Amico del Petto Brezza di Fortuna

 

23-02-2013
Vanmorgen heeft Bounty gewandeld met haar kleindochter Brezza. Brezza heeft regelmatig bij Tineke gelogeerd en wist nog goed wie we waren. Bij Bount was er ook herkenning binnen een paar tellen hoorden ze bij elkaar en werd er samen al een hond weggejaagd. Even duidelijk gemaakt dat, dat niet de bedoeling was en de wandeling kon beginnen.
Ze hebben niet samen gespeeld, Bount vind dat niet nodig, maar wel lekker samen gewandeld.
Brezza heeft energie voor 10 en is niet makkelijk op de foto te zetten. Hier toch een paar.

Lekker rennen met Ruben
Komen jullie nog?
Uitdagen, ondeugend smoeltje:-)
Een roedel durf ik gerust in te stappen, oma houd wat meer afstand
Even poseren, moet dat nou?
Gelukkig weer lekker rennen
Toch proberen of oma wilt spelen...niet...
...de baas dan?
Ja hoor die wil wel:-)

Martin en Ruben bedankt voor de leuke wandeling. Het was koud, maar geslaagd!

09-06-2010
Hier een foto van Brezza.....
Zoals te zien erg verwaand ...

10-05-2010

04-04-2010

 

12-02-2010
Brezza logeert weer een nachtje bij ons en tot haar grote verrassing was er een nieuw vriendje die graag met haar wilde spelen: Brio! Ze waren aan elkaar gewaagd en wie er nou het hardst kan rennen of het verste kan springen daar zijn we nog niet achter;-)

Gaan we netjes blijven zitten of....
...weer lekker spelen?!
Flying Corso's!

18-01-2010

07-11-2009
Brezza is weer een paar dagen in Langerak geweest en dat heeft vooral Breezer gemerkt. Breezer kan nog wel eens een knorrepot zijn maar met Brezza is het dikke mik;-) Ze hebben heerlijk gespeelt met elkaar. Straam en Biker deden ook af en toe mee maar de 2 'zwartjes' konden er niet genoeg van krijgen:


Binnen kan je leuk spelen...
 

Maar buiten is nog veel leuker!
 

Een echte puber met puistjes;-)
 

Ik ben in ieder geval de kleinste niet meer!
 

04-10-2009

15-08-2009
Brezza is bij ons aan het logeren omdat Martin en Annemarie op vakantie zijn. De eerste dag had ze gelijk al geluk want Andre ging naar de Slufter om te soaren en ik ging mee met Breezer en Brezza. Ze heeft lekker gerent en gespeeld met Breezer. Ze liep keurig los mee, af en toe naar andere honden toe maar als ik riep dan kwam ze ook braaf. 1 keer was het hondje zo leuk dat ik haar moest gaan halen maar ja als je 5 maanden bent kan je ook niet alles verwachten he! Martin en Annemarie complimenten voor haar opvoeding;-)


He hier zit een raar smaakje aan het water...

Kom maar op, ik kan je hebben!

Oei beland ik toch weer onderop.

Hoe vloer je iemand die sterker is dan jij? Gewoon in de poten bijten dan zakt ze vanzelf, haha

Leuk he, samen op het strand!

Ik ga hard!!

En toen moest ik rusten, ze zeggen dat als je pup bent je niet te lang mag rennen....
Eerst was ik het daar niet mee eens maar eigenlijk was ik toch best moe dus toen heb ik toch maar een tukkie gedaan.
 

23-07-2009
Het is ruim een maand geleden dat Brezza bij ons was en je kan goed merken dat ze nu ouder is en baby af begint te raken. Het springen op en sjorren aan Straam wat de vorige keer nog helemaal goed gevonden werd is nu niet meer toegestaan...Spelen mag maar nu zijn er regels waar je je aan moet houden;-)


Kom maar op kleine!
 

He pssst, ik ben toch nog steeds je vriendinnetje?
 

Durven ze wel met z'n allen!
 


