Nieuws
 
08-04-2016 Rust zacht Spike

Helaas ontvingen we het volgende verdrietige bericht van Steve en Astrid,
Gisterochtend hebben wij Spike in laten slapen. Hij kon niet meer, hij was op. Hij heeft een paar weken terug een epileptische aanval gehad en daarna is hij vreselijk hard achteruit gegaan. Hij was de liefste hond die je je kan wensen. Lief, trouw, waaks als het moest, en zo kan ik nog wel even doorgaan. We gaan hem vreselijk missen............
Heel veel sterkte toegewenst Astrid en Steve.
27-12-2015 Rust zacht Lira

Na een korte periode van ziekte hebben Agnes en Goos afscheid moeten nemen van hun Lira.
Een laatste groet vol liefde staat op haar pagina. Rust zacht lieve Lira je wordt ontzettend gemist. Heel veel sterkte toegewenst Agnes en Goos.
 
18-11-2015  Rust zacht Guste

Vanmorgen ontvingen we dit verdrietige bericht van Tina:
Guste is net overleden, ging ongelofelijk snel.Om 6 uur ogenschijnlijk nog niks aan de hand en om 10.30 al dood voor we bij de dieren arts aan kwamen. Zeer waarschijnlijk was het haar hart.Zo verdrietig.
Wat een verdrietig en heftig bericht. Peter-Paul en Tina heel veel sterkte toegewenst!
 
16-11-2015 Rust zacht Harley

Gisteren ontvingen we een heel verdrietig berichtje van Albert en Mieke. Harley was in kritieke toestand opgenomen bij de dierenarts na epileptische clusteraanvallen. Vandaag bleek na een MRI dat ze een hersentumor heeft en hebben ze het verdrietige besluit moeten nemen haar te laten gaan. Veel te jong, ontzettend geliefd, oneerlijk.
Heel veel sterkte Albert en Mieke en Sjakie!
 
06-11-2015 Zita, Carino, Camillo, Ayden, Roelie, Dolce, Serdja en Enzo zijn 8 jaar!
Van harte gefeliciteerd met jullie 8ste verjaardag. Nu echte veteranen, we zien steeds grijzer wordende snuitjes:-) We hopen dat jullie nog vele jaren met jullie baasjes mogen genieten!

Helaas geen 9tal meer we denken ook aan broer Bonk, wat wordt hij gemist door Jan en Ingrid, sterkte!
 
29-08-2015
Zita is op vakantie geweest in ItaliŽ.
 
16-08-2015
Serdja geniet van haar nieuwe vriendinnetje.
Camillo heeft afscheid genomen van zijn trouwe vriendin Chiara en verwelkomt zijn nieuwe maatje Lui.
Briola en Basha zijn op vakantie geweest in NormandiŽ.
 
22-06-2015 Rust zacht Bruce

Opnieuw een bericht van afscheid de keerzijde van het fokken. Gerrit en Ina hebben afscheid moeten nemen van Bruce. Zijn koppie wilde nog wel maar zijn lichaam helaas niet meer.
Rust zacht Bruce! Veel sterkte toegewenst Gerrit, Ina, Cornť en Suzanne.
 
21-06-2015
Serdja heeft een nieuw vriendinnetje!
 
22-04-2015 Rust zacht Bonk

Helaas hebben Jan en Ingrid veel te vroeg afscheid moeten nemen van Bonk. Heel veel sterkte Jan en Ingrid! Jullie eigen woorden zeggen meer dan wij kunnen zeggen over jullie liefde en mooie band:
Zeven november tweeduizendzeven, we weten het nog als de dag van gister, ons puppetje werd geboren. Uit een nest van negen dol dwazen pups stal jij ons hart, een match made in heaven!Nooit had iemand kunnen vertellen, uitleggen wat jij voor ons zou gaan betekenen. Lieve Bonk, we waren er nog niet klaar voor,nog zoveel jaren in het vooruitzicht en ineens ben je niet meer. Binnen vier weken hebben we afscheid van elkaar moeten nemen, maar afscheid nemen zullen we nooit. Je laat een enorme leegte achter in onze harten. Met je intens lieve karakter kon jij iedereen voor je winnen, een grote grijze knuffelkont. Maar tegelijk deed jij het ras eer aan en was je op en top beschermend voor degene waar jij van hield tot het laatste moment. Waarom moest juist jij ziek worden, dit had je niet verdient, we hadden je alle pijn willen besparen maar zoals jij je hele leven al deed gaf je nooit een teken van pijn, maar schat wat moet jij een pijn hebben gehad. Een snel groeiende tumor waardoor je ineens epilepsie kreeg en binnen 2 weken steeds erger verlamd raakte aan je linkerkant, je niet meer heerlijk uitbundig kon rennen en ravotten, je stukje bij beetje in rap tempo moest inleveren maar toch kosten wat kost, met al je kracht nog mee wilde komen. Wat zijn we enorm trots op je, wat een kanjer, wat een karakter! De weken waarin je zo snel achteruit ging wegen gelukkig niet op tegen de zeven prachtige jaren die we met elkaar hebben mogen beleven. Je hebt een geweldig leven gehad, niets was te gek voor onze lieve schat en toch wilde we je nog jaren bij ons hebben, kwam dit afscheid veel te vroeg en te onverwachts. Niet meer de heerlijke lange wandelingen, het struinen door de griend langs de rivier of gewoon heerlijk kroelen. Voor ons was je vele malen meer dan een hond, je bent en blijft voor altijd ons maatje, onze trouwe aller beste vriend, voor altijd in ons hart! 
21-04-2015 Rust zacht Bufera

Tot groot verdriet kregen we bericht van Lejon en Mariska dat ze Bufera in hebben moeten laten slapen. Tot 4 weken geleden was ze nog haar heerlijke gekke zelf. Van de een op andere dag kreeg ze evenwichtsstoornissen. Ze hebben de dierenarts meerdere malen bezocht en Bufera heeft diverse medicatie gehad. Er was even hoop op een midden oorontsteking maar helaas verslechterde ze alleen maar. En dinsdagmorgen kon ze niet meer lopen en eten en hebben ze haar de rust gegeven die ze verdient. Hoogst waarschijnlijk een tumor in haar oor. Ze laat een grote leegte achter.
Rust zacht lieve gekke Bufera. Heel veel sterkte Lejon, Mariska, Melissa en Marilyn. Bufera heeft een geweldig leven bij jullie gehad we hopen dat het verdriet over een tijdje over mag gaan in mooie herinneringen aan geweldige hond!
 
