Amico del Petto Donatella
In memoriam
23-01-2005 - 10-11-2010

 

Dag lieve Dona,

Toen wij besloten een hond te nemen, zijn wij gaan googlen op het net naar een kortharige "stoere" hond. En die vonden wij bij Amico del Petto. Wat een geluk er waren nog 2 puppy's. Op naar Langerak om kennis te maken met Corine en Tineke, en de puppy's. Bubba (Dianta) en Dona, we konden niet kiezen, allebei hadden ze iets. Bubba was groot, Dona rustig. Maar op het moment dat wij op punt stonden naar huis te gaan, begon Dona de show te stelen met een groene dinosaurus. Tja dat was de klik tussen ons. Dona moest het worden. Wel een gek idee dat beiden niet meer onder ons zijn.
Dona was een duplootje van moeder Bounty, zowel in uiterlijk (ondanks de andere kleur) als in doen en laten. Regelmatig kregen wij te horen van Corine, o dat doet/deed Bounty ook, maar Dona net een tikkeltje erger.
Dona was meer terughoudend, soms angstig. Wij hebben veel getraind, gelopen, al onze energie gestoken in het stabiel maken van Dona en dat !lukte aardig. Dona was gehoorzaam, minder terughoudend, alhoewel dit altijd gebleven is.
En toen kwam Quinn. Eerst al een vreemde situatie omdat ik naar het ziekenhuis moest voor een langere tijd (achteraf voor een dag of 8/9). Dat vond je maar raar. Van Arjan hoorde ik, dat je mij miste. En dan de dag dat ik thuiskwam, ik kwam niet alleen, maar met een baby'tje thuis. Dat was gek voor Dona, haar roedeldrang kwam boven. Dona wilde niet meer naar buiten, bleef het liefste voor het kamertje van Quinn liggen. Op zich had ze niet veel met Quinn, maar waaks werd ze er wel van. Quinn heeft regelmatig een waarschuwing gehad van Dona, totdat ze 2 jaar was, ze ging lopen. Dat was een omslagpunt. Maar zeker het etste half jaar wilde je het huis niet uit, we zijn in die periode aardig, lief, boos geweest, hebben geprobeerd je gedrag te negeren, totdat we dachten dit kan niet langer zo. Wij de mand van Dona om zin gaan keren om haar uit te gaan laten. Langzaamaan ging het beter. Aan de ene kant werd ze waakser, aan de andere kant minder terughoudender naar (voor haar) vreemde mensen, omdat er veel kraamvisite langskwam.
Op dat moment konden we weer zeggen dat ze weer van het leven ging genieten.
Maar mei 2009 sloeg dat om. Dona kreeg zomaar uit het niets haar eerste epileptische aanval, eerst weet je helemaal niet wat er aan de hand is. Het was vreselijk om te zien. Wij zouden op vakantie gaan en dat is ook gewoon doorgegaan, ze zou in goede handen zijn, bij de Amico's, daar zou zij gaan logeren. Gelukkig geen aanval meer gehad. Totdat wij dinsdag thuiskwamen. In Nederland was het noodweer, dat was waarschijnlijk teveel stress voor Dona. Bij de Amico's kreeg zij opnieuw een aanval. Gelukkig was daar neefje (ojee effe de naam kwijt) die heeft zijn sirene aangezet om Corine en Tineke te waarschuwen dat er wat loos was. Ze zou die ochtend nog een aanvalletje krijgen. Arjan is haar die middag gaan halen. Maar wat een leuk thuiskomen had moeten zijn, werd het niet. Dona herkende mij, Quinn en het huis niet meer. Die middag, avond, nacht en de woensdag zou zij nog minimaal 8 epileptische aanvallen krijgen. Uiteindelijk sloegen de medicijnen aan. Maar helemaal de oude werd Dona niet meer. Tot november 2009 zou Dona geen aanval meer krijgen en ging het eigenlijk wel goed. Totdat wij met de hele familie naar center parcs gingen. Zaterdagnacht sloeg weer de epilepsie toe. Dit keer kwam ze er weer slechter uit. Opnieuw met meer medicijnen hebben we Dona weer op de been gekregen, maar de angst bleef, wanneer slaat de epilepsie weer toe. April 2010 had zij toch weer aanvalletjes, op andere medicijnen gezet, dat leek het middel te zijn. Ze werd minder suf, geen aanvallen meer, kon weer stukjes lopen. Totdat ze in oktober steeds somberder werd, ze bleek pijn te hebben, aan de heupen, een ander zwak punt van haar. Pijnmedicatie gestart, ja daar was Dona weer, vrolijk, ze wilde weer spelen, iets wat ze eigenlijk niet meer deed. Jammer genoeg was dit maar voor 1 week. Begin november reageerde ze op een donderdag niet meer, ze was anders, en dT was het begin van het einde. Ze bleek toch weer in aanvallen te leven, ze werd blind, doof, liep dwangmatig door de kamer, kon alleen nog maar rondjes over rechts lopen. Dit kon echt niet meer. Naar alle waarschijnlijkheid heeft Dona een tumor gehad in haar hoofd, wat de oorzaak was van de epilepsie.
Ik ben zo blij dat wij haar een goed leven hebben kunnen bieden. En zij ons. Dona was er altijd. In moeilijke en leuke tijden. Onvoorwaardelijk.
Dona jij hebt ons zoveel vrolijkheid en liefde gegeven.
Bedankt daarvoor. Nu is er rust, voor jou.
Ik hoop dat je nu met Dianta en Bammbamm aan het spelen bent.
We missen je!
Denise, Arjan en Quinn

