Amico del Petto Bonk
 
In memoriam
07-11-2007 - 22-04-2015

Zeven november tweeduizendzeven, we weten het nog als de dag van gister, ons puppetje werd geboren. Uit een nest van negen dol dwazen pups stal jij ons hart, een match made in heaven!Nooit had iemand kunnen vertellen, uitleggen wat jij voor ons zou gaan betekenen. Lieve Bonk, we waren er nog niet klaar voor,nog zoveel jaren in het vooruitzicht en ineens ben je niet meer. Binnen vier weken hebben we afscheid van elkaar moeten nemen, maar afscheid nemen zullen we nooit. Je laat een enorme leegte achter in onze harten. Met je intens lieve karakter kon jij iedereen voor je winnen, een grote grijze knuffelkont. Maar tegelijk deed jij het ras eer aan en was je op en top beschermend voor degene waar jij van hield tot het laatste moment. Waarom moest juist jij ziek worden, dit had je niet verdient, we hadden je alle pijn willen besparen maar zoals jij je hele leven al deed gaf je nooit een teken van pijn, maar schat wat moet jij een pijn hebben gehad. Een snel groeiende tumor waardoor je ineens epilepsie kreeg en binnen 2 weken steeds erger verlamd raakte aan je linkerkant, je niet meer heerlijk uitbundig kon rennen en ravotten, je stukje bij beetje in rap tempo moest inleveren maar toch kosten wat kost, met al je kracht nog mee wilde komen. Wat zijn we enorm trots op je, wat een kanjer, wat een karakter! De weken waarin je zo snel achteruit ging wegen gelukkig niet op tegen de zeven prachtige jaren die we met elkaar hebben mogen beleven. Je hebt een geweldig leven gehad, niets was te gek voor onze lieve schat en toch wilde we je nog jaren bij ons hebben, kwam dit afscheid veel te vroeg en te onverwachts. Niet meer de heerlijke lange wandelingen, het struinen door de griend langs de rivier of gewoon heerlijk kroelen. Voor ons was je vele malen meer dan een hond, je bent en blijft voor altijd ons maatje, onze trouwe aller beste vriend, voor altijd in ons hart! 

18-10-2013
Bonk en Briola hadden een wandeldate in Slingeland. Een wat grauwe dag maar gelukkig wel droog. Het was erg leuk Bonk weer te zien en dat enthousiasme was wederzijds. Een hele blije Bonk kwam me begroeten. Briola was even wat onzeker met zo'n grote man maar al gauw bleek dat ze elkaar echt wel leuk vonden. Ze trokken gezellig samen op. Ingrid had net verteld dat Bonk erg graag in sloten springt en dat moest hij natuurlijk gelijk maar laten zien.

Dat is niet het goede voorbeeld voor Briola, Bonk.
Samen op kippenjacht, gelukkig niks gevangen:-p
Playtime, Bonk geeft het start sein.
En komt er dan achter dat Briola echt heel hard kan rennen.
Laat maar hoor, we gaan weer gewoon wandelen.
Knappe vent!
Hier is goed te zien dat hij in zijn mimiek op mama Bount lijkt. Heerlijk om die trekjes weer terug te zien.
Pak me dan!
Veilig onder het huisje:-)
Samen poseren, dat doen ze goed.
Close up, knapperd is het.
Als afsluiter nog een heerlijke frisse duik.

Ingrid bedankt voor de leuke wandeling. Het was erg leuk Bonk weer te zien.

22-05-2012
hier weer eens een bericht van bonk .
normaal is hij heel erg stoer , dingen opkluiven buiten , ontzettend hard blaffen en soms mensen die langs lopen de stuipen op het lijf te jagen en laten weten dat hij daar is en dat je niet door de poort mag komen .
maar zijn baasje heeft zijn hand gebroken en is nu thuis . dus heeft bonk de bewaking aan hem over gelaten en heeft eindelijk eens tijd om goed uit te rusten op de bank . wij hebben het vermoeden dat hij dit vaker doet dan iets bewaken haha.
ook zitten er 2 foto's bij van bonk zijn nieuwe vriendjes , een kuikentje en een poes .
de poes was eerst harstikke bang voor hem en dat is voor bonk prachtig natuurlijk , maar inmiddels zijn ze dikke vrienden geworden zoals je ziet op de foto . je moet wel goed kijken want ze is dezelfde kleur als bonk .

gr jan & ingrid

16-09-2011
Inmiddels zijn we al weer een week terug van onze vakantie in Tsjechië. We hebben een heerlijke week in een huisje gezeten en gewandeld,gewandeld en nog eens gewandeld. Samen met mijn zus en haar hond Asrai, Bonk's beste vriendin. Het was de eerste keer dat we met Bonk naar het buitenland zijn geweest en zo'n eind in de auto hebben meegenomen. Zoals verwacht is alles goed verlopen, hij had een tuigje aan op de achterbank maar dat maakt hem helemaal niks uit. Hij heeft zo ongeveer de hele weg languit liggen slapen ( lees, ruim 10 uur ). Jammer genoeg hebben we hem in Tsjechie niet los kunnen laten want de herten liepen vlak langs onze tuin en in de bossen. Hij denkt dat hij een speurhond is dus Bonk heeft voornamelijk met zijn neus over de grond gelopen, haha. Maar zolang hij het naar zijn zin heeft, hebben wij dat ook. Er was een hele grote tuin bij het huisje wat helemaal omheind was dus heeft hij hier heerlijk kunnen spelen en rennen.
Ik heb nog wat foto's bijgevoegd.

Afgelopen week vond ik nog een grote kluif die hij nooit moest want zoals jullie weten is meneer soms een beetje lastig met eten :), toen hij er dus aan ging liggen kluiven moest ik dit vastleggen op camera!

Groeten,

Ingrid, Jan en een poot van Bonk

09-11-2010
We zijn van de zomer op vakantie geweest naar Terschelling. Het weer was enorm slecht dus dat was jammer maar we hebben heerlijk gewandeld in de bossen,duinen en het strand.
Het heerlijke aan Terschelling is dat het er enorm hond vriendelijk is. Op het strand en in het bos mogen ze het gehele jaar los en bij ieder terras/restaurant zijn ze ook van harte welkom.
We hebben erg veel bekijks gehad met Bonk, erg veel mensen vonden hem super mooi en waren verbaasd hoe lief hij is want tja....vooroordelen over het uiterlijk zijn geen nieuwtje.
Omdat het eiland niet enorm groot is en goed begaanbaar met de fiets hebben we een dag een fiets gehuurd, maar ik vond het niet zo'n goed idee om Bonk zoveel km te laten rennen en dus heeft Jan zich opgeofferd om een bakfiets te nemen waar hij in kon zitten....en tja dat ziet er nu eenmaal enorm grappig uit vooral als Jan aan het einde van de dag echt geen 50 kg hond meer een heuveltje opgesjort krijgt :D

Inmiddels is het alweer november en gaan we weer lekker richting de sneeuw, wat ongetwijfeld ook weer een hoop leuke kiekjes op gaat leveren.

Groetjes en tot snel.

Ingrid, Bonk en Jan

17-11