Familiedag Zaltbommel
20-08-2011
 

De Cane Corso Stichting hield haar eerste familiedag. Op deze dag konden er behendigheid, combisport, pakwerk en spelletjes gedaan worden. Op het laatste nippertje hadden we onze amicootjes nog gemaild dat de dag toegankelijk was voor iedereen. We waren blij verrast dat er nog best animo was in zo'n kort tijdsbestek. Namelijk Bonk, Roelie, Blubber, Brezza, Nina en Biker. De baasjes van Harley waren er ook helaas zonder Harley want die was loops. Het was een gezellig weerzien en volgens mij hebben we meer staan kletsten dan actief bezig geweest...dat is ook weleens lekker;-)
Hier wat foto's van een kleine familiereŁnie.

Blubber kwamen we als eerste tegen, wat een heerlijke hond is hij nog steeds prettig gestoord;-)

Zijn zusje Brezza was ook van de partij van haar alleen actie foto's stil zitten is niet aan haar besteed;-) Het beginsel van pakwerk ze wilde wel maar vond het ook wel spannend uitgedaagd worden door zo'n vreemde man.

Roelie was ook van de partij we vonden het erg leuk haar na lange tijd weer te zien. Ze is echt een dochter van Bounty qua gedrag zo leuk om te zien.

Biker vond het ook erg leuk zijn half zusje weer te zien, Roelie vind hem wel een stoere half broer.

Nina de dochter van Brihta was er ook weer gezellig bij ok ze is dan niet een officiŽle Amico ze hoort wel helemaal bij de family. 

Het was mooi en warm weer dus tijd voor een honden ijsje voor,
Nina

Biker

en Brezza

Begin van de middag kwam Bonk ons verrassen hij kwam ook nog gezellig even kijken.

Na lange tijd zag hij zijn zusje Roelie weer en wat lijken die 2 op elkaar. Mannelijk en vrouwelijk echt broer en zus dat was leuk om te zien.

Blubber heeft ook nog geprobeerd of pakwerk wat voor hem is en is tot de conclusie gekomen dat dat niet aan hem is besteed. Regel jij dat maar vrouwtje..

Dit is veel beter relaxen met de baasjes.

Aan het einde van de dag werd er nog een beker uitgereikt voor de leukste baas hond combinatie. Deze beker ging naar Ruud en Nina omdat ze zo lekker enthousiast samen bezig zijn;-)

De hele dag was er natuurlijk toezicht nodig of de familie zich wel naar behoren gedroeg. Dit was de taak van onze wijze Biker;-)

 
[vorige]