Melany della Valle dei Lord
 

23-11-2014
Melany is alweer 7 jaar, wie had dat gedacht. Mede dankzij de pijnstillers gaat het goed met Mel, ze piept wel af en toe als ze verkeerd opstaat of een draai maakt.
Ten opzichte van onze kleinkinderen is ze ook heel lief. Die krijgen vaak een natte lebber.
Ik stuur wat foto's mee

31-08-2014
Wat leuk om weer foto's van Mel te ontvangen! Ze heeft het helemaal voor elkaar met haar kleine vriendjes zo te zien.

Hennie vertelde ons dat Mel last heeft van artrose in haar elleboog en daardoor mank loopt. Hopelijk gaat ze goed reageren op de pijnstillers en voedingssupplementen en kan ze nog jaren blijven genieten!
 

16-12-2012

25-09-2011

18-11-2010
Vorige week donderdag hebben Melany, Bono, Breezer en Biker zich uitgeleefd in de Drunense Duinen. Het was heel lang geleden dat ze elkaar gezien hadden maar ze herkende elkaar nog wel;-) Helaas hadden we een echte herfstdag uitgekozen en regende het erg hard. De honden hadden daar geen last van, de baasjes vonden het iets minder haha. Maar we hebben dapper doorgelopen en ondanks het weer was het een gezellige wandeling!

Nog wat foto's van Mel op een droge dag:

07-08-2010

 

15-12-2009

19-09-2009
Vorige week is Mel gesteriliseerd en ze kreeg een wel heel stoer pakje aan;-)

23-07-2009
Mel heeft vakantie gehouden bij ons en ze heeft zich weer prima vermaakt. In het begin was ze een beetje verdrietig maar gelukkig kreeg ze voldoende aandacht van de mannen;-) En heeft ze lekker kunnen spelen, Enzo, Diezel en Biker ze was ze allemaal te snel af, haha.


Pak me dan!

even een rustmomentje

09-06-2009
Hoe is het bij jullie. Vast nog erg druk of zitten jullie nu wel weer in je gewone ritme nu alle honden een plekje hebben. Leuke foto"s van Brezza met haar nieuwe familie. Jullie hebben met de pinksteren goed gepresteerd zeg. Nog van harte gefeliciteerd. Ik las ook op de site dat jullie pas in januari het volgende nestje verwachten van Bufera. Gaat de dekking in juli niet door? Komt dat voor jullie niet uit of is Bufera niet in orde?
Bij ons was het nu eindelijk bingo Mel werd net 1 week voor de vakantie loops, we hadden er lang op zitten wachten maar nu hoefde het eigenlijk niet zo nodig. Toch maar even twee broekjes aangeschaft want al die zooi in de caravan is ook niet alles haha. Was toch even wennen zo'n broek, niet alleen voor haar maar ook voor ons. Het gebeurde toch nog wel eens dat we Mel al aan het uitlaten waren en dat wij tot de conclusie kwamen dat het niet helemaal soepeltjes verliep haha. Achteraf viel het gelukkig dus wel mee maar we denken er toch wel over om Mel te laten helpen. Waarschijnlijk een stuk makkelijker.
Wij zijn dit weekend terug gekomen van vakantie in Dieren. Nou dat was geen succes kamperen met Melany. Mel dacht dat onze plek verboden gebied was voor anderen en begon tegen iedereen die langs onze caravan liep te blaffen en ging er achter aan. Zelfs zo fanatiek dat ze de lijn kapot liet gaan. Nou ik kan je zeggen dat je dan niet rustig zit ha ha. We hebben nog nooit zo'n rustige vakantie gehad alle mede kampeerders liepen met een grote boog om onze plek heen. Na de pinksteren werdt het een stuk rustiger op de camping en toen had Mel het meer naar haar zin haha. We hebben waterpistooltjes gekocht en hebben Mel lekker nat zitten spuiten op momenten dat ze tekeer ging. Ze snapte er helemaal niets van, gemeen hè. We stonden op de camping aan de rand van het bos en dat vond ze wel hartstikke leuk lekker spelen en wandelen, sjouwen met takken. In het bos hebben we haar ook los laten lopen en spelen en dat ging best wel goed. We hebben haar natuurlijk ook mee genomen de dorpjes in en ook dat ging hartstikke goed. We hebben maar 1 keer gehad dat we Mel wat met haar linkerachterpoot zagen trekken dus dat betekende gewoon een tandje lager en daarna ging het weer helemaal goed.
's Nachts sliep ze uiteraard bij ons in de caravan we hadden een lekker plekkie voor haar gecreeerd, maar 's morgens vond ze het wel erg gezelig om bij ons op bed te springen. Erg fijn hoor zo'n bedje is 1.20 breed. Wij zijn zelf ook geen lichtgewichten dus lag mevrouw heerlijk lang uit en lekker breed en lagen Dick en ik op een piepklein randje van het bed haha. Maar gezellig was het wel.
Toch zijn we naar aanleiding van deze vakantie tot de conclusie gekomen dat kamperen voor Mel geen goede optie is. Het is een echte lieverd maar ze wil wel erg graag haar "eigen" plekje bewaken en op een camping is dat niet echt te doen. Dus hoe spijtig we het ook vinden ze mag en kan niet mee naar Arras. Wel gaan al onze kinderen mee naar Arras dus we zullen niet eenzaam en alleen in een hoekje zitten haha.
We sturen weer wat fotootjes mee van de vakantie. Voor allemaal groetjes van ons en een hele dikke lebber van Melany.
 

 

15-05-2009
Melany heeft samen met haar vriendin Angel een paar dagen bij ons gelogeerd. Tot haar grote vreugde was Enzo er ook. In de tijd dat Mel nog regelmatig bij ons kwam logeren was Enzo er ook meestal wel een dag en ze waren toen dikke vrienden en dat is niet veranderd:) Gelukkig gaat het goed met Mel haar knieën en mag ze weer wat meer doen dus ze heeft heerlijk gerent en gespeeld. We hebben wel in de gaten gehouden dat ze niet teveel zou doen want we willen natuurlijk niet dat ze het weer overbelast. We vonden het erg gezellig om Mel weer een paar dagen bij ons te hebben en zijn ontzettend blij dat ze het zo goed doet!