 

Lieve Dona,

Met een lach en een traan kijken we terug op jou te korte leven. We mochten vaak van jou leven meegenieten. Door foto's en verhalen. Ook kwam je regelmatig spelen met je broer en zus wat een groot feest was dat. De laatste 1,5 jaar was helaas steeds minder een feest je moest vechten tegen een verschrikkelijk ziekte. Een oneerlijke strijd je hebt hem verloren. Wat zijn we er verdrietig om we missen je. Je blijft voor altijd in onze herinnering.

Arjan, Denise en Quinn heel veel sterkte met dit grote verlies.
Bedankt voor het fijne en liefdevolle leven dat jullie Dona hebben gegeven.

Liefs Tineke en Corine

 

14-10-2010
Dona wordt een oud besje. Ze leeft alleen nog maar van eten naar eten. Ze wordt alleen nog maar aktief als het met eten te maken heeft.
Ze slaapt heel veel. Is dan ook heel diep weg.
Van de week was het zelfs zo erg, mijn hulp kreeg de voordeur niet open, mijn moeder is daarbijgekomen om te helpen, toen ook nog onze uitlaatbuurman, zij zijn een half uur bezig geweest met z'n drien om de deur open te krijgen, wat toch een hoop gemorrel aan de voordeur betekent. Geen teken van Dona, ze bleek gewoon in haar mand voor het raam te liggen en pas aan het eind van dat half uur, keek ze heel duf op uit haar mand. Toen de deur open ging, kwam ze niet uit haar mand om ze te begroeten, maar bewoog ze alleen heel eventjes haar staart in de mand.
Jullie weten vast nog wel dat ik schreef dat Dona 's ochtends vroeg piept, dat is van half 7 vervroegd naar 5 uur half 6, beetje vroeg, voorheen wilde ze dan wel naar boven, maar de trap ziet ze niet meer staan, maar sjokt naar de voordeur om zo snel mogelijk naar buiten te kunnen.
Daarna krijgt ze eten en slaapt weer verder in haar mandje. Maar bijna elke dag vinden we nu wel een drol, of soms een plasje.
Ik was gister blij dat ik schoenen aan had, ik stootte met mijn punt van de schoen tegen een drol aan, o ik moet er niet aan denken als ik erin had gestaan.....
Verder liep ik met Dona buiten aan de lijn, kwam mijn moeder aanrijden, dona herkende haar niet, normaal herkende ze de auto van mijn moeder al van verre, maar nu helemaal niet, ze stond sip voor zich uit te staren. Toen mijn moeder haar riep, was er nog niet echt herkenning, ze liep wel naar de deur van de auto, er kwam een voorzichtig zwaaitje van haar staartje, rook aan de hand van mijn moeder en sjokte weer weg, zonder ook maar n blik van herkenning. Ze ging verder staan sippen.
Als zij uit haar mand stapt, zakt zij regelmatig nog door haar achterpoten.
Dan is ze zo duf....
Ik was van het weekend in Barcelona geweest, ik kwam pas maandag weer thuis, dan is ze eerst enthousiast, maar niet meer zoals ze was, raakt je heel eventjes aan en loopt dan door naar de voordeur.
Ook gromt ze af en toe, als Quinn bijvoorbeeld snel langs haar loopt, of haar aanraakt. Dat is vaak wel te verklaren, maar aan de andere kant ook wel weer eng, dit is nu al een keer of 3 voorgekomen in de afgelopen week.
Ze speelt niet meer met haar buurvriendinnetje, ze loopt alleen maar met haar neus in het gras op zoek naar gras of poep om te eten. En als Faya naar Dona haar zin te druk is snauwt ze haar af.