En natuurlijk nog even laten zien hoe mooi ik ben:

 

07-07-2009
Hier weer wat foto`s van Brezza....
Jammer genoeg geen foto`s van haar eerste baantjes zwemmen...
Die volgen hopelijk nog...

Groetjes en een knuffel van Brezza

14-06-2009
Brezza logeert weer een paar dagen bij ons en ze vindt het reuze gezellig om weer even terug te zijn.


Ze is nog steeds Straam de baas, haha
 

09-06-2009
31-05-2009
30-05-2009
2 weken geleden kwamen Martin, Annemarie, Arvydas en Ruben bij ons op bezoek en ze waren erg gecharmeerd van Brezza;-) En Brezza ook van hen vooral Ruben vond ze geweldig. Een paar dagen later zijn we met Brezza bij hen op bezoek geweest en hebben we besloten dat Brezza heel goed in dit gezin past. En vandaag was het dan zover; Brezza is opgehaald. Voor ons was het afscheid wel moeilijk maar we weten dat ze het heel erg naar d'r zin gaat hebben bij haar nieuwe familie. En gelukkig zal ze nog regelmatig bij ons komen logeren dus wij zullen ook nog vaak van d'r ondeugende streken kunnen genieten:-) We hebben inmiddels ook al een telefoontje gehad dat ze zich al helemaal thuis voelt.
Martin, Annemarie, Arvydas en Ruben veel plezier met ons kleine monstertje, we missen haar maar we weten dat ze bij jullie ook niets aan liefde en aandacht tekort zal komen!
Gisteren heeft Brezza kennis gemaakt met haar half zus Bufera, die bij ons aan het logeren is. Brezza had eerst een grote mond tegen Bufera maar toen ze samen op het grasveld waren was dat snel over:-) Geen steun van de grote honden en je bent dan toch ineens heel klein, haha. Bufera wilde graag spelen maar dat zag Brezza niet zo zitten totdat Bufera een touw pakte en er mee ging rennen, daar kon ze wel wat mee.


Samen op de foto: geen succes, haha

24-05-2009
11 weken oud


Doe eens gek met een kastanje, haha

17-05-2009
Foto's gemaakt door Anita van eyedea

12-05-2009
Brezza heeft na ruim een week haar plekje aardig weten te vinden. De andere honden hebben haar nu ook helemaal geaccepteerd, Bono houdt helemaal niet van puppies dus hij ontwijkt haar gewoon. Breezer moest de eerste paar dagen niet zoveel van Brezza hebben maar nu probeert ze af en toe met Brezza te spelen. Biker negeert haar eigenlijk helemaal, als ze boven op hem klimt dan laat tie even weten dat dat niet de bedoeling is en verder bemoeit tie zich er niet mee. En Straam is helemaal blij met haar nieuwe zusje:) Ze spelen veel samen, Straam is niet meer zo wendbaar dus meestal gaat ze liggen en dan kan Brezza zich uitleven,haha. Als ze moe zijn dan liggen ze heerlijk bij elkaar op het kussen te slapen, 2 dikke vriendinnen dus:)

 
04-05-2009
Tja en dan ben je ineens alleen.....Nou ja niet helemaal alleen maar wel zonder broertjes en zusjes en dat is best even wennen. Gisteren is Brezza verhuisd (1 deur opgeschoven, haha) Ze was hier natuurlijk al een beetje gewend maar ze moest toch wel af en toe piepen, gisteravond zat ze voor de deur naar Corine alsof ze zeggen wou: wanneer komen m'n vriendjes spelen?
Ze wordt hier door Bono, Breezer, Straam en Biker geaccepteerd maar ze heeft wel in de gaten dat ze niet alles kan maken en dat pakt ze dan ook heel voorzichtig aan:-)
Gisteren ging Straam Brezza uitdagen en eerst vond ze het een beetje eng maar al snel gingen ze helemaal los met z'n 2-en
23-04-2009
7 weken

 

[vorige]