 

16-04-2009
Wat is het alweer lang geleden dat ik je heb gezien en geknuffeld maar ik hoorde van het baasje dat ik over een maandje bij jullie mag logeren, jippie. Ik heb ook begrepen dat jullie gezinsuitbreiding hebben, het vrouwtje zit steeds achter die computer te gluren naar die kleine hondjes en het baasje wilde me gisteren al inruilen, snap jij dat nou.
Gisteravond mocht ik gezellig mee in de auto . Nou zodra ik in die witte auto moet vertrouw ik het al niet en ja hoor ik had gelijk. We reden richting Rosmalen en ik rook gewoon dat dit geen goede weg was, dit kwam me veel te bekend voor en hier had ik geen goede herinneringen aan. Ik dus even piepen maar denk je dat ze zich daar iets van aantrokken, helemaal niet.
Even later stopte we voor dat witte huis waar ik echt een hekel aan heb, iedere keer als we daar komen stoppen ze een naald in mijn lijf en even later lig ik te pitten. Het viel dit keer gelukkig wel mee. Er waren al een heleboel andere hondjes en ik heb even laten zien hoe groot en stoer ik ben. Toen ze dat eenmaal wisten heb ik even aan ze gesnuffeld en eigenlijk waren ze best wel leuk.
Toen werd ik geroepen door de dierenarts en die heeft me even goed nagekeken. Hij was zeer te spreken over mijn achterpoten en vond dat de haren alweer mooi aan het groeien waren, nou sorry hoor maar ik vind dat het er nog steeds vreemd uitziet, twee van die opgeschoren kippekontjes. Ik heb toch weer een spuit gehad, maar hier ging ik gelukkig niet van slapen en het deed ook niet zeer. Daarna heeft hij wel mijn nagels geknipt want die waren best wel lang omdat ik de afgelopen zes maanden niet veel mocht lopen. Ik vond het wel jammer dat hij ze niet mooi heeft gevijld dat zie ik de baasjes altijd doen.
Het vrouwtje vroeg nog over mijn loopsheid maar hij zei dat het bij grote honden wel vaker voor kwam dat dat lang duurde en dat ze zich nog maar geen zorgen moest maken. Zoals het er nu naar uitziet hoef ik pas weer over een jaar terug te komen. Dit vind ik wel heel goed nieuws want de dierenarts was wel heel aardig hoor maar ik zie hem toch liever niet.
Zondag waren alle kinderen en de honden hier dat was een dolle boel. We gingen met z'n allen wandelen. De rest mocht lekker rondrennen alleen ik moest weer aan de lijn blijven grrr. Het is niet eerlijk. Kira mocht zelfs zwemmen die sprong tot twee keer toe die dag in de sloot. Ik geloof dat het vrouwtje dat niet zo leuk vond die kwam meteen met water en hondenshampoo aan zetten want ze zei dat Kira stonk, maar ik vond het wel iets hebben zo'n lekker modder geurtje, is goed voor je huid. Het vrouwtje zegt dat ik nog twee weken moet wachten en dat ik dan ook weer een keer mag gaan rennen, dat lijkt me heerlijk. Nu het buiten zo mooi is wil ik ook graag weer een keer laten zien hoe goed ik kan rennen en springen.
Nou ik ga de nachtjes aftellen tot ik mag komen logeren en zie je dus over 27 nachtjes.
Een dikke lik voor jullie allemaal en tot gauw
Melany
 

24-03-2009
Goed nieuws van Mel, de foto´s van haar knieën zagen er goed uit alles zat nog goed vast, ha,ha. De linker knie was wat dikker door meer bot groei, maar dat kon geen kwaad. Ook zat het bot nog niet helemaal aan elkaar, dat kon wel een half jaar duren voor het opgevuld was. We moeten de eerste 4 tot 6 weken meer gaan wandelen, rustig aan en aangelijnd. Daarna zou ze weer alles moeten kunnen doen. Dat vinden we nog wel eng, maar de dierenarts verzekerde ons dat er weinig mis kan gaan, alles zit goed stevig in elkaar......
 

24-01-2009

16-12-2008
De dokter is zeer tevreden het ziet er goed uit en dat Mel zo op haar poot gaat staan en actief wil zijn is een heel goed teken. Alleen moeten we haar toch voorlopig nog terug fluiten haha. Ze mag nu buiten 10 meter extra lopen !, daarna 20 enz. We hebben 26 januari afgesproken om 8.30 uur om dan foto's te maken van haar rechter knie, is die dan goed genezen dan wordt ze meteen aan haar linker knie geholpen, is het nog niet helemaal in orde dan wachten we nog even. Maar ze denken dat het dan wel in orde zou moeten zijn. Flink duimen dus.
We vonden het erg leuk dat jullie er gisteren waren en Mel helemaal volgens mij want die ging behoorlijk uit haar dak. Het spelletje vindt ze erg leuk om te doen en ze begint het al aardig in de gaten te krijgen.
Ik mail je binnen kort wel weer. Voor nu heel veel groetjes en een dikke lik van Mel.
 