12-04-2015
Nieuwe foto's van Serdja en Lira.
 
09-04-2015 Basha en Butara 1 jaar!!
Het lijkt als de dag van gisteren dat we vol spanning via de webcam zagen hoe ze geboren werden maar het is alweer een jaar geleden! Onze jongste weten ons bezig te houden met hun streken maar wat genieten we ook enorm van deze ondeugende meisjes. Bassie de vrolijke grappenmaker en Tutti lijkt wat serieuzer maar is net zo ondeugend. Allebei hebben ze soms een grote mond maar een heeeel klein hartje als het er op aan komt ;)
Lieve Bassie en Tutti gefeliciteerd met jullie eerste verjaardag!


 

22-03-2015
Butara heeft lol met haar vriendje Bram.
 
06-03-2015 Tino, Lira, Aradon, Harley, Blubber, Ziggy en Lira 6 jaar!
Ja het is echt alweer 6 jaar geleden dat we een nest puppies in huis hadden. Een wat voor een, 6 zwarte draakjes en 1 vreemde snuiter:-) Het zijn stuk voor stuk echte kinderen van Benga. En nu dus op middelbare leeftijd, zullen ze zich ook zo gedragen?:-)
Lieve Tino, Lira, Aradon, Harley, Blubber, Ziggy en Lira van harte met jullie 6de verjaardag. We hopen dat jullie er nog veel gelukkige en gezonde jaren erbij krijgen.
 
13-02-2015 Diezel, Brihta, Guste, Bufera, Bruce, Tycha en Spike zijn 8 jaar!
En dan behoort ons tweede nest tot de veteranen. Wat zijn we blij dat ze allemaal deze leeftijd hebben bereikt. De ouderdomskwalen beginnen bij sommige wel te komen. Vooral bij Bruce, Tycha en Spike zijn er echte zorgen geweest. Maar voor nu gaat het gelukkig weer goed. En de door iedereen genoemde opmerking is hij/zij blijft een puppy. Echt kinderen van hun moeder.
Lieve Diezel, Brihta, Guste, Bufera, Bruce, Tycha en Spike van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag. We hopen dat jullie nog meer 'puppyjaren' erbij krijgen.
 
10-02-2015
Butara heeft samen met haar broer Jack een heerlijke strandwandeling gemaakt.
 
17-01-2015
Nieuwe foto's van Lira en haar 'zusje' Bayza.
 
10-01-2015
En selfie van Serdja:-)

Nieuwe foto's van Briola en Basha, ook in het album algemeen.
 
25-12-2014 Weer een jarige: Layla 11 jaar!!
Toen Layla ruim een jaar geleden bij ons kwam wonen hadden we geen verwachting van de tijd die ze bij ons zou mogen zijn maar wat zijn we blij dat deze lieve oma er nog steeds is! Ze geniet zo van haar leventje altijd blij en knuffelen is haar grootste hobby :) Lieve Layla we genieten met je mee en hopen dat we volgend jaar je 12de verjaardag kunnen vieren!

21-12-2014 Beter laat dan nooit: Brio is 7 jaar!!
Afgelopen maandag is onze knappe vent Brio jarig geweest, hij is ook alweer 7 jaar! Hij krijgt een grijze toet en kan lekker lui zijn maar als we naar buiten gaan dan staat hij klaar ;) Lieve heerlijk relaxte Brio we hopen dat je nog jaren gelukkig en gezond bij ons mag zijn!

05-12-2014 Briola 2 jaar!
Onze lieve Jool is vandaag 2 jaartjes jong geworden. We kijken terug op een heftig jaar. Met operaties en revalidaties. Maar gelukkig sluiten we het goed af. Ze kan en mag weer lekker meedoen en geniet daar met volle teugen van. De pubertijd heeft er eindelijk bereikt. Maar met haar karakter stelt dit eigenlijk niet zoveel voor:-)
Lieve Jool van harte gefeliciteerd met je 2de verjaardag, op naar een hopelijk gezond en gelukkig jaar!

27-11-2014 Melany 7 jaar!
Afgelopen zondag was Mel jarig en deze dame is ook alweer 7 jaar!
Dick en Hennie bedankt voor de leuke foto's. Fijn om te horen dat het goed met haar gaat ook al zijn er wel wat zorgen omdat ze last heeft van artrose. We hopen dat Mel nog een aantal fijne jaren bij jullie mag zijn!
 
En het wordt hoogtijd dat we ons nieuwe gezinslid voorstellen:

Geen Cane Corso(zelf denkt hij daar anders over lijkt het ;) ) maar een katertje die we Frutti genoemd hebben!
In september is hij bij ons aankomen lopen, hij had een flinke niesziekte-infectie waar hij gelukkig snel van hersteld is. De eerste kennismaking met Layla ging niet zo goed, Layla dacht dat hij eetbaar was... dus we dachten dat we hem niet konden houden maar mede door de goedheid van Frutti zelf is het goed gekomen en zijn ze nu vaste slaapmaatjes. Brio vindt het allemaal best gezellig en Butara heeft er een speelmaatje bij :) Ze kunnen zo leuk spelen samen, daar heeft hij ook zijn naam aan te danken want Butara haar bijnaam is Tutti dus nu hebben we Tutti Frutti ;) een gezellige bende bij elkaar!
 
07-11-2014 Bonk, Zita, Carino, Camillo, Ayden, Roelie, Dolce, Serdja en Enzo zijn 7 jaar!
Het 9tal van Bounty is alweer 7 jaar, wat fijn dat ze alle 9 nog steeds een gelukkig leven bij hun baasjes hebben. Bij sommige zijn er wel zorgen geweest om de gezondheid dan wordt je je toch wel weer bewuster dat ook deze 'puppies' echt ouder worden. Maar allemaal zitten ze nog vol levensenergie echte Cani's:-) Zo rond de verjaardag van 'onze puppies' gaan we opzoek naar foto's. Dit keer kwam ik bij het bevallingsverslag terecht, hoe leuk om dat weer terug te lezen. Bij deze willen we het ook met jullie delen:

De bevalling, 7 jaar geleden.

Lieve Bonk, Zita, Carino, Camillo, Ayden, Roelie, Dolce, Serdja en Enzo van harte gefeliciteerd, we hopen dat er nog veel gezonde gelukkige jaren bij mogen komen!