Ik vraag mij af of zij het nog wel naar haar zin heeft. En dan is ze weer heel eventjes ietsje aktiever.
Het is allemaal een beetje lastig, waar doe je goed aan.
We hebben geen aanval meer van haar gezien, dus dat is wel positief.
Maar eigenlijk hebben we van de echte "oude"Dona (van voor de epilepsie) al afscheid genomen.
Het lijkt wel hetzelfde als een mens met dementie, het lichaam is er nog, maar van het geestelijke neem je langzamerhand afscheid, degene is niet meer degene die hij/zij vroeger was, herkent je vaak op het laatst niet meer. En dat maakt het allemaal des te verdrietiger, want de persoon zit wel gewoon tegenover je.
Zo is het met Dona eigenlijk ook.
Zelfs Ar kijkt zo af en toe zorgelijk naar haar, terwijl ik altijd degene ben die dingen aankaart wat Dona betreft.
Maar het blijft een onze lieve schat.

gr Denise

16-09-2010

Zo effies wat foto's van Donadonie.
Sjoksjoksjok achter moeders rok, buurvriendinnetje Faya, haar baas kan zo lekker achter haar oortjes kriebelen, en maar met haar neus in het gras.

18-04-2010
Foto's van Dona, gisteren en vandaag gemaakt!

21-12-2009
Dona en Quinn in de sneeuw...

Wat een sneeuw he vandaag.
Heerlijk voor de doggies en kiddo's

gr Denise

19-12-2009

De mensen die op de foto's staan zijn onze steun en toeverlaat buren zowiezo op de donderdag dan laten zij dona uit (zeker een keer of 4 a 5 op een dag)
Gisteren waren ze teleurgesteld dat ik al thuis was, ze stonden met kaplaarzen en al voor de deur. Dus heb ik Dona lekker meegegeven aan hen zij hebben lekker een wandel gemaakt.
lachen he.
Maar zoals je ziet, gaan we weer richting oude dona!!

10-08-2009
Dona die een weekendje mee is geweest naar center parcs Vossemeren.
Die een huisje moest delen met 6 personen en 2 andere honden

27-05-2009
Dona heeft anderhalve week bij ons gelogeerd. Ze heeft weer met Biker gespeeld jammer genoeg bleek de liefde tussen haar en Benga een beetje over te zijn. Vroeger waren die 2 altijd erg blij om elkaar te zien. Benga was dat ook weer maar Dona vond haar zus veel te druk en snauwde haar af en toen hoefde het van Benga ook niet meer en negeerde ze elkaar.
Halverwege haar logeerpartij kwam halfbroer Enzo ook logeren dat vond Dona wel wat. Samen spelen en dat jonge ding een beetje opvoeden;-)