11-12-2008

30-11-2008
Tsjee dat was een leuke kaart die ik zondag voor mijn verjaardag van jou heb gekregen. Die twee hondjes blaften een heel leuk liedje voor mij, ik heb er echt van opgekeken.
Het is toch onvoorstelbaar hé, ik ben zondag alweer 1 jaar geworden en wat voor een jaar. Tsjonge, jonge ik heb me toch avonturen beleefd. Ik kwam op de wereld in het zonnige Italië, waar ik met mijn broertjes en zusjes in een kennel zat. Toen we een aantal weken ouder waren werdt onze mama weggehaald en gingen er steeds meer broertjes en zusjes weg. Tot op een dag jij kwam samen met André om mij op te halen. Dat vond ik best wel een beetje eng hoor, ik zat altijd veilig in mijn kenneltje en nu moest ik ineens met jullie mee naar de grote stad en daar logeren in een echt hotel. Gelukkig waren jullie heel lief voor mij en probeerden jullie mij helemaal op mijn gemak te stellen. En ik kreeg natuurlijk een hele mooie blauwe eigen tas waar ik in kon gaan liggen. In die tas mocht ik de volgende dag mee met jullie en toen stapten we in een hele grote vogel en die ging met ons door de lucht naar Nederland. Nou daar aangekomen vond ik het toch wel even iets minder zeg, dat was koud! De zon liet zich hier een stuk minder zien, maar toen gingen we gezellig naar jullie boerderij. Dat was toch ook wel weer een beetje schrikken, zoveel honden en grote! honden, maar wat was het gezellig bij jullie. Ik mocht ineens binnen in het huis lopen en spelen en Tineke deed heel graag met mij knuffelen en kusjes geven. En naast ons woonden Corine en Theo en nog veel meer honden. Wat had ik het daar leuk zeg en wat ben ik blij dat je mij toen hebt opgehaald.
Tsja en toen gingen we een keer op visite naar Den Bosch toe en kwam ik weer bij andere mensen en in een ander huis en ach ik vond ze wel aardig hoor maar die wilden toen ook al meteen allemaal knuffelen en zo en daar moest ik toch nog even aan wennen. Je gaat toch niet met iedereen knuffelen. Ik was wel blij dat we later weer gewoon gezellig naar huis toe gingen met z'n drietjes, jij, corine en ik.
Nadat ik vier weken bij jullie had gewoond werd ik opgehaald door Dick en Hennie, ik kon ze nog wel een beetje want daar waren we al eens geweest. Eerlijk gezegd snapte ik er niet veel van, want we hadden het toch heel gezellig bij jou. Maar toen je uitlegde dat het beter was omdat Hennie en Dick dan meer tijd voor mij zouden hebben en dat jullie al heel veel honden hebben toen snapte ik het wel en vond ik het niet meer zo erg want ik mocht toch nog af en toe komen logeren.
Bij Dick en Hennie moest ik toch ook weer even wennen maar dat ging nu al een stuk sneller ik was nu al veel meer gewend natuurlijk. En daar hadden ze ook een heleboel leuke hondjes die op visite kwamen en dan kon ik toch weer gezellig spelen. Ook gingen we 1x in de week naar een veldje waar ik allemaal andere hondjes tegen kwam, hartstikke gezellig alleen moesten we met zijn allen rondjes lopen en gaan zitten en gaan liggen en dan weer staan, die baasjes weten nooit wat ze nu precies willen, maar vooruit als we ze daar een plezier mee kunnen doen. Wij honden hebben wat afgelachen met al die baasjes, de een is nog erger dan de andere haha.
In mei ging ik met de baasjes en met vrienden die ook een hondje (Laika) hebben op vakantie. Ze namen een huisje achter de auto mee en toen gingen we in Zeeland op een veldje staan. Dat was ook erg leuk, we konden daar lekker rennen en naar de zee, dat vond ik ook wel heel vreemd toen ik dat voor het eerst zag, allemaal water en dat smaakte me toch vies, jakkes.
We zijn ook regelmatig naar de bossen en de duinen geweest, dat is ook leuk om te doen, je kunt er zo heerlijk rond rennen en met takken sjouwen. Helaas mag ik dat al een tijdje niet meer want ik heb een zere poot.
Ik was de dag voordat we eigenlijk op vakantie zouden gaan met het baasje aan het wandelen toen ik lekker aan het uitrennen was op het veld en ik denk dat ik in een kuiltje ben gestapt en toen deed mijn poot vreselijk zeer. Wat heb ik staan janken zeg. Mijn baasje schrok zich een bult, wij samen naar de dokter en toen gingen ze foto's van mij maken, maar niet van die mooie zoals normaal, dit waren allemaal foto's van botjes. De dokter keek erg zorgelijk en ik moest twee dagen later naar een andere dokter in Oisterwijk en voor ik het wist werd ik wakker en zat mijn hele poot in het verband en kon ik helemaal niet meer vooruit. Nou u wordt bedankt.
Ik werd wel heel erg verwennend door iedereen want ik kreeg knuffels en kluifjes en iedereen kwam even naar mij kijken. Ook jij bent toen bij mij op ziekenbezoek geweest. Na acht weken dachten mijn baasjes dat het al weer wat beter ging en ik weet nog steeds niet wat ik heb gedaan maar het ging weer mis met mijn linker poot, o,o wat deed dat weer zeer. Moest ik weer naar die kliniek in Oisterwijk, maar daar had ik geen zin in, ik weet nog heeel goed wat ze die eerste keer met mij hebben gedaan. Het viel gelukkig mee, ik moest rusten dus niet spelen, niet ver lopen, ze denken vast dat ik al bejaard ben. Dit had ik twee weken gedaan toen stond ik op en ging door mijn rechterpoot. Nu heb ik dus twee zere poten.
Hup weer naar de dierenarts, gelukkig heb ik een hele gezellige, als we klaar zijn krijg ik altijd een frolicje, goed hé. Hij stuurde me weer naar Oisterwijk, maar dat was deze keer wel heel gezellig want niet alleen mijn baasjes maar ook jij bent toen met mij mee geweest. Wat hebben we die dag toch heerlijk geknuffeld samen en toen was ik nog niet eens jarig.
Mijn baasjes keken wel zorgelijk hoor toen we terug kwamen en hebben met mij wel gesprekken gevoerd iets over al gaan slapen, te jong, te lief en niet kunnen. Ik snapte er eerlijk gezegd niet veel van, maar ja die baasjes zijn ook af en toe rare wezens. In ieder geval moest ik weer een keer naar zo'n man in een witte jas nu in Berkel Enschot. Die was toch ook wel erg aardig, alleen werd ik in eens weer wakker en lag ik lekker op een schapenvachtje en weer zag ik van die plaatjes met botjes. De baasjes keken er wel wat vrolijker bij als die keren daarvoor. En ik mocht gewoon weer gezellig mee naar huis.
Ja en toen kwam zondag 23 november, de baasjes kwamen zingend naar beneden, ik kreeg iets raars op mijn hoofd en allemaal lekkere snoepjes. Ik wist gewoon niet wat ik nu als eerste wilde hebben haha. Die dag was het dubbel feest want Chantal vierde ook haar verjaardag en ik mocht mee. Er waren dus een heleboel mensen op mijn feestje en ik ben door iedereen geknuffeld.
Dit waren toch wel een heleboel avonturen vind je ook niet? En nu hebben ze me verteld dat ik volgende week weer aan mijn pootjes wordt geholpen. Maandag de rechter en dan over een week of vijf de linker. Ik hoop dat ik weer net zo verwend wordt als vorige keer en dat ik weer zoveel visite krijg en kom jij dan samen met Corine bij mij op ziekenbezoek, dat zou ik heeel gezellig vinden. Voor nu tot gauw groetjes aan al mijn hondenvriendjes en een dikke lik voor Corine, Theo, André en een megalik voor jou.
Knuffel Melany
 

27-08-2008
Gisteren is Melany geopereerd aan haar knie. Afgelopen zaterdag heeft ze zich verstapt tijdens het spelen en hierdoor haar voorste kruisband gescheurd. De operatie is goed verlopen dus we hopen op een voorspoedig herstel en dat ze weer gewoon lekker kan doen en laten wat ze wilt.
Mel had de laatste tijd ook veel last van groeipijn en ze liep niet helemaal lekker met d'r voorpoten. Door de combinatie van deze problemen hebben we besloten dat het beter is om Melany niet in te zetten voor de fok. Ze zal gewoon bij Dick en Hennie blijven wonen die geweldig voor haar zorgen!
Mel we wensen je beterschap en we komen binnenkort weer even bij je knuffelen:)
 