We hebben een foto ontvangen van Camillo.
 
16-10-2014
Een laatste groet van Fred en Ellen aan Kira, het gemis blijft groot. Nogmaals sterkte voor jullie Fred en Ellen.
Serdja heeft een hele knusse bioscoop.
Nieuwe foto's van mooie Lira.
 
12-10-2014
We hebben weer lekker gewandeld met de hele roedel.
Briola en Basha hebben nieuwe foto's.
 
19-09-2014
Bayza is veilig aangekomen in Omaan. Het was even wennen voor Lira maar inmiddels spelen de meiden met elkaar.
 
10-09-2014
De jonge meiden hebben veel lol met elkaar.
Nieuwe foto's van queen Basha en lieve Jool.
 
31-08-2014
Layla, Brio en Butara zijn op vakantie geweest.
En toen waren er weer 5: de eerste wandeling met elkaar!
Melany heeft een persoonlijke verzorger;)
 
29-08-2014
De eerste foto's van Basha staan op haar pagina.
Ook Briola heeft nieuwe foto's.
 
27-08-2014 Welkom Joas en Basha!
Nieuws met wat vertraging door een computer crash en gebrek aan tijd. Of liever gezegd tijd die we beter besteden aan een dubbele uitbreiding in onze roedel;-)  Op woensdag 30-07-2014 zijn Theo en Corine trotse papa en mama geworden van zoon Joas. Erg dankbaar zijn we dat alles goed is gegaan en we gezond mogen zijn. Dewi en Briola zijn ook erg blij met deze verrijking.

2 weken later mochten we Basha verwelkomen. Basha is de dochter van Brio en Fanta. De achter achter kleindochter van onze Bounty en achter kleindochter van Benga die beide zeer gemist worden. En aan alles is te zien dat ze familie is, helemaal verliefd zijn we op dit ondeugende lieve puppen meisje.

Met dank aan Agnes voor de foto. We zijn haar en Goos nog veel meer dank verschuldigd. Agnes heeft Basha samen met haar zusje Bayza in Munchen opgehaald. En een week in huis genomen zodat ik even uit mijn kraamtijd kon 'ontwaken' en het was geen gemakkelijke week voor hun. Basha begon met een valse start. Namelijk een acute gewrichtsontsteking veroorzaakt door de MRSAbacterie. Door kordaat handelen van Agnes is ze snel opgenomen en goed behandeld en nu maakt ze het gelukkig weer goed. Agnes en Goos nogmaals hartelijk dank we zullen het nooit vergeten! Aan Basha's pagina wordt nog gewerkt ik hoop zeer binnenkort daar meer foto's te plaatsen van haar verblijf bij Goos en Agnes en de thuiskomst.
 
20-07-2014
Briola en Butara zijn dikke vriendinnen.
 
10-07-2014
Hoogtijd voor een update van Butara!
 
19-06-2014 Welkom Butara!!
Eindelijk was het afgelopen weekend dan zover: Naar SloveniŽ om Butara op te halen! Wat hebben we lang op haar gewacht maar wat is ze het wachten waard :)


 

04-06-2014
De pups van Brio en Fanta zijn alweer 8 weken oud!

En Brio mag zich nog een keer trotse vader noemen van 8 puppies!
Bij Cane Corso kennel Van de Schravelt zijn 4 reutjes en 4 teefjes geboren, moeder van de pups is Norah (Aertana del Dominatus)
 
25-05-2014
Serdja geniet van haar tuin.

Briola is weer geopereerd, nu aan haar linker knie.

Toen bleek dat Briolas andere knie ook geopereerd moest worden, zag ik de droom van een nu een puppy uit het nageslacht van Bounty en Benga in duigen vallen. Hoe moest ik dat gaan doen. De laatste loodjes van een zwangerschap, een ondernemende peuter, Briola revalideren en een pup opvoeden. Dat wordt teveel. Na veel nadenken over adviezen en aangeboden oplossingen van lieve mensen. Hebben Nina en Crt de mooiste oplossing voor ons bedacht. Ze blijft bij hun tot de baby is geboren en we een beetje gewend zijn. En Briola weer lekker mag rennen. Zo krijgt Briola een eerlijke kans op revalidatie. En kan ik de zwangerschap (hopelijk) rustig uitlopen. Soms kan je het wel allemaal hebben moet je alleen wat geduldiger zijn.
We zijn Crt en Nina erg dankbaar voor deze oplossing. Een verre vriend is ook heel veel waard!
 
22-05-2014
De aanstaande baasjes van de Valgaia puppies worden verwend, er wordt al gewerkt aan de basistraining!
 
17-05-2014
Vorig weekend zijn we op bezoek geweest bij de puppies in SloveniŽ, dus veel foto's en hun wekelijkse portretjes van 4 en 5 weken oud!
 
04-05-2014
Veel nieuws over Briola. Ze heeft 2 operaties gehad en is ook nog op vakantie geweest.
 
01-05-2014
De puppies hebben weer geposeerd voor hun wekelijkse portretjes ;)
 
26-04-2014
Nieuwe foto's van de puppies
Brio en Layla hebben genoten van een paar dagen Drenthe!
 
17-04-2014
De puppies zijn vandaag alweer 1 week oud!
 
10-04-2014 De puppies van Brio en Fanta zijn geboren!!!
Gisteravond was het na lang wachten dan eindelijk zover: de bevalling was begonnen! We hebben via de webcam mee kunnen kijken en wat is dat speciaal om mee te mogen maken. Ver weg in SloveniŽ worden 'onze' puppies geboren en zo konden wij er toch ook een beetje bij zijn. Fanta heeft het geweldig gedaan, de bevalling is vlot verlopen en er zijn 5 reutjes en 3 teefjes geboren :) We hopen dat 2 van deze dametjes over ruim 8 weken bij ons komen wonen! Tot die tijd blijven we meegenieten via foto's en webcam van hun ontwikkeling. En om een ieder die dat leuk vindt ook mee te laten genieten op de pagina Puppies Brio en Fanta zullen we regelmatig updates plaatsen ;)
 
06-03-2014
Hiep hiep hoera! Tino, Lira, Aradon, Harley, Blubber, Ziggy en Brezza zijn 5 jaar!
Vandaag viert ons jongste nest al weer hun 5de verjaardag. 5 zwarte draken en 1 gestroomde draak maar dan wel hele leuke draakjes:-)

Lieve Tino, Lira, Aradon, Harley, Blubber, Ziggy en Brezza van harte gefeliciteerd met jullie 5de verjaardag. Dat er nog maar vele gezonde en gelukkig jaren bij mogen komen!
 