Rollen in het gras blijft geweldig
En nog een paar foto's van deze knappe meid

Het was heerlijk om Dona weer eens bij ons te hebben tot onze grote schrik en verdriet eindigde het logeerpartijtje erg naar. Een tijdje geleden heeft Dona een epileptische aanval gehad. We hadden goede hoop dat het een eenmalige aanval was omdat Dona te oud is om primaire epilepsie te krijgen. Helaas kreeg ze dinsdagmorgen 2 nieuwe aanvallen bij ons het was erg triest om haar zo te zien het herstel erna ze was echt de weg kwijt. Arjan kwam haar in de middag halen toen was ze weer helemaal bij. Helaas belde Denise s'avonds dat ze nog een aanval had gehad. En vannacht nog 2 wel korter en minder hevig met een vrij snel herstel.
Dona krijgt nu medicijnen het is afwachten en hopen dat ze snel aanslaan. Als dat niet zo is moet er verder worden gezocht naar een achterliggende oorzaak. Arjan en Denise nogmaals heel veel sterkte we duimen en hopen en zijn in gedachten bij jullie.

24-04-2009
Ik heb weer eens wat fotootjes gemaakt.
Zie hier het resultaat.....
Hoe bedoel je wij zijn aan elkaar gewend!!!!

Wat actiefoto's...

Wat Dona kan, kan ik ook, moet Quinn gedacht hebben, toen zij allebei lekker in het gras gingen liggen rollen....

17-03-2009

Mag eigenlijk niet, maar ik doe het lekker toch....
Zo zal Dona wel gedacht hebben toen ze heerlijk in het zonnetje in de rotan stoel ging liggen(zelfs toen ik er gewoon bij was....)

19-12-2008
Zomaar wat foto's van Donnie (en mij)

23-11-2008
Yes, eindelijk sneeuwt het eens overdag, zodat we lekker met het hele gezin naar buiten kunnen.
Kijk maar:

O en deze wilde ik jullie ook niet onthouden.
Dit was in het weekje weg in Oosterhout.
Zo zie je maar hoe goed het met ze gaat....

17-08-2008
Dit is de nieuwe tent van Dona uhh Quinn, maar in gebruik door Dona Laughing

Elke avond als n van ons achter de computer zit, gaat Dona in de tent, dan kan ze ons goed zien, hihi.

29-06-2008
Afgelopen 2 weken heeft Dona haar vakantie bij ons door gebracht en we hadden wel het idee dat ze het erg leuk vond:) Lekker heel de tijd buiten zijn, rennen, spelen en natuurlijk niet te vergeten in het gras rollen! Dat vindt ze zo geweldig dat ze scheel van gaat kijken, hahaha

Dona heeft ook weer wat familiebanden aangehaald:) Uiteraard heeft ze lekker gespeeld met Benga en Biker maar ook Diezel, Spike, Enzo, en Serdja hebben kennisgemaakt met tante/halfzus Dona. En Brio was ook van de partij en hij was toch wel haar oogappel, ze waren dikke maatjes:)

Samen met halfzus Serdja

08-06-2008
Dona heeft weer lekker kunnen spelen met haar buurmeisje Faya.
Ze is er helemaal stijf van (loopt gewoon mank met haar rechter achterpoot, maar ze vind het zo leuk.) Ze halen elkaar op. Ze staan om de havenklap bij elkaar voor de deur. Grappig om te zien.
Gelukkig gaat Faya vanavond weer mee aan boord, dan kan Dona bijkomen voordat zij met haar broer en zus en familie kan gaan dollen voor 2 weken.