 
 

20-07-2008

29-06-2008
Dat is al lang geleden dat ik iets van mezelf heb laten horen. Mijn baasjes hebben het erg druk gehad met verbouwen en met dagjes uit gaan. Dat verbouwen was maar saai hoor want normaal spelen we altijd heel vaak en nu was het maar af en toe. Maar gelukkig maakten de dagjes uit het weer helemaal goed, we zijn lekker wezen wandelen en spelen met de bal. Ook zijn we naar Amsterdam geweest waar iedereen  mij een mooie hond vond en even aan mij wilde zitten, maar dat vind ik niet van iedereen leuk hoor. Ook zijn we nog vlak bij jou in de buurt geweest we zijn naar woudrichem geweest en toen wilde het vrouwtje eigenlijk even bij jou aan waaien maar ze wist niet zeker of dat wel uit zou komen voor jou. We hebben nu afgesproken dat we volgende keer even van tevoren zullen bellen. Ik stuur je nog even wat fotootjes mee dan kun je me weer even bewonderen haha. Ik weeg inmiddels 38,5 kilo en het vrouwtje vindt dat ik nu toch wel erg sterk wordt en ik moet nog groeien, kun je nagaan. We (het vrouwtje en ik) willen je ook nog even bedanken voor je kaartje. We hebben vanmorgen inderdaad examen gedaan en we zijn geslaagd!!! jippie, woensdagavond kan ik mijn diploma halen. Het ging niet zo goed als anders, ik weet niet waarom maar het vrouwtje was zenuwachtig, gek hé. Het baasje heeft er een filmpje van gemaakt en als je mij komt halen mag je wel even kijken als je dat leuk vindt. Ik hoor tenminste dat je mij donderdag 3 juli komt halen en dat ik weer mag logeren, gezellig. Het vrouwtje vraagt wel of je mij tussen half twaalf en twee uur op kunt komen halen want zij moet met opa naar het ziekenhuis maar het baasje heeft gebroken dienst en is dan thuis. En ik moet van het vrouwtje vragen of je weer twee dozen vlees kunt meebrengen, want volgens haar ben ik een vreetzak, maar het is ook allemaal zo lekker. Als je nog van die lekkere visjes hebt wil ze die ook wel voor mij kopen, goed hé en dat terwijl ze ze zo vindt stinken. Nou ik denk dat we donderdag maar lekker verder moeten knuffelen en spelen. Tot dan,
groetjes van het vrouwtje en een hele dikke knuffel van mij (ook voor de andere bewoners).
 

29-05-2008
Mel is weer een paar dagen bij ons geweest en ze heeft zich weer uitstekend vermaakt.

Wat je alleen niet lukt dat doe je dan toch samen?

Samen met Biker kon ze Diezel wel de baas!

19-05-2008
Wat hadden we het weer gezellig in Kruiningen hé. Ik heb wel heel veel familie zag ik. Ik vond het wel heel gezellig om met jou een rondje te lopen het was alleen een beetje erg warm. Ik was wel trots op mijn vierde plaats.
Ik ben woensdag samen met het baasje en het vrouwtje weg geweest, ze noemen het vakantie en ze namen een sleurhut mee!!! Ze gingen samen met vrienden en namen voor mij ook een vriendinnetje mee, Laika, dat is een heidewachtel. We gingen naar Breskens op een camping met een mooi grasveld waar we lekker konden spelen. 's Avonds zijn we naar het strand gelopen daar durfde ik eerst niet op maar later vond ik het toch wel lekker om over het zand te rennen. Ik dacht even lekker water te kunnen drinken maar dat vond ik maar niks. Ze wilden ook nog dat ik zou gaan zwemmen of zo maar ook dat vond ik geen goed idee. De eerste nacht heb ik lekker in mijn bench geslapen maar de nachten daarna was het best wel fris en mocht ik gezellig in de caravan slapen. Om 3 uur vond ik dat ik lang genoeg alleen had gelegen, tenslotte lagen het vrouwtje en het baasje ook samen op een bed dus ben ik er lekker tussen gesprongen. Ik mocht even blijven liggen maar toen moest ik weer naar mijn eigen plekje, want ze zeiden dat ze geen plaats over hielden in bed. Hartstikke oneerlijk, maar 's morgens mocht ik er toch wel weer even bij liggen.
We zijn ook nog wat plaatsjes wezen bezichtigen maar eerlijk gezegd hoeft al dat geslenter en winkeltjes kijken niet voor mij, geef mij maar een lekkere bos- of strandwandeling. In zo'n stad gaat iederen vragen wat voor hond ik ben, dat zie je toch zeker wel, ik ben een cane corso, niks geen boxer of een kruising tss.
Gelukkig mochten we nog een paar keer naar het strand dus dat was hartstikke fijn. Kijk maar naar de foto die ik meestuur. Gisteren kwamen we weer thuis en was ik toch wel blij dat ik even wat uit kon rusten, weer lekker in mijn eigen mand en mijn eigen speeltjes. Het was hier gisteren ook nog een beetje een dolle boel want Jeroen en Rianne, de baasjes van Angel, hebben zich verloofd, weet niet precies wat het is, maar iedereen was hier erg blij en dat is altijd fijn want dan krijg ik een extra koekje, jippie.
Hennie heeft verteld dat ik zondag weer bij jullie ga logereren, toppie en nog wel vier nachtjes, wat zullen we weer een lol hebben samen. Alvast een hele dikke lik en een poot en tot dan.
Melany

13-05-2008

 

