samen met Diezel gespeeld.
Biker heeft een nieuwe foto in z'n album
 
10-02-2008
Biker BOB in Eindhoven!
Vandaag zijn we met Biker naar de show in Eindhoven geweest en hij is beste van het ras geworden:) Biker werd 1ste met een Uitmuntend in de Openklasse en moest het toen opnemen tegen zijn dochter Kiani voor beste van het ras. Biker werd BOB en Kiani BOS. Helaas was er niet zoveel concurrentie want er waren maar 4 Cane Corso's maar we zijn natuurlijk hartstikke trots op onze vent!

We hebben mail gehad van Roelie, Ayden, Zita, Enzo en Serdja. En nieuwe foto's van Dona en Brihta.
 
09-02-2008
We hebben mail gehad van Ayden en Zita
Frodo is vandaag bij ons dus er staan weer nieuwe foto's in z'n album.
Er staan nieuwe foto's in het album van Bono, Breezer, Benga, Biker en in het album Algemeen
 
08-02-2008
We hebben mail gehad van Zita en Enzo.
Bufera, Benga en Melany hebben nieuwe foto's.
 
06-02-2008 Welkom Melany!

Melany is onze nieuwe aanwinst uit ItaliŽ. Lees meer op haar eigen pagina!

We hebben mail gehad van Enzo.
 
04-02-2008
We hebben mail gehad van Camillo.
 
03-02-2008
Nog meer nieuws over Enzo en in het kort het verhaal hoe het nu precies is gebeurd. Heel fijn om te horen dat er veel mensen met Enzo, Ralph en Eline meeleven.
We hebben nog mail gehad van Serdja, Bonk en Ayden.

We hebben verdrietig nieuws over Enzo.
We hebben mail gehad van Ayden.
 
02-02-2008
We hebben mail gehad van Bonk en Serdja.
 
01-02-2008
We hebben mail gehad van Bufera, Zita, Serdja en Enzo.
 
30-01-2008
We hebben mail gehad van Auguste, Spike, Bonk en Serdja.
 
28-01-2008
Bruce is gisteren bij ons op visite geweest.
We hebben mail gehad van Brihta, Dolce, Zita, Ayden, Serdja en Enzo.
 
27-01-2008
We hebben mail gehad van Enzo.
 
25-01-2008
We hebben mail gehad van Serdja, Zita en Camillo. Enzo was gisteren bij ons.
 
23-01-2008 Biker, Benga, Dona, Kira en Frodo jarig!
Biker, Benga, Dona, Kira en Frodo zijn 3 jaar
Onze eerste Amico's, wat gaat dat toch hard ze zijn nu echt volwassen Very Happy
Dona, Kira en Frodo van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag, we wensen jullie nog vele gelukkige jaren bij Arjan en Denise, Fred en Ellen en Pedro en Natasja.
Biker en Benga onze Jut en Jul, maatjes voor het leven. Onze 2 rauwdouwers van het hele stel. Altijd druk in de weer, met de wandelingen de koplopers. Biker onze stoere stabiele vent. En Benga onze werklustige en temperamentvolle madam. Wat zijn we blij met jullie.
Van harte gefeliciteerd we hopen nog vele jaren van jullie te mogen genieten!
Biker

Benga

Dona

Kira

Frodo
We hebben mail gehad van Ayden en Enzo.
 
22-01-2008
We hebben mail gehad van Kira.
 
21-01-2008
We hebben foto's gehad van Dona.
 
20-01-2008
We hebben foto's gehad van Camillo.
 
19-01-2008
We hebben mail gehad van Tycha en een filmpje van Zita.
 
18-01-2008
Zita is op visite geweest.
We hebben mail gehad van Ayden, Serdja en Enzo.
 
16-01-2008
We hebben mail gehad van Camillo, Serdja, Enzo, Brihta en Ayden.
 
15-01-2008
We hebben mail gehad van Roelie, Carino en Ayden.
 
14-01-2008
We hebben mail gehad van Zita, Ayden en Enzo.
De logeeradres pagina, puppypagina en de showuitslagen zijn bijgewerkt.
 
13-01-2008
We hebben mail gehad van Dolce, Bonk, Serdja en Carino.
 
11-01-2008
We hebben mail gehad van Carino, Ayden, Camillo, Enzo, Serdja, Zita en Diezel heeft een nieuwe foto.
 
09-01-2008
De nieuwe baasjes houden ons van de straat;-) We hebben mail gehad van Ayden, Zita, Serdja, Dolce, Camillo, Enzo, Bufera en Brihta.
 
07-01-2008
We hebben een grappig filmpje van Carino gehad. En foto's van Bonk, Enzo, Dolce en Serdja.
 
06-01-2008 Alweer een jarige!
Vandaag is Straam jarig Ze is alweer 4 jaar. Straam is de grapjas en ondeugendste van het stel. Met haar onschuldige blik krijg ze altijd weer de lachers op haar hand als ze iets uitgehaald heeft Very Happy Door haar knieproblemen is ze ook wel een beetje een zorgenkindje, maar ondanks dat ze niet met alles mee kan doen is ze altijd vrolijk.
Schatje een fijne verjaardag en we hopen nog een paar jaartjes van je te genieten
 
We hebben mail gehad van Zita, Dolce, Serdja en Roelie.
Tony heeft vandaag nog gebeld, het gaat erg goed met Carino en we hebben foto's van hem gehad.
 
05-01-2008
Voorlopig voor de laatste keer, er staan nieuwe foto's in de puppytalk.
We hebben al een telefoontje van Anja gehad dat Serdja goed is aangekomen en dat ze al dapper tussen alle beestjes rond stapt;-)
We hebben mail gehad van Roelie, Camillo, Ayden en Enzo.

We hebben inmiddels ook een mailtje van Bonk en Serdja gehad.
 

04-01-2008
Er staan nieuwe foto's in de puppytalk.
Ik had het afscheid nog niet online staan en kreeg al een telefoontje van Marco dat Zita veilig is aan gekomen. En mail van Ayden. En van Dolce foto's en een telefoontje dat ook zij zich al prima vermaakt. En Enzo is zijn eerste nacht goed doorgekomen.
Dank je wel allemaal dit doet ons goed;-)

Inmiddels hebben we ook van Steffi een berichtje gehad dat Camillo zonder problemen in zijn nieuwe huis is aangekomen.

Een mail van Marion over de belevenissen van Zita op de 1ste dag bij haar baasjes
 
03-01-2008
We hebben mail gehad van Enzo en Roelie en Tony belde vanavond dat ook Carino veilig is aangekomen en het heel goed met hem gaat;-) We vinden het heel leuk om zo snel al wat van jullie te horen, bedankt!
Brihta heeft weer sneeuw.
Er staan nieuwe foto's in de puppytalk.
 
02-01-2008
Er staan nieuwe foto's in de puppytalk.
 
01-01-2008 We wensen iedereen een gelukkig en gezond 2008!
                       En natuurlijk heel veel dierengeluk en plezier.

We hebben mail gehad van Spike en Bruce.
Er staan nieuwe foto's in de puppytalk.
 
vorige