Dona is nu ook veel in de tuin.
Vandaag ook weer even niet want onze tuin heeft nu een mooie geul.
Want Arie had het lumineuze idee om verwarming naar de nieuw garage te brengen en die moet dan door de hele tuin. wat foto's van onze vaargeul en onze waakhond Wink Laughing

Het is eindelijk lekker weer en dus lekker naar buiten vanmiddag.
Eerst nog eventjes luieren in het zonnetje voor het raam.
in het zonnetje

Lekker lui

Buitenspelen met vriendin Faya

Buitenspelen met zussie

Lekker rollen in het gras, maar wel op zussie letten

Effe showen

Dona en Benga zijn gisteren lekker uit gewaaid op het strand. De zussies kunnen het altijd goed met elkaar vinden en waren dan ook blij om elkaar weer te zien. Het was grappig om te zien dat nu ze niet bij ons in de tuin waren de rollen ineens werden omgedraaid normaal is Benga de baas maar nu was Dona dat. Ze heeft Benga 'verteld' dat stokken en ballen van haar zijn. Benga was even beduusd maar heeft zich er maar bij neergelegd;-)
Ze hebben lekker gerend en gespeeld.

En ze waren erg gehoorzaam;-)

De duinen waren helemaal geweldig erop en eraf ze konden er geen genoeg van krijgen.

En weer terug naar huis

Denise het was erg leuk, dat gaan we nog eens over doen;-)
 

Nog effies wat leuke foto's van Dona en Quinn (zegt een troste moeder, hahah)

Dona gaat helemaal los met haar frisbee;-)

ik wilde jullie laten zien hoe goed het met Dona en Quinn gaat.
Iets wat ik niet verwacht had dat het zo zou gaan.
Dona gaat Quinn nu steeds interessanter vinden en dat is grappig om te zien.

Wij zijn op vakantie geweest in een centerparcs huisje, met ons viertjes. (voor degene die dit nog niet hadden meegekregen)
Dat was erg lekker. Lekker gezwommen, gespeeld in het kinderparadijs en Dona vond het erg leuk in het bos en in onze hele grote achtertuin, achter kippen, duiven en konijnen aan (ze had er bijna eentje te pakken hihi)
Dona vond het alleen in zo'n huisje achterblijven wat minder... Wij konden ons huisje vinden, zonder op de bordjes te kijken, want Dona zat luidkeels te JANKEN als een WOLF, ja jullie geloven het niet, het was echt zo. Dit heeft zij nog nooit gedaan. Dus erg veel hebben wij niet gedaan zonder Dona, want ja, zo'n wolf naast je das nie so fijn voor de buurtjes. Gelukkig hadden we een hoekhuisje en hadden we eigenlijk niet echt buren. Verder had Dona een heerlijke stoel voor zichzelf, en s nachts kwam zij buurten in ons bed )ook leuk volgens mij was het een twijfelaartje formaat bed, ik kan je zeggen dan wordt je de volgende ochtend erg brak wakker, maar ja onze liefde voor Dona gaat blijkbaar erg ver, want ze mocht gewoon blijven liggen Wink Maar goed, we zijn lekker uitgerust en het was zoals gewoonlijk weer eens tekort.
We hebben inmiddels alweer hele dagtaken achter de rug. Sinterklaas op het vorige werk van Arjan gevierd en ik heb alweer 2 dagen cursus in Antwerpen achter de rug, Arjan zijn eerste werkdag voor zijn nieuwe werkgever, dus ja wij zijn denk ik alweer toe aan een nieuwe vakantie.
gr Denise
 