Ik dacht vanmorgen het is weer eens tijd voor een verslagje. Ik heb weer een heleboel meegemaakt. Afgelopen week heeft hier een nichtje gelogeerd, Baily, een kleine jack russel. Dat was in het begin echt een klein mormel, ik wilde graag met haar spelen maar ze deed niets als grommen. Gelukkig ging het na een dag alweer wat beter want ik vond het echt niet leuk hoor, laat ik haar hier logeren, deel mijn speeltjes en mijn kluifjes en dan krijg je stank voor dank. Dinsdag ben ik naar de dokter geweest want ik heb steeds de kriebels in mijn keel, daar heb ik weer van die lekkere kleine snoepjes gekregen voor 10 dagen. Als het goed is is het dan weer over. Trouwens nog bedankt voor de kip die ik van jou heb gekregen. Gaaf man, hij piept lekker hard, helaas legt het vrouwtje hem af en toe weg als ik de hele tijd zit te piepen, die kan nergens tegen hoor. Langdurig blaffen mag ik ook al niet en dat vind ik nou net zo leuk om te doen.
Woensdag was het hier een dolle boel. We waren met z'n vijven en hebben het huis lekker op stelten gezet en de buurt onveilig gemaakt haha. Kira en Baily moesten van opwinding iedere keer plassen maar dat vond ik zo gewoontjes dus heb ik lekker zitten poepen in de huiskamer. Weer niet goed dus!!! Laat je een lekker luchtje achter wordt het weer niet gewaardeerd. Vrijdagavond is Baily weer naar huis gegaan en ik moet zeggen dat ik haar toch wel miste zaterdag, ik had niemand om te plagen. Maar gelukkig mocht ik gisterenmiddag met Dennis en Pamela mee naar het bos samen met de andere honden. Daar hebben we lekker lopen spelen en rennen. Dennis vertelde tegen het vrouwtje dat ik het beste had geluisterd. Het vrouwtje had dat wel verwacht want 's morgens had ik het ook al heel goed gedaan op de puppycursus. Ik was er wel een beetje moe van allemaal en ben daarna bij Jeroen lekker languit op de tegels gaan liggen want ik had het warm. Ik heb gehoord dat we zaterdag met jou naar Kruiningen gaan. Daar mag ik dan mee doen aan een show, leuk hoor. Ik ga heel erg mijn best doen zodat ze kunnen zien dat ik een mooie en lieve hond ben. En natuurlijk vind ik het mega gezellig dat ik je dan weer zie, kunnen we samen weer even knuffelen. Ik moet je de groetjes doen van het baasje en het vrouwtje en we zien je zaterdag.
Groetjes en een dikke lik
Melany

 

Het was weer tijd voor het maandelijkse logeerpartijtje van Mel en uiteraard hebben we weer wat foto's van haar gemaakt. Mel is weer flink gegroeid en begint al echt een dametje te worden. Ze heeft zich weer prima vermaakt bij ons.

Even poseren: Jullie snappen het niet he? Je moet leuk kijken voor de foto:)

Hoera morgen mag ik weer komen logeren. Het vrouwtje vertelde dat je morgen ook 3 dozen eten voor mij mee brengt en als het allemaal niet in de vriezer hier past mag het bij oma in de vriezer. Goed hé, dan kan ik weer lekker smullen, want dat doe ik nog steeds heel graag. Hier vinden ze dat ik te snel eet, maar het is mij wel lekker, als ik het laat staan eten zij het misschien wel op. Zaterdag heb ik weer gewogen en ik weeg nu 24,4 kg. Ik ben dus al een stevige meid, je zal morgen wel versteld staan want ik ben ook al een heel eind gegroeid. Hier denken ze dat ik best wel groot ga worden, maar mij maakt het eigenlijk niet zo veel uit.
Zaterdag hadden we weer logees, Tessy en Kira en heb ik heerlijk kunnen spelen. Gisteren gingen we naar Dennis om de honden terug te brengen en omdat Dennis en Dick jarig waren. Het was er een drukte niet normaal meer, maar ik schrok daar best wel van en toen moest ik van schrik overgen, precies voor de voeten van twee oma's en die waren daar niet blij mee, haha. Het baasje heeft het netjes opgeruimd. Toen dacht ik dan ga ik maar binnen zitten en toen liep ik gezellig door de huiskamer te wandelen en toen viel er zomaar een glas van de tafel. Weer paniek, want ze waren bang dat ik in het glas zou stappen, maar ik ben niet dom. Ik ben maar lekker rustig voor de bank gaan liggen en toen heb ik er gewoon een paar laten vliegen, zodat het er nu eindelijk eens lekker ging ruiken. Maar wat zijn mensen toch rare wezens, ze zaten allemaal te mopperen dat ik stonk, ze weten niet wat lekker is.
Nou morgen kom ik het bij jullie ook even lekker laten ruiken, gezellig hé. Zeg maar vast tegen de anderen dat ik er aankom.Groetjes van de baasjes.
Grote poot en een dikke lik
Melany

 

Hoe is het bij jullie, alles goed met mijn vriendjes (de honden). Hier gaat alles zijn gangetje. We gaan regelmatig op visite en dan kan ik leuk spelen met andere honden en vaak komen ze ook hier spelen of komen er opa's en oma's op visite en dat vind ik ook erg leuk, krijg ik altijd een extra snoepje. Zondag ben ik niet naar de cursus geweest want Dennis lag onverwachts in het ziekenhuis met een blindedarmontsteking en daar moest het vrouwtje naar toe. Maar we zijn nog wel steeds aan het oefenen, hoewel ik daar af en toe het nut nog steeds niet van in zie, maar als hun het leuk vinden dan doe ik het wel (goed hé).
Dinsdag was ik met de baas aan het spelen en toen viel er ineens een kies uit mijn mond. Het vrouwtje en de baas vonden het hartstikke leuk en hebben mijn kies bewaard, fijn heb ik pijn in mijn bek, vinden hun het leuk!!!
Woensdagavond ben ik met het vrouwtje naar een ringtraining geweest. Tsjonge,jonge, moet je daar een hele tijd rechtop blijven staan, en dat terwijl ik er net aan gewend was om te gaan zitten. Die tweevoeters weten toch ook niet echt wat ze willen hoor. Het was wel leuk want er waren een heleboel reuen die me allemaal geweldig vonden. Ik zat natuurlijk ook wel een beetje te sjansen, dat snap je wel. De baasjes van die reuen vonden het iets minder want in plaats van naar de baas keken ze naar mij, goed hé. Toen ik voor de tweede keer alles nog een keer moest doen had ik er wel een beetje genoeg van, weer een driehoekje lopen, weer dat gefriemel aan mijn lijf en dan zegt ze ook nog eens dat ik wat slap op de poten sta. Pffff ze moet eens naar d'r eigen poten kijken, zeg ik toch ook niets van. Dit was wel weer het belangrijkste nieuws van deze week. Op de foto kun je zien dat het toch wel erg vermoeiend was allemaal, maar nu lig ik lekker uit te rusten. Geef iedereen daar een lik van mij en de groetjes van de baasjes.
Een knuffel van Melany
 

