Amico del Petto Carino
 

30-04-2010

08-02-2008
Gisteren zijn we op visite geweest bij Carino. Bij binnenkomst streelde hij nou niet bepaald ons ego haha. Carino is de eerste hond die we zelf gefokt hebben en niet gelijk helemaal gelukkig is bij het zien van ons. Hij is echt helemaal overgelopen. Maar gelukkig na 5 minuten werd hij enthousiast en daar was ons Rinuusje weer;-) Hij is echt een mooie kerel geworden dat wilden we natuurlijk vastleggen. Helaas is het grootste deel van de foto's mislukt maar we willen er toch nog een paar delen.

We hebben genoten gisterenmiddag Carino is helemaal gelukkig met zijn gezin en de Chi Princes ongelooflijk hoe zachtjes hij met haar speelt. Maar er is er 1 helemaal geweldig in Carino's ogen en dat is Celine. Die 2 zijn zo leuk samen en we hebben Celine gisteren heel blij kunnen maken. Carino was nog in ons bezit we waren verliefd geworden op hem als kleine pup en wilden hem aanhouden om met hem te gaan showen. Maar niet elke hond vind showen leuk en daar is Carino er 1 van. Daarom hadden we besloten Carino helemaal over te dragen aan Celine. We hadden wel verwacht dat ze er blij mee zal zijn. Maar zo blij dat ze er emotioneel van werd daar werden we wel even stil van. En ook heel blij het is de goede keuze Carino hoort bij hun en is gewoon een hele gelukkige huishond.
Hier een trotste en blijde Celine die voor het eerst haar handtekening zet voor haar eigen hond en Carino die is het er roerend mee eens;-)

Ton en Diana bedankt voor jullie gastvrijheid we vonden het erg gezellig en Celine geniet lekker verder van nu helemaal je eigen hond;-)

 

Carino weegt nu (vandaag) 27 kg schoon aan de haak.
Bij deze ook weer wat foto’s (vandaag genomen).

Ik kan jullie vertellen dat het heeeeeel goed gaat met ons(jullie) kereltje. Hij is goed gewent en eindelijk is het ijs tussen T.J. en Carino deze week ook gebroken. Ze begonnen eindelijk te spelen en T.J. kreeg door dat zo’n pup toch ook wel zo’n ze leuke kanten heeft. Jullie kunnen het op de foto’s zien.
Vandaag ben ik met hem daar de dierenarts geweest voor zijn prikje “wat een kerel zeg nog geen piepje”Ik was dus heel trots op ons mannetje. Ik heb hem ook even naar het oogje laten kijken en hij vond dat het er heel netjes uitzag. Wel heb ik druppeltjes gekregen ivm het traanvocht wat ontbreekt zodat het oogje niet kan uitdrogen. Met de oogzalf moesten we blijven doorgaan. Ik moet zeggen dat het er ook heel mooi uitziet. Zondag is onze kerel op de weegschaal geweest en hij was 1,8 kg aangekomen geweldig dus ( ikzelf zou er niet zo blij mee zijn hahah) hij groeit dus goed. Celine is inmiddels weer naar school aan het gaan dus de verzorging komt nu grotendeels op mij terecht maar daar heb ik natuuuuuuurlijk geen probleem mee. Hij ligt vaker lekker op de bank bij me als we samen ons schoonheidsslaapje moeten doen hahah. In het begin had hij wel wat moeite om mee te lopen aan de riem want het is echt wel een kereltje met karakter( als ik niet daarheen wil lopen doe ik dat dus niet). Hij probeert me ook al te beschermen als we sávonds vreemde mensen tegen komen dan moet ie  wel even laten weten met een flinke grom ara dat niemand bij ons mag komen anders kan ik ook nog heeeel hard blaffen ahhahah. Dus zoals jullie horen gaat het heel goed met het kereltje en hij is hier al echt de kerel in huis.
Ik heb helaas wel het fototoestel terug moeten bezorgen dus het kan weer even duren voor ik weer nieuwe foto’s heb maar ik hou jullie op de hoogte.
Groetjes Diana en een dikke kus van Carino.  

Hij is echt geweldig !! Het is écht een pittig ding hoor ! Zodra je hem corrigeert dan ging dat echt niet zonder slag of stoot van zijn kant:-) Grommen als een tijger en echt proberen van zich af te bijten !! Inmiddels weet hij wel bij wie hij dat niet meer kan flikken:-) (Al wordt hij hier dan wel ‘iets’ verwend ten opzichte van de andere hier in huis…… Tja:-) )
Naar ‘vreemden’ toe is het nu al een ‘echte CC’, tamelijk terughoudend waarbij hij d.m.v grommen en blaffen laat weten dat ‘die personen’ niet in huis horen. Kom ik, of Diana of Celine thuis, dan gaat hij helemaal uit zijn dak… wat een enthousiasme. Wij proberen natuurlijk dat terughoudende zoveel mogelijk eruit te krijgen door hem altijd en overal met andere mensen in contact te laten komen, anders stuit dat later op problemen tijdens showen !
Spelen met TJ is echt een genot om te zien….. Heerlijk !
In één woord, het had qua karakter geen béter hondje kunnen wezen, een echt ‘vechtertje’ !!

Dogfight! Niet voor gevoelige kijkers !!

Link: Hondengevecht

Maar lief kunnen ze beiden ook zijn

Carino aan het spelen met de fred, kijk en huiver :-)

 
 
 
[vorige]