Arjan kwam net thuis van Dona uitlaten toen hij zag dat er bloed lag over de gehele vloer van gang-keuken-huiskamer, en ja hoor Dona heeft het weer voor elkaar. Nu heeft zij een grote snee in haar linker achterpoot. Dus Arjan is vanavond opnieuw beland bij de dierenarts. Hij had eerst zelf een drukverbandje aangelegd, jawel met onze kunsten van tegenwoordig zijn wij daar al aardig geoefend in het aanleggen van drukverbanden bij poten van honden (aanmelden voor workshop aanleggen drukverbanden in overleg... Laughing Wink )
En toen hop naar de dierenarts. Dit was dezelfde dame als de vorige keer, alleen was de wond nu dusdanig dat zij hem heeft gehecht en natuurlijk een kuurtje meegegeven. Nu ligt- staat-loopt Dona heel zielepieterig met haar pootje. Maar dat zal morgen wel over zijn.
Dadelijk weer met een sok aan naar buiten, maar het mag nu niet nat worden, tja, dat gaat nu een beetje moeilijk met die hoosbuien. We gaan wel weer wat verzinnen.
Nou dat wou ik eventjes kwijt.
We moesten het er nodig over hebben vorige week..
Maar weer in hetzelfde stuk graas waarschijnlijk, dus we willen wanneer het daglicht is eventjes gaan kijken wat er nou ligt want hier worden we niet goed van. Je wilt niet weten wat wij al aan kuurtjes en verbandspullen kwijt zijn voor onze lieve schat.
Maar goed we hopen dat zij er gauw weer vanaf is.
gr Denise
 

Vrijdag kwamen Arjan, Denise en hun dochtertje Quinn op puppyvisite en natuurlijk was Dona daar ook bij. Zij mocht niet bij haar half broertjes en zusjes kijken omdat we mama Bounty niet kwaad willen maken. Gelukkig voor Dona hebben we wel nog broer Biker en zus Benga die wel heel graag met haar wilden spelen. Het is altijd leuk om te zien hoe blij ze zijn als ze elkaar weer zien.

Ik heb goed nieuws.
Wij werden vandaag gebeld door de dierenarts. Het is een ontsteking van de huid, waarschijnlijk van een insectenbeet.
De dierenarts vertelde dat wanneer ze zo'n ontsteking aanprikken dat zij dezelfde symptomen geeft als iets kwaadaardigs.
Vandaar dat ze het weg wilde hebben. Ook de dierenarts klonk opgelucht zei Arjan (die werd gebeld)
Ik heb jullie alle twee op jullie mobieltje gebeld, maar ik zag net toen ik de computer aanzette dat jullie al naar Tjechie vertrokken zijn.
Ik wilde het gelijk even kwijt.
groetjes Denise
 

Dona is vanochtend geopereerd aan haar rechter achterpoot.
Alles is goed gegaan. Nu ligt ze lekker in haar mand bij te komen van de narcose.
Wat zijn ze dan zielig he na zo'n narcose. Staan slapjes op de benen, kijken zielig uit hun ogen.
De dierenarts de Rooij heeft een huidlymfoom weggehaald, het wordt opgestuurd naar het lab en zodra de uitslag bekend is zullen ze die doorbellen.
Woensdag voor controle en verbandwisseling en vrijdag 14 sept gaan de hechtingen eruit.
Het zat gelukkig niet op haar zwemvlies, de arts zei dat ie het nu goed dicht kon krijgen zonder allerlei plastische chirurgische fratsen hoefde uit te halen.
Zo jullie zijn weer op de hoogte.
gr Denise
 

Dona geniet van de ochtend zon;-)

Even ter verduidelijking van de mailtjes van Denise, we kunnen pas sinds kort de mail erbij plaatsen, Dona heeft een slechte conditie gekregen en wilde snel naar huis na de geboorte van Arjan en Denise's dochtertje Quinn, voor lange tijd wilde Dona niet naar buiten zonder Quinn. Heel vertederend natuurlijk maar het is ook wel erg lastig geweest voor Arjan en Denise, naarmate Quinn ouder werd en met veel inspanning van Arjan en Denise ging het steeds beter en nu is Dona weer zo goed als de oude, ze voelt zich niet meer verplicht om dag en nacht over Quinn te waken;-) Alleen haar conditie is nog geen 100%. Arjan en Denise nogmaals petje af voor jullie inzet, een eerste baby en dan ook nog Dona 'wijs maken' dat ze niet dag en nacht over Quinn hoeft te waken.
 