Het was weer gezellig om bij jullie te logeren vorige week, lekker gespeeld met de hondjes. Ik was dan ook wel moe toen ik weer thuis was heb het donderdagmiddag maar een beetje rustig aangedaan. Vrijdag kwam oma logeren dus werd ik weer lekker verwend, veel geknuffeld en gespeeld. Zaterdag was het weer een drukke dag we gingen weer op visite, dit keer naar drie verschillende adressen, waar ook mijn vriendjes waren en ik dus weer lekker kon spelen, bij eentje hadden ze twee katten, dat was toch wel even kijken hoor en even snuffelen, maar ze wilden niet echt met me spelen, als ik er naar toe liep gingen ze weg, ik ben dus maar lekker gaan liggen, want die twee katten waren wel saai hoor. Zondagmorgen ben ik met het vrouwtje naar de cursus geweest, we hadden dit keer gelukkig droog weer. We hebben weer allemaal leuke oefeningen gedaan, zit, lig, volg, staan en natuurlijk voorkomen. Als ik moet gaan staan en blijven staan dan snap ik het nog niet altijd even goed, eerst zeggen ze zit, dan zit je eindelijk moet je weer staan, wat willen ze nu. 's-Middags kwamen Tessy en Kira op vistite dus hebben we weer lekker kunnen spelen.
Toen ik maandagmorgen wakker werd en naar buiten ging was alles wit en koud aan mijn pootjes, dat was raar, ik heb lekker lopen huppelen in de sneeuw (baasje zegt dat het zo heet). Het baasje ging met mij in de tuin spelen, hij gooide een bal van dat witte spul, maar als ik hem wilde pakken viel hij kapot. Daarna zijn we weer naar binnen gegaan, daar was het lekker warm, en kreeg ik een snoepje omdat ik zo goed had gespeeld. 's Middags gingen het vrouwtje en het baasje naar boven en mocht ik niet eens mee. Ik heb nog even laten weten dat ik er ook was, maar nee hoor, ik moest beneden blijven. Er stond een heel leuk potje met allemaal van dat zwarte spul (aarde) die je ook buiten ziet en waar je zo lekker in kunt happen en graven. Dus ben ik daar maar mee gaan spelen als ik dan toch niet mee mag, ga ik zelf wel iets doen. Toen mijn baasjes weer beneden kwamen, vonden ze het niet eens leuk en ik had de vloer nog wel zo mooi versiert met plantjes en aarde, af en toe snap ik helemaal niets van ze.'s Avonds kwam Angel op visite en hebben we dus weer lekker gespeeld.
Dinsdagmorgen zat ik nog in mijn bench om 8.00 uur en dat vond ik toch wel erg laat, ik heb even geblaft maar toen er niemand kwam heb ik de bench zelf maar open gemaakt en ben lekker gaan spelen. Datzelfde potje van gisteren stond er nog en ik had daar zo leuk mee gespeeld, dat ik er vandaag nog maar even mee ben doorgegaan. Toen ik het vrouwtje naar beneden hoorde komen ben ik haar gauw gaan begroeten onder aan de trap. Ik moest wel lachen hoor ze was helemaal verbaasd dat ze me zag zitten en ik lekker kwispelen met mijn staart. Ze was toch wel blij dat ze mij zag totdat ze binnen kwam en zag waar ik mee had gespeeld, toen begon ze te mopperen, dat vond ik echt niet leuk, ik was juist zo blij dat ik haar zag, snap jij hier iets van.
Nadat ik was wezen wandelen en had gegeten was ze gelukkig weer net zo gezellig tegen mij als anders. De laatste twee dagen moet ik wel heel veel plassen en dat is soms lastig.
Woensdagmiddag zijn we met z'n drieen naar de dierenarts geweest, daar zaten ook andere leuke hondjes en een beestje in een kooitje, een konijn. Dat vond ik toch wel heel erg interessant. Ik was wel nieuwsgierig hoor, ik hoorde allemaal dingen en ik rook rare luchtjes en al de hondjes verdwenen achter een deur. Eindelijk was ik aan de beurt, de dierenarts ging allemaal aan mij voelen en luisteren, daarna stopte hij een naald in me, is goed voor me zegt het baasje dan mag ik mee op vakantie, hiep, hiep. De dokter keek ook nog even omdat ik zoveel moet plassen en omdat er af en toe wat afscheiding uit mijn vagina komt. Volgens hem heb ik een vaginaontstekking en dit komt vaak voor bij jonge hondjes, ik heb nu lekkere snoepjes (antibiotica) meegekregen voor een week, Lief hé. 's Avonds is Angel weer bij me komen spelen. Ik stuur je ook nog wat foto's van de sneeuw en hoe mooi ik het hier had versierd, kun je ook zien hoe leuk het was. Mijn baasje en mijn vrouwtje sturen je groetjes en natuurlijk ook van mij groetjes en een knuffel en tot gauw.
Melany
 

 

Melany is weer een paar daagjes bij ons geweest. Ze was erg blij toen ze ons weer zag. Ook de honden werden enthousiast begroet. Die hadden zoiets van: Hoi Mel, ben je er weer? Mel heeft zich keurig gedragen en lekker gespeeld. Enzo was er woensdag en donderdag ook dus dat was helemaal dikke pret: Wat is er nou leuker dan met een leeftijdsgenootje lekker te rauzen!

 