04-03-2014
Weer een heerlijke relax foto van Serdja.
Blubber en Briola hebben samen gewandeld.
 
17-02-2014
Brio en Briola zijn er vorige week een paar dagen tussenuit geweest naar Duitsland en daar heeft de dekking tussen Brio en Fanta plaatsgevonden! We hopen dat de puppies van deze twee rond 10 april worden geboren!
 
13-02-2014
Diezel, Brihta, Guste, Bufera, Bruce, Tycha en Spike zijn 7 jaar!
Ze beginnen allemaal best serieus grijs te worden maar of ze ook echt serieus geworden zijn...wij betwijfelen het;-) Vandaag is het alweer 7 jaar geleden dat deze heerlijke honden op de wereld kwamen.

Lieve Diezel, Brihta, Guste, Bufera, Bruce, Tycha en Spike van harte gefeliciteerd met jullie 7de verjaardag. We wensen jullie nog vele gezonden jaren toe!
 
11-02-2014
Spike wenst zijn broers en zussen alvast een fijne verjaardag.
Serdja geniet van haar heerlijke hondenleven.
 
31-12-2013
En dan sluiten we bijna het jaar 2013 af. Voor ons een heel onwerkelijk jaar met veel verdriet: Bono, Britt, Breezer, Bounty, Benga en Biker ze hoorden zo bij ons en bij elkaar en dit jaar hebben we ze allemaal verloren... nog steeds onwerkelijk en een groot gemis! Met de oudjes Bono, Britt, Breezer en ook Bounty nadat ze ziek geworden was wisten we ergens dat er een afscheid aan zou kunnen komen maar allemaal in 1 jaar ja daar denk je niet aan. Maar Benga en Biker waren in onze ogen nog jong, ieder geval te jong om ze zomaar te verliezen... We blikken terug op een jaar waarin het heden alleen maar herinneringen zijn geworden, zoveel mooie jaren met onze honden. Wie veel heeft heeft veel te verliezen en dat doet pijn maar we zijn ook dankbaar voor alle liefde en plezier wat we met ze beleefd hebben, ze blijven voor altijd in ons hart!!
We zijn ook dankbaar voor onze nieuwe roedel, Layla, Brio en Briola. Het is anders dan het was maar ze helpen ons met het verwerken en laten ons ook weer genieten en lachen alle drie op hun eigen unieke manier. Ze kunnen het goed vinden met elkaar, in het album Algemeen een paar foto's van zomaar een wandeling met ze.
 
25-12-2013 Layla 10 jaar!!!
10 jaar geleden geboren als 'kerstkindje' toen wisten we niet van haar bestaan en wat ze voor ons zou gaan betekenen.. Wat zijn we blij dat ze dit jaar haar verjaardag bij ons mag vieren, ze is een geschenk uit de hemel een helder lichtje in dit donkere jaar! Allerliefste Layla gefeliciteerd met je verjaardag! We kijken niet te ver vooruit en zien wel hoe lang we nog samen mogen genieten!

 
20-12-2013 Briola is geslaagd voor de EG!

We willen graag een mooie herinnering delen van onze 3 meiden die we nog elke dag ontzettend missen. Met dit mooie pastel schilderij zijn ze weer een klein beetje bij ons. Het is gemaakt door Izabel Hadjukova ze heeft onze meiden levensecht neer weten te zetten, heel bijzonder.
Hier de link naar haar http://www.animal-portraits-by-izabela-hajdukova.eu/

17-12-2013
In SloveniŽ is in oktober uit de combinatie Navarro en Fanta maar 1 pup geboren en helaas is ze tijdens de bevalling dood gegaan. Omdat Navarro in Amerika woont was de bevruchting dmv KI gedaan. Alles was volgens het boekje gegaan is en toch was er maar 1 pup daarom hebben Crt en Nina gekozen om de volgende dekking wel op de natuurlijke manier te laten gebeuren maar dat betekende wel opzoek naar een andere reu!
En die hebben we samen gevonden: Onze knappe vent Brio! Onze eigen plannen om evt in de toekomst met hem en de pup uit Fanta een nestje te doen zijn hiermee van de baan maar dat hebben we er wel voor over ;)
We kijken er enorm naar uit want het zullen voor ons hele speciale puppies worden: kinderen van Brio en achterachterkleinkinderen van Bounty en daarmee ook achterkleinkinderen van Benga!


 

15-12-2013 Brio jarig!!
We hadden niet kunnen denken dat Brio met zijn 6de verjaardag bij ons zou wonen maar wat zijn we blij dat hij hier nu is! Een 'nieuwe' hond maar ook zo vertrouwd, hij vult een stukje leegte op houdt ons bezig en geeft afleiding. Lekker wandelen en rennen, hij kan er geen genoeg van krijgen! Lieve Brio van harte en we hopen op nog vele gelukkige gezonde jaren samen!

 
05-12-2013 Hiep hiep hoera Briola is 1 jaar!
Een jaar geleden kregen we een sinterklaas cadeautje waar we niets van wisten en toen ook niet als cadeau hadden gezien. Maar Briola is wel degelijk een cadeautje. Ze kwam bij ons om een hele verdrietige reden en we hebben ook echt geen 'roze puppy wolk' start gehad. Maar Briola is Briola ze draait rustig mee, past zich aan en gehoorzaamt eigenlijk altijd. Van puberen heeft ze nog nooit gehoord. Ze is er gewoon, de hond die ik zo nodig had in een hele verdrietige periode. Het is anders als met de anderen maar ook goed en vertrouwd. Lieve Jool van harte gefeliciteerd met je eerste verjaardag. Dat je maar een grote meid mag worden en zo lief mag blijven als je bent.

04-12-2013
Vanavond werden we gebeld door Fred dat ook Kira is overleden. Vorige week donderdag op vrijdagnacht heeft ze waarschijnlijk een hersenbloeding gehad. Ze hebben nog met en voor haar gevochten. Er leek wat verbetering te komen maar vandaag ging het alleen maar slechter. En hebben ze haar laten gaan. Kira is altijd een hondje geweest met veel gebreken en Fred en Ellen hebben altijd alles voor haar gegeven. Daar zijn we jullie ontzettend dankbaar voor Fred en Ellen, Kira had het niet beter kunnen treffen. Wat een gemis zal het zijn. Heel veel sterkte voor jullie. Rust zacht lieve Kira.