We hebben met de hele familie gefietst zondag. Arjan met Dona en ik met Quinn voorop de fiets
Eerst fietste ik met Quinn voor, maar dat vond Dona niet zo'n goed idee (eigenlijk Arjan niet, want Dona trok Arjan telkens van de fiets omdat Dona mij wilde inhalen). Ja, Dona is duidelijk een roedeldier, zij wil graag de eerste zijn zodat zij de hele roedel in de gaten kan houden. Dus hebben we het omgedraaid. Arjan met Dona eerst en daarna kwam ik met Quinn. Halverwege werd Arjan weer van de fiets getrokken, maar nu had Dona een goede reden, ze moest "poepen". Dona moest erg wennen aan de fiets maar al snel ging het goed. Ze was 's avonds helemaal uitgeteld. We dachten nog eventjes dat zij wat stijfjes van de bank afkwam met haar rechter heup, maar vandaag heb ik daar eigenlijk niets van gemerkt. Ik wil elke avond een stukje met haar gaan fietsen. Kijken of we haar conditie weer een beetje op kunnen bouwen, want ze heeft nog steeds een conditie van een wijkagent. En of we de spieren een beetje kunnen trainen, zodat zij na een beetje inspanning niet meer stijf van de bank komt.
groetjes Denise
 

Hoi meiden,
Hoe is t bij jullie?
Ik zag dat het met Bufera goed gaat. Zelfs al lekker in de Lek geweest.
Ja we houden nog steeds alles bij hoor. Ik las ook dat jullie met Bounty gaan fokken in aug/sept, leuk en spannend weer.
Met Dona gaat het ook allemaal goed, en met Quinn en Dona ook.
Dona gaat ook gewoon weer mee naar buiten, af en toe heeft ze nog een moment ertussen zitten dat ze schrikt van een geluid en weg wil lopen naar huis, maar meestal komt ze nu terug als wij nog niet komen.
Groetjes vanuit Rotjeknor.
Denise (Arjan, Quinn en een flinke lebber van Dona (die heerlijk hele dagen ligt te snurken op de poef of op de bank en 's avonds actief wordt)

Ik hoorde dat bij jullie alles goed is.
Stil zeker zo zonder die kleine opdondertjes?
Er is er nog 1tje begreep ik van Arjan, Ar vond het een erg leuk beestje.
Dona heeft zich goed uit kunnen leven begreep ik van Arjan, ze ligt nu al de hele ochtend in haar mand..te slapen...Ze heeft nog niet gegeten, wilde alleen eventjes naar buiten om alles te doen, is in haar mand gaan liggen en is er gewoon niet meer uitgeweest. Ar zei: ze heeft een conditie van een wijkagent, haha
Ik zal wat foto's meesturen.
groetjes en tot een volgende keer
Denise

Dona kwam op bezoek, helaas zijn alle foto's mislukt samen met Biker en Benga doordat het al begon te schemeren. Een is er bijna gelukt ik wil hem toch even plaatsen want we zijn best trots op deze mooie meid;-)


Dona en haar 'zusje' Quinn


dona 1 jaar

Dona met haar baas Arjan.

Dona kwam weer eens langs..

..weer lekker spelen met Biker en Benga..

Wat nu??..

..nog even stoeien met Denise.

Biker, Dona en Benga

Dona haalt haar vriendinnetje op.

Dona kwam weer eens buurten..

..met haar baasjes..

..dat was weer dikke pret met Benga..

..en Biker.

Dona net gesteriliseerd, dat valt niet mee.

Dona en Arjan

Dona kwam weer eens gezellig langs

Biker vond het erg leuk om haar weer te zien

Benga ging voor de actie

maar niet te lang, want het was wel erg warm

Op visite bij Dona en haar baasjes Arjan en Denise

Even aan Biker en Benga laten zien hoe leuk haar speelgoed is

'bijpraten' met Biker

En even laten zien hoe leuk haar baas is

Dona 17 weken

ze is al een echte dame!

ja toch?

Dona kwam met haar baasjes bij ons op visite

Weer eens lekker kroelen met haar broer en zus

Ze vond het erg gezellig

flying Dona
 
 
[vorige]