Ik mail je maar weer even zelf want het vrouwtje heeft het steeds veel te druk. Hier gaat het allemaal lekker, was van de week weer een beetje bij gekomen van het drukke weekend moesten we donderdag alweer op visite. Was toch wel leuk want ik kon er fijn met Angel spelen. Vrijdag ben ik lekker met het vrouwtje wezen wandelen. Iedere morgen moet ik even geborsteld worden want ze vindt dat ik er aan moet wennen (snap er niks van), ik vind het veel leuker om in de borstel te bijten (mag ook al weer niet). 's Middags kwamen die kale opa en die oma met de stok op visite en dat is altijd leuk want dan krijg ik weer een snoepje. Als je mij dinsdag komt halen kun je zien hoe goed ik al aan het groeien ben, niet alleen van de snoepjes hoor, ik krijg hiet ook lekker vlees, net als bij jou.
Zaterdag was het mooi weer en hebben de baasjes mij en mijn drie vriendjes mee genomen naar de Drunense Duinen, daar hebben we lekker tussen de bomen en in het zand gerend en gespeeld, dat was lekker, maar ik was toch ook wel blij toen we weer thuis waren want ik was er toch wel moe van. Helaas waren ook mijn vriendjes mee gegaan naar ons huis en die ene ging gewoon in mijn mand en de andere wilde in mijn bench, maar dat heb ik niet gepikt. Heb even laten zien dat ze toch echt bij mij op visite waren en dat ik best iets wil delen, maar niet alles. Vandaag ben ik weer naar de cursus geweest. Tsjonge, jonge wat een weer. Het hele veld was een blubberveld, het leek wel een glijbaan. Het vrouwtje wilde ook nog dat ik ging liggen in die blubber, nou dat dacht ik toch mooi niet. Ik ben maar eens lekker tegen d'r opgesprongen zodat zij ook onder de blubber zat, eigen schuld. Jaaa, ik heb ook nog even heerlijk op het veld zitten poepen, toen moest ze dat opruimen en daar keek ze ook niet vrolijk bij. Maar ze was toch wel tevreden over mij want ik kreeg steeds een beloninkje als ik weer goed was gaan zitten of netjes was meegelopen en halt had gehouden. Toen we na de cursus thuis kwamen moest ik in de douche en werd ik afgespoeld en schoon geboend. Het baasje en het vrouwtje zeiden maar steeds lekker hé, maar ik snap niet wat daar lekker aan is zo'n straal op je kop. Daarna werd ik gewreven met een grote doek, dat was wel lekker. Vanmiddag zijn we naar opa en oma Cuijk op visite geweest want oma is jarig en daar waren ook Tessy en Kira, dus dat was weer een gezellige boel. Ik werd weer lekker geaaid en geknuffeld en ze vinden me allemaal een mooie meid.
Nog twee nachtjes slapen en dan kom je mij ophalen, spannend hoor. Ik stuur je voor nu nog een grote knuffel, een poot, en een lik en verheug me op dinsdag.
 

 

Hier weer even het laatste nieuws van Melany. Het was weer een knap druk weekend, zaterdag is Melany mee geweest naar Rianne, die was jarig en natuurlijk waren alle hondjes weer aanwezig, dus dat was feest. Maar een pluim voor Mel want die luisterde het beste van alle vier. Zondag zijn we met Mel naar de puppycursus geweest en ook nu weer een pluim. Ze liep netjes mee en ging goed zitten en af. Ook bleef ze netjes van het brood af wat voor d'r neus werd gehouden. Het was alleen geen weer, nou ja echt hondeweer, regenen en wind en koud. Maar ondanks dat was het toch erg leuk.'s Middags waren Tessy en Kira weer op visite, dus dat was weer dolle boel. Maandag was een echte rust dag voor Mel, na zo'n druk weekend was ze blij dat ze lekker kon liggen slapen. Vandaag zijn we weer gezellig wezen wandelen en hebben we wat dingetjes van de cursus geoefend. Verder heb ik er weer lekker geborsteld en geprobeerd haar mooi te laten staan (oefenen voor 10 mei), hier heeft ze niet altijd even veel zin in! maar dat komt nog wel. We hebben er weer wat foto's bijgedaan zodat je kunt zien dat ze nog steeds lekker groeit.Hoewel ze volgens mij altijd honger heeft. Dit was het wel weer even voor nu. Groetjes voor allemaal van ons en een lik van Melany.
 

Vandaag kreeg ik te horen dat ik over twee weekjes alweer bij jullie mag logeren, dat vind ik hartstikke leuk. Niet dat ik het hier niet naar mijn zin heb, maar het zijn toch wel een beetje aparte baasjes. Spelen verstoppertje met mij en als ik een balletje vast heb moet ik het loslaten en dan gooien ze het weer weg en als ik het dan weer heb moet ik het weer terug geven. Nou dat doe ik dan maar want dan krijg ik wel een snoepje. Jaa, ik weet ook al precies waar ze staan (ssst in het kastje onder de aanrecht) maar dat kan ik zelf niet open maken. Ik ga er af en toe wel voor zitten maar ze begrijpen dan niet wat ik wil, snap je dat nou. Ze zijn ook niet blij als ik in de keuken plas, dus nou doe ik het dan toch maar buiten, dan roepen ze heel enthousiast goed zo Melany en dan loop ik heel parmantig met mijn staart te zwaaien. Als ik op straat andere hondjes tegen kom vind ik het al leuker en ben ook wel wat nieuwsieriger alleen die vreemde beesten op twee voeten die vind ik toch nog wel eng, maar ik laat zien dat ik al een grote hond ben en begin te mopperen en te blaffen, maar dan zeggen mijn baasjes dat dat niet hoeft dat het goed is. Maar dat wil ik toch wel even eerst zelf zien. Ze hebben hier een hele leuke tafelpoot, net een kluifje, maar daar mag ik ook al niet op bijten, flauw hé. Ik krijg hier wel lekker drie keer per dag vlees te eten en natuurlijk af en toe iets lekkers. En ze gaan ook leuk met mij wandelen naar het park en het uitrenveld en dinsdag kwamen Kristel en Hetty (hun vrienden) naar mij kijken en werd ik allemaal geaaid en geknuffeld en gisteren kwamen opa en oma uit Cuijk en die brachten lekkere staafjes voor me mee en weer werd ik geaaid en geknuffeld en ze moesten allemaal om mij lachen omdat ik al heel goed op de bank kan klimmen. Nou je snapt nu natuurlijk wel dat je heel trots op mij kunt zijn ik doe goed mijn best en vind het allemaal erg leuk. Geef alle andere honden maar een lik van mij en zeg maar dat ik gauw weer eens kom kijken.
Groetjes en een knuffel van Melany

 

Wij zijn gisteren met Melany op verjaarsvisite geweest bij mijn moeder. Daar waren natuurlijk ook Tessy, Kira en Angel, dat ging allemaal prima, het was of ze elkaar al heel lang kenden. De hele familie vindt haar schattig en ze heeft niets in huis gedaan, dus dat is ook iets om trots op te wezen. Gisteravond was ze wel moe en heeft ze lekker geslapen.
Vandaag ben ik met Melany met de bus mee geweest. Ze vond het even eng om de bus in te gaan maar toen ze er eenmaal inzat ging het hartstikke goed, ze ging er zelfs rustig bij liggen. Het maakte er niets uit of er passagiers in of uit stapten. Ze heeft vandaag wel in huis geplast maar dat was denk ik ook mijn onoplettendheid, want als ze na het slapen wakker wordt moet ze er meteen even uit, foutje (haha). Dick ligt nu op de grond verstoppertje met Mel te spelen, maar ze kruipt bij mij onder de computer. Vind ik ook niks niet gek hoor met zo'n gekke man op de grond. Hij pakt nu een balletje en dat vindt ze wel interessant. Nou straks gaat ze weer lekker slapen in de bench. Ze stuurt je een poot en een lik.