We hebben gewandeld met Ayden.
 
01-12-2013
Vorige week hebben we gewandeld met Enzo.
Als je bij Serdja op visite komt ontbreekt het niet aan warmte:-)
 
23-11-2013 Hiep hiep hoera Melany 6 jaar!

Het lijkt nog niet zo lang geleden dat we Mel op gingen halen in Italie maar dat is dus ook al bijna 6 jaar ;) Lieve Mel van harte gefeliciteerd en we hopen op nog vele gezonde jaren samen met je baasjes!
 
21-11-2013
Layla heeft eindelijk ook haar eigen pagina, wat hebben we het getroffen met deze kroeldoos!
Brio heeft nieuwe foto's en een nieuwe woonplaats.
 
20-11-2013
We hebben een weekend vol Amico wandelingen achter de rug, namelijk met Diezel, Blubber en Bufera.
 
10-11-2013
Roelie en Tyson hebben gewandeld met Briola.
 
06-11-2013 Bonk, Zita, Carino, Camillo, Ayden, Roelie, Dolce, Serdja en Enzo zijn 6 jaar!
Tijd voor een feestje, de kinders van Bounty en Siras zijn alweer op middelbare leeftijd. Wat waren ze schattig een kleine 6 jaar geleden. En wat is het mooi dat er nog steeds een stukje Bounty voort leeft...

Lieve Bonk, Zita, Carino, Camillo, Ayden, Roelie, Dolce, Serdja en Enzo van harte gefeliciteerd met jullie 6de verjaardag nog vele gelukkige gezonde jaren toegewenst.

Bij Serdja komen de eerste grijze haartjes al, hoe wijs.
 
28-10-2013
Helaas is ook Frodo onverwacht overleden. Een laatste groet van zijn baasje Natasja. Natas nogmaals heel veel sterkte toegewenst. Rust zacht lieve gekke Frodo.

Bonk en Briola hebben samen gewandeld.
Briola heeft nog een wandeldate gehad in Arnhem samen met Layla.
 
21-10-2013
Er zijn wat problemen met de website maar er is toch nieuws wat we moeten delen, helaas voor de 6de keer dit jaar weer heel slecht nieuws... Wat voelen we ons leeg, verdrietig en verslagen! Onze fantastische roedel in 1 jaar allemaal weg...het is niet te bevatten...
 

In memoriam
Amico del Petto Biker

23-01-2005  19-10-2013

Dag lieve lieve Biker, spockelientje mama's grote vriend... Niet te bevatten maar vanmorgen heeft ook Biker ons verlaten...:(
Hij was nog zo fit, zo actief, zo blij en ineens houdt het op... Vanmorgen waren hij en Briola per ongeluk samen in de tuin, per ongeluk omdat Briola op het einde zit van haar loopsheid en we 3 weken lang goed opgelet hebben dat er geen ongelukje zou gebeuren. Maar omdat Biker al geen interesse meer had wordt je blijkbaar toch wat makkelijker daarin. Toen ik buiten kwam en zag dat ze dus met zijn tweeŽn waren schrok ik maar ik moest wel lachen, Biker had duidelijk z'n best gedaan om 'het' gedaan te krijgen bij Briola. Dus allebei op hun eigen stuk en ik weer naar binnen, kom ik 5 minuten later in de schuur ligt hij daar naar adem te snakken...dit kan niet waar zijn!! We hebben geprobeerd te reanimeren en de dierenarts was onderweg maar we hebben hem verloren...mijn Bikie, mijn grote vriend...hoe kan dit nou??? Waar ik was was hij, altijd opletten wat ik ging doen of ik niet naar buiten ging zonder hem en nu leeg..stil...geen schaduw meer die me volgt...
Dag lieve Lient, bedankt voor alle mooie jaren! We hebben wat kilometers gemaakt samen, je genoot er zo van! Eerst samen met al je vrienden wat een geweldige tijd was dat! Maar je hebt ze allemaal zien vertrekken en je was zo van je stuk toen je alleen overbleef...gelukkig heb je ook weer plezier gehad met Layla ze was gelijk je maatje. Nu ben jij weer bij je vrienden maar laat je ons achter met een verslagen leeg gevoel waar dit jaar geen einde aan lijkt te komen.. Rust zacht lieve jongen, we zullen je voor altijd missen!
 
08-10-2013 Welkom Layla!
Omdat Biker na de dood van Breezer erg alleen was in huis zijn we op zoek gegaan naar een maatje voor hem. En we hebben haar gevonden! Layla is al een dame op leeftijd die samen met haar dochter Luan in het asiel zat. Het was voor ons en de asielmedewerkers een moeilijke keuze of je moeder en dochter uit elkaar zou kunnen en willen halen maar in overleg besloten ze samen in het asiel te laten wachten op ook een baasje voor Luan, en gelukkig is die snel gekomen. Wat waren we blij dat we Layla op konden halen. Vanaf de eerste minuut dat ze bij ons is voelt het zo vertrouwd, Biker en Layla hadden ook meteen een klik! Ze is al oud en we weten niet hoelang ze nog bij ons zal zijn daarom genieten we maar van ieder moment dat ze er is.

 
23-09-2013
Mooie herinneringen van onze vakantie met Breezer, Biker en ook een aantal dagen met Diezel
 
10-09-2013
Briola is op vakantie geweest.
In die vakantie heeft ze een wandel date gehad met Ziggy en Nina.
En net na de vakantie kwam Tycha gezellig een dagje.
 

In Memoriam
Breezer
27-12-2001 29-08-2013

Dag ons allerliefste Teesje..
Net terug van een geweldige vakantie waar je nog volop van genoten hebt en dan ineens wat een leegte en stilte nu ook jij er niet meer bent.. Nooit meer de vragende ogen, de verlangende blik: gaan we nog wat leuks doen? Want ondanks dat je lichaam niet was zoals het zou moeten zijn merkte we daar weinig van, jou kracht zat in je koppie. Je genoot zo van samen dingen doen dat je er gewoon voor ging. Zo ben je ook bijna van ons heen gegaan, nog even lekker zwemmen en ineens was het op.. Echt iets voor onze ouwe taaie Tees, strijdend ten onder maar toch net niet want onder die stoere buitenkant zat ook een heel klein hartje en daarom ben je nog gebleven voor 2 moeilijke maar ook mooie dagen van afscheid. Bedankt lieve lieve Tees voor alle mooie jaren, voor altijd in ons hart!
 
