In memoriam
Bono


Ras: Labrador Retriever
Geboren: 11-11-1999
Geslacht: reu (gecastreerd)
Eigenaars: André en Tineke
-Fotoalbum

 

 

 

Toen ik enkele maanden getrouwd was met André kreeg ik van hem een tweede hond. Bono is een Labrador zonder stamboom en komt van een boerderij.

Bono is een actieve, leergierige hond. Hij werkt graag met en voor de baas. Nu hij wat ouder wordt vindt hij de gehoorzaamheidstraining niet echt meer interessant, daarom ben ik nu gestopt met de training. Ik had graag nog met Bono het GG3 diploma gehaald, maar Bono dacht daar anders over. Hij is dus met 'pensioen'.

Hij zwemt graag en wil het liefst heel de dag de bal apporteren.

Bono heeft de volgende gehoorzaamheidscursussen gevolgd:

- Puppycursus
- EG
- VEG
- GG1
- GG2
- GG3

 

30-06-2013
Dag lieve Bono, mootie mn mattie..
Na 13 en een half jaar hebben we vandaag afscheid genomen van onze grote vriend Bono.. We zagen het al wel een tijdje aankomen maar als het dan toch echt zover is gaat het ineens onverwachts snel. Vorig jaar zomer was hij nog topfit maar in februari werd hij ziek, ook al dachten we toen dat we hem moesten laten gaan krabbelde hij er toch langzaam weer boven op maar van af die tijd was het echt een oude man die op zijn manier nog kon genieten. De laatste 2 dagen ging z'n kaarsje ineens heel snel uit, hij was moe, hij was op dus na ruim 13 trouwe dienst hebben we hem zijn rust gegund.
Bedankt Mood voor al die jaren vol actie en plezier, eindeloos kon je rennen, zwemmen en maar druk in de weer zijn het allerliefste met een tennisbal! Tot op hoge leeftijd heb je gedaan wat het liefste deed, je laatste maanden hebben we langzaam afscheid kunnen nemen en kwam het besef dat ook jij niet voor altijd bij ons zou blijven... We zullen onze blonde druktemaker nooit vergeten... rust zacht jongen..
 

[vorige]