 

Wat lief dat je vanmorgen even hebt gebeld. Ik begrijp je bezorgdheid maar kan je ook gerust stellen het gaat heel goed met Melany. Het is inderdaad een kleine schrokop en ze weet al heel goed waar eten staat. Je mag wel trots op haar zijn ze heeft nog niets in huis gedaan, geweldig. Als ze buiten andere honden ziet wil ze zich toch wel even laten horen, maar met Tessy en Kira gaat het heel goed. Leuk de foto op je website, dat heb je snel gedaan zeg. Met dit mailtje sturen we je wat foto's van gisteren, ik hoop dat jij ze net zo leuk vindt als wij.
 

En vandaag was het dan zover: Mel is opgehaald. Voor ons was het best een beetje verdrietig. In de 4 weken dat ze bij ons is geweest zijn we erg veel van dit lieve ondeugende meisje gaan houden. Gelukkig weten we dat Dick en Hennie goed voor haar zullen zorgen en haar veel liefde en aandacht zullen geven.
Mel veel plezier met je nieuwe baasjes en we zien je binnenkort weer!

Lekker windje haha

 

Ik kan al zelf op de bank klimmen, knap he?

Heeeeel hard rennen dat kan ik ook goed!

Nee Diezel, dit stokje is van mij.

 

Vandaag heeft Mel ontdekt dat water best nat is:) We waren een stukje aan het wandelen en ze was vrolijk aan het rennen en springen. Opeens nam ze een hele grote sprong en belande op d'r kop in de sloot, net zo snel als ze er in viel was ze er weer uit, haha. Ze was er niet echt van geschrokken even uitschudden en weer vrolijk door. Het bad dat volgde toen we weer thuis waren was minder, ze gilde de hele boel bij elkaar. Toen ze door had dat gillen geen zin had besloot ze om het dan maar rustig te ondergaan.
 

Fotomodelletje:)

Het gaat heel goed met Melany. Ze wordt steeds vrijer en blijkt een echte ondeugende pup te zijn:) Alle nieuwe dingen worden eerst rustig bekeken en na een tijdje gaat ze dan op onderzoek uit. De andere honden worden ook steeds interessanter, ze worden regelmatig besnuffeld door Melany en vandaag probeerde ze voorzichtig Biker uit te dagen. 

Afgelopen weekend zijn we (Andre en Tineke) naar Italie geweest om Melany op te halen bij Luigi di Rienzo van La Valle Dei Lord kennel.

Melany is de dochter van Warrior (HD A) en Mary (HD A).

 

Zaterdagochtend hebben we het vliegtuig naar Rome genomen. Met Luigi hadden we afgesproken dat we daar zondagochtend zouden zijn dus toen we zaterdagmiddag geland waren hebben we nog wat van Rome kunnen zien. In een paar uurtjes Rome bekijken kan natuurlijk niet dus we hebben alleen een bezoekje gebracht aan het colosseum, ontzettend indrukwekkend om te zien.
Zondagochtend stonden we, zoals afgesproken, om 11 uur op de stoep bij Luigi. Luigi bleek zijn plannen veranderd te hebben en hij was niet thuis. Ik belde hem op en hij zei dat hij over een half uurtje thuis zou zijn. Het half uurtje werd ander half uur maar eindelijk was hij er dan. We waren natuurlijk ontzettend benieuwd naar Melany dus Luigi haalde haar naar binnen. Ze was net zo'n poepie als we op de foto's gezien hadden. Ze was wel een beetje bang want de honden zitten daar in de kennel en zijn niet gewend in een andere omgeving.
Luigi heeft ons al zijn honden laten zien, eerst Warrior de vader van Melany. Warrior is een ontzettend imposante reu. Hij was erg enthousiast en vriendelijk. Ook hebben we de beroemde multikampioen Bayron (grootvader en overgrootvader van Melany) mogen bewonderen. Wat een geweldige Cane Corso is dat. Hij is ruim 10 jaar oud en hij ziet er nog super goed uit, het lijkt wel een hond van een jaar of 3-4. Nadat we alle honden gezien en lekker gegeten hadden zijn we met Melany weer richting Rome vertrokken om een hotel op te zoeken. Melany vond het eerst wel erg eng in de auto maar na een tijdje ging ze toch lekker liggen slapen. In het hotel moest Melany weer even wennen en heeft eerst alles vanuit de reistas liggen bekijken.

Na een tijdje kwam ze er uit en heeft lekker lopen spelen. Toen we gingen slapen ging ze weer in de tas. Ik had de tas open gelaten maar ze heeft er heel de nacht in gelegen. De volgende ochtend was het tijd om weer naar huis te gaan dus op naar het vliegveld. Met het inchecken van Melany wisten we dat het spannend ging worden, ze was nl eigenlijk veel te zwaar om als handbagage mee in het vliegtuig te gaan. We vlogen met Lufthansa en daar mag je een hond als handbagage mee nemen als ze, incl. tas, niet zwaarder zijn dan 8 kg. Melany woog met tas ruim 12 kg. Gelukkig waren de dames van Lufthansa zo gecharmeerd van Melany d'r lieve koppie dat ze besloten dat we d'r toch zo mee mochten nemen:) Melany was heel rustig tijdens de reis en heeft het grootste gedeelte liggen slapen. Toen we eindelijk op schiphol aan kwamen was ze wel erg blij dat ze uit de tas mocht en heeft ze ff lekker lopen rennen. Toen weer in de auto naar huis en eindelijk was Melany gearriveerd in Langerak. De ontmoeting met onze honden vond ze wel weer spannend maar dat ging allemaal goed. Onze honden vonden het heel normaal dat ze er was en toonde weinig interesse. Ze snuffelde even aan Melany en negeerde haar verder. Melany was toch wel erg moe dus ze heeft heel de avond in bench liggen slapen. 's Nachts heeft ze het ook keurig gedaan, ze heeft 1x gepiept dus even er uit voor een plasje en dan weer verder slapen. Dinsdag heeft ze nog veel geslapen maar nu begint ze aardig haar draai te vinden.

Melany blijft 4 weken bij ons wonen en daarna gaat ze naar een gastgezin. We zouden haar graag bij ons houden maar we willen niet dat de honden te weinig aandacht krijgen. We hebben er nu 7 en weer 1 er bij zou echt te veel zijn. Melany gaat bij een ander gezin wonen en krijgt daar de aandacht die ze verdient en ze zal regelmatig bij ons komen logeren. Als Melany uitgroeit tot een mooie en gezonde Cane Corso dan zullen wij in de toekomst een nestje met haar fokken.