18-08-2013
Tino en Briola hebben samen gewandeld.
 
21-07-2013
Briola zwemt nu echt helemaal en met plezier.
 
14-07-2013
Biker en Briola, jong en oud samen aan het spelen.
En Briola word een echt waterhondje:-)
 

In memoriam
Bono
11-11-1999  30-06-2013


Dag lieve Bono, mootie mn mattie..
Na 13 en een half jaar hebben we vandaag afscheid genomen van onze grote vriend Bono.. We zagen het al wel een tijdje aankomen maar als het dan toch echt zover is gaat het ineens onverwachts snel. Vorig jaar zomer was hij nog topfit maar in februari werd hij ziek, ook al dachten we toen dat we hem moesten laten gaan krabbelde hij er toch langzaam weer boven op maar van af die tijd was het echt een oude man die op zijn manier nog kon genieten. De laatste 2 dagen ging z'n kaarsje ineens heel snel uit, hij was moe, hij was op dus na ruim 13 trouwe dienst hebben we hem zijn rust gegund.
Bedankt Mood voor al die jaren vol actie en plezier, eindeloos kon je rennen, zwemmen en maar druk in de weer zijn het allerliefste met een tennisbal! Tot op hoge leeftijd heb je gedaan wat het liefste deed, je laatste maanden hebben we langzaam afscheid kunnen nemen en kwam het besef dat ook jij niet voor altijd bij ons zou blijven... We zullen onze blonde druktemaker nooit vergeten... rust zacht jongen..

 

23-06-2013
De pagina's van Britt en Bounty zijn voor de laatste keer aangepast, het gemis is enorm...

Gelukkig mogen we genieten van Briola die een week heeft door gebracht met Brioso.

Afgelopen vrijdag hebben Tycha en Briola met elkaar gewandeld.
 
12-06-2013
Het gaat goed met Briola.
 
05-06-2013 Welkom Briola!
Mogen we jullie voor stellen aan Briola, ons nieuwe huisgenootje.

Hoe ze bij ons is terecht gekomen lees je op haar pagina.

Brioso heeft een weekje bij ons gelogeerd.
 
26-05-2013
We zetten de Amico wandelingen voort. Het gemis van hun oma/moeders is groot. Maar het blijft zo fijn dat ze een nageslacht hebben. Biker neemt de honneurs nu alleen waar. Afgelopen week heeft hij gewandeld met Zita en Bruce.
 
18-05-2013
Een maand geleden hebben we niets vermoedend een laatste Amico wandeling met Bounty erbij gemaakt, een paar foto's delen we in het album algemeen.
 

In memoriam

Britt

17-10-2000 - 11-05-2013


Dag lieve gekke Britt,

Maatje toch wat is het stil nu ook jij ons hebt verlaten. Het is allemaal zo onwerkelijk 12,5 jaar geleden begon met jou een grote passie voor honden. Ik heb me wat zorgen om je gemaakt, gedacht dat je niet oud zal worden. Maar jij bleek de ouwe taaie te zijn. Je 'zusjes' overleeft op de valreep dat wel. Je koppie wilde nog wel maar je oude lichaam was zo op. En langzaam zag ik de glinstering uit je ogen verdwijnen. Je moest gaan, rusten voordat alle glinstering was verdwenen. Want als iemand vrolijk was dan was jij het. Diep respect heb ik voor je levenslust ondanks je lichamelijke gebreken...wat ga ik je missen.
Nooit meer je gezellige vrolijkheid, je begroeting met 'hawlo', nooit meer lachen of boos worden om je eigenzinnige dommigheid. Maar ook nooit meer zorgen en twijfels om jou mijn stoere taaie Bullie.

Na 12,5 jaar zeggen we nu dank je wel en rust zacht...je zit voor altijd in ons hart.

In memoriam

Bounty

30-11-2002 - 06-05-2013


Dag liefste brave Bounty,

Mijn liefste braafste meisje wat ga ik je missen. Altijd zorgzaam, altijd braaf. Ik kon op je bouwen als vanzelf sprekend was je bij me, mijn schaduw. Het begin van onze droom, stammoedertje. Altijd bezig met plezieren van iedereen. Wat deed je ons bijna een jaar geleden ook een plezier, door bij ons te blijven na je miltoperatie. We hebben met volle teugen genoten. Je was mijn grote steun toen je dochter Benga ons zo plotseling verliet. Wat hebben we genoten van de wandelingen met je nageslacht. Vandaag kwam helaas de dag dat je het toch moest verliezen van de gevreesde ziekte. Wat heb je nog gevochten. Een oneerlijke strijd. Met liefde hebben we je geholpen op te geven. Je was zo moe maar nog steeds zo trouw, hoe moet het nu zonder jouw?
Nooit meer samen op stap, samen voetballen, samen kroelen.
Nooit meer je vrolijke gekwispel, je gezellige 'gepraat', je diepe gesnurk, je vrolijke geblaf, je onvoorwaardelijke trouw...
Nooit meer...maar wel voor altijd heel diep in ons hart.

Dank je wel mijn liefste Bounty voor 10 geweldige jaren, rust nu maar zacht...

 

19-04-2013
Bounty en Biker hebben met Serdja gewandeld.
 
12-04-2013
Bounty heeft gewandeld met Nova.
 
11-04-2013
Bounty en Biker hebben gewandeld met Guste.
 
31-03-2013
We hebben nieuwe foto's ontvangen van Lira di Benga, die tweede naam is niet nodig om te zien van wie ze er een is:-)
 
29-03-2013
Bounty en Biker hebben met Spike en Sammi gewandeld.
 
14-03-2013
Bounty heeft gewandeld met Frodo.
 
09-03-2013
Bounty en Biker hebben gewandeld met Harley en Sjakie.
Aradon heeft nieuwe foto's.
 
06-03-2013 Tino, Lira, Aradon, Harley, Blubber, Ziggy en Brezza zijn 4 jaar!
4 Jaar geleden is het alweer dat ons laatste nestje werd geboren. En wat voor ťťn, 6 zwarte draakjes met een vreemde gestroomde:-)

Het zijn nog steeds draakjes maar wel hele lieve, zullen ze het van mama hebben:-)
Lieve Tino, Lira, Aradon, Harley, Blubber, Ziggy en Brezza van harte gefeliciteerd met jullie 4de verjaardag. Dat er nog maar veel bij mogen komen!

 

23-02-2013
Bounty heeft een drukke week achter de rug, ze heeft gewandeld met Aradon, Tycha en Brezza.
 
17-02-2013
Spike heeft nieuwe foto's nog van zijn verjaardag (vertraging ligt aan mij)
 
13-02-2013 Diezel, Brihta, Guste, Bufera, Bruce, Tycha en Spike zijn 6 jaar!
6 Jaar geleden lag hier een hele troste mama Benga. Voor het eerst moeder geworden van 7 geweldige puppies wat was ze trots en verliefd.

Wat hebben we genoten van dat nest, nu inmiddels op 'middelbare leeftijd':-) Maar we horen steeds weer dat ze nog lekker gek zijn, net als mama niet te stuiten. Wat mooi dat ze altijd een beetje voort leeft.
Lieve Diezel, Brihta, Guste, Bufera, Bruce, Tycha en Spike van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag! We wensen jullie nog heel veel gezonde en gelukkige jaren met jullie baasjes!
 
06-02-2013
We zijn op bezoek geweest bij Kira.
Aankomend puppy nieuws op de puppy pagina.
 
27-01-2013
Onze bejaarden hebben genoten van de sneeuw.
Bounty geeft haar privť showtje in de sneeuw.

We liepen al een tijdje met de gedachte weer eens alle Amicootjes te gaan bezoeken. Rustig aan, verdelen over een paar jaar. Toen verliet Benga ons onverwachts, de leegte die zij achter laat is enorm. En het verlangen, haar nageslacht en (half)broers en zussen te zien, is sterk toegenomen. We zijn begonnen aan wandelingen maken met Amicootjes als nagedachtenis aan Benga en natuurlijk ook omdat we het leuk vinden ze weer eens te zien. De eerste 2 rondes waren voor Tycha en Diezel, 2 van Benga's kinderen die we altijd dichtbij ons mochten hebben.
 
23-01-2013 Biker, Kira en Frodo 8 jaar!
23 januari de dag dat 8 jaar geleden ons eerste nestje geboren werd. De dag waar we een paar weken geleden nog met een glimlach naar toe leefden want onze jongste, de nog altijd drukke Benga en Biker, zouden zich dan toch moeten gaan gedragen want dan zouden ze officieel veteraan genoemd kunnen worden! Helaas beleven we deze dag naast de vreugde dat we wel Biker zijn 8ste verjaardag kunnen vieren ook met het verdriet om het gemis van Benga... Biker viert voor het eerst zijn verjaardag zonder zijn zus het is nog steeds moeilijk te bevatten...
Wat is het dan toch fijn dat een hond dat besef niet heeft, Bike geniet nog volop van het leven al lijkt hij soms tijdens een wandeling wel bedacht op een 'aanval' van Benga maar die komt niet meer. Lieve Bike gefeliciteerd met je 8ste verjaardag!! Blijf maar lekker actief en we hopen dat we nog vele jaren samen plezier zullen beleven!

Ook feliciteren wij Kira en Frodo met hun verjaardag en hopen dat ook zij nog lang samen met hun baasjes van het leven zullen genieten! En in gedachten zijn we ook bij zusjes Dianta en Dona achter de regenboogbrug..
 
18-01-2013
Met veel pijn in het hart is Benga's pagina aangepast, met een mooi afscheidsgedicht geschreven door Tineke. En nog een kort verhaaltje van de vermoedens hoe ze is overleden. We missen haar ieder moment van de dag...
 

In memoriam

Amico del Petto Benga

23-01-2005 - 03-01-2013


Dag lieve lieve Benga,
 
Het lijkt een boze droom waaruit ik maar niet wakker word. Ik loop naar je toe maar je bent echt levenloos. Onze heerlijke wandeling vanmiddag samen was ons afscheid. Al wisten we dat niet. Gewoon even samen omdat je zoveel meer energie hebt dan je oude 'zussen'. Lekker doorstappen en daar was dat heerlijke contact, die blik van jij en ik, samen! Wat zal ik hem koesteren. Na de wandeling ineens niet lekker, nog geen zorgen, 1,5 uur later wel zorgen met spoed naar de dierenarts. Het lijkt mee te vallen, niet echt duidelijkheid maar je mag naar huis met infuus. Opluchting met wat spanning en dan thuis aangekomen word de nachtmerrie werkelijkheid, je bent er gewoon tussen uitgepiept, Benga mijn Benga is dood. Nooit meer samen wandelen, nooit meer samen kroelen, nooit meer je moeder en Bikertje gek maken, nooit meer blaffen als een gek, nooit meer die blik van jij en ik, nooit meer....maar wel voor altijd een kostbare herinnering jij bent mijn 'once in a life time dog' bedankt lieve Benga voor bijna 8 geweldige jaren, van samen werken vol passie, samen showen, mijn kampioentje steeds weer, 2 keer een geweldige moeder, maar vooral mijn hond, mijn Bensja altijd was je er, mijn glimlach, dank je wel.

Rust zacht lief lief zwart gek monster ik mis je met heel mijn hart zelfs nu ik het nog niet bevat...

 

27-12-2012 Breezer 11 jaar!!
Ook Breezer is weer een jaartje ouder, 11 jaar is onze grijze dame alweer! Ondanks dat ze steeds strammer wordt, en daardoor de lange wandelingen niet meer voor haar weggelegd zijn, geniet ze nog van het leven. Kortere wandelingen maakt ze met veel plezier en we hopen dat dit nog heel lang zo blijft! Lieve Tees van harte met je 11de verjaardag!


 

16-12-2012
En dan zijn er zomaar 2 verjaardagen die ik (Tineke, Corine houdt dit gelukkig beter bij;-)) vergeten ben op de site te vermelden...23 November is Melany jarig geweest deze dame is inmiddels al 5 jaar!! We hebben foto's van haar ontvangen en het gaat goed met haar, ze heeft tegenwoordig ook een serieuze taak als oppashond;-)

En gisteren was Brio jarig, ook hij is 5 jaar geworden!!! Brio van harte gefeliciteerd en we wensen je nog vele fijne jaren toe bij je lieve baasjes!


15-12-2012
Heerlijk knusse foto's van Serdja en haar vriendjes.
 
30-11-2012 Bounty is 10 jaar!
Een jaar geleden had we niet kunnen denken dat de 10de verjaardag van Bounty zo bijzonder zal zijn. Natuurlijk 10 is een hele mooie leeftijd, maar de gedachte dat Bount dat niet zal halen was er tot een paar maanden geleden nooit. Nee hoor Bount is er altijd even lief en braaf die gaat nog wel wat jaartjes mee. En ineens hing haar leven aan een draadje.....we hebben gevochten en (voorlopig) gewonnen. Bount was nog niet klaar met haar leven wat een geluk! Ze is na alles wonderbaarlijk fit ze is er weer, altijd even lief en braaf. Lekker wandelen en voetballen en door haar heel serieus genomen taak, voor Britt en Benga zorgen en op Dewi passen. Wat zijn we blij dat we haar 10de verjaardag mogen vieren. Lieve lieve Bount van harte gefeliciteerd met je 10de verjaardag! Op naar de 11...hopen we van harte.


16-11-2012
Serdja heeft genoten van een heerlijke herfstwandeling.
 
11-11-2012 Bono jarig!!
Onze blonde vriend is vandaag alweer 13 jaar geworden! Nog altijd actief en nieuwsgierig naar van alles en nog wat maar dat wordt wel afgewisseld met lange rust periodes heerlijk slapend op de bank, op z'n rug en poten in de lucht; ronken maar;-) Lieve Mood van harte gefeliciteerd en we hopen dat we volgend jaar weer je verjaardag kunnen vieren!
 

09-11-2012
Een hartverwarmende felicitatie aan Zita van haar baasjes.
 
07-11-2012
Bonk, Zita, Carino, Camillo, Ayden, Roelie, Dolce, Serdja en Enzo zijn 5 jaar!
5 jaar geleden, lag daar onze Bount moe maar voldaan met haar 9tal

Vandaag vieren we hun 5de verjaardag. Wat fijn dat ze alle 9 nog steeds gelukkig bij hun zelfde baasjes leven!
Lieve Bonk, Zita, Carino, Camillo, Ayden, Roelie, Dolce, Serdja en Enzo van harte gefeliciteerd met jullie 5de verjaardag!
 
03-11-2012
Serdja kan het prima vinden met haar nieuwste huisgenoot.
 
17-10-2012 Britt is 12 jaar!!!
Ik sta al jaren bij elke verjaardag van Britt verbaasd en nu is ze dan inmiddels al 12 jaar geworden, niet te geloven wat een ouwe taaie;-) Haar koosnaam is inmiddels Briek geworden dat heb je als je aan alle kanten rammelt. Maar dat drukt haar pret niet ze blijft een heerlijk gekke hond. Het overgrote deel van de dag brengt ze slapend door, gelukkig heeft ze tegenwoordig buiten ook een heerlijke mand voor als de zon schijnt;-)

Lieve Briek van harte gefeliciteerd met deze mooie leeftijd, wie weet schrijf ik over een jaar weer hoe verbazingwekend jij bent!
 
21-09-2012
Bounty en Benga zijn op vakantie geweest.
 
12-09-2012
Bruce heeft een vakantie liefde gevonden...
 
22-08-2012
Serdja heeft er weer nieuwe vriendjes bij
 
17-08-2012
Bono, Breezer, Biker en Diezel zijn op vakantie geweest.

Maar ook Zita heeft genoten van een weekje Duitsland.
 
20-07-2012
Aradon heeft afscheid moeten nemen van zijn oude vriendin Jakira.
Quintin, Rolanda en Vanity nogmaals heel veel sterkte toegewenst!
 
30-06-2012
Camillo kan het erg goed vinden met zijn vriendinnetje Sally Brown.
 
31-05-2012
Het is alweer 1,5 week geleden dat we een heerlijk weekend hadden met een triatlon, schapendrijven en Brihta die bij ons met haar kinderen in de tuin kampeerde.

Is Bonk nu wel echt een waakhond?
 

25-04-2012
Een foto van Roelie met haar grote vriend Tyson.
 
24-03-2012
Een gezellige voorjaarswandeling
 
22-03-2012
Camillo heeft een nieuw vriendinnetje.
 
09-03-2012
Biker heeft genoten van een weekje in de sneeuw.
 
06-03-2012 Tino, Lira, Aradon, Harley, Blubber, Ziggy en Brezza eindelijk volwassen;-)

 
Van harte gefeliciteerd met jullie 3de verjaardag!

13-02-2012 Diezel, Brihta, Auguste, Bufera, Bruce Tycha en Spike vandaag 5 jaar!!


Een hele fijne verjaardag en nog vele leuke en gezonde jaren toegewenst!
 

04-02-2012
Diezel heeft bij ons gelogeerd.
We hebben nieuwe foto's van Dolce&Gabanna.
En natuurlijk hebben we sneeuwfoto's van onze honden.
 
25-01-2012
Aradon heeft lekker gewandeld.
Britt, Bounty en Benga zijn met hun kleine baasje op de foto gegaan.
 
23-01-2012
Hiep Hiep Hoera Biker, Benga, Frodo en Kira zijn 7 jaar

Onze 2 jongste Biker en Benga zijn alweer 7 jaar, dan besef je dat we zo langzamerhand echt een honden bejaarden huisje hebben. Biker en Benga beginnen nu toch ook grijze toeten te krijgen. Maar gelukkig horen Biker en Benga nog niet bij de bejaarden en zo voelen ze zich ook. Ze blijven onze 2 gekke actievelingen. Biker op een beheerste wijze manier en Benga lekker dol en gek wat genieten we toch van die 2. Lieve Biker en Benga van harte gefeliciteerd met jullie zevende verjaardag. We hopen dat er nog heel veel meer jaren met jullie samen bij komen

En met Biker en Benga vieren natuurlijk ook broer Frodo en zus Kira hun zevende verjaardag. Lieve Frodo en Kira van harte gefeliciteerd, we wensen jullie een fijne dag.

 

Op een dag als vandaag kan het ook niet anders dan dat onze gedachten ook gaan naar de 2 zusjes Dona en Dianta die helaas niet meer hun verjaardag vieren. Sterkte voor hun baasjes! Jullie blijven in onze gedachten...
 
11-01-2012
Spike kan heel goed wachten.
 
02-01-2012 Het allerbeste voor 2012!
Wij wensen alle Amico's en hun baasjes veel geluk en liefde voor het nieuwe jaar. We hopen dat honden en baasjes weer veel plezier met elkaar zullen beleven!
 
 
 
 
 
 
2011 - 2010 - 2009 - 2008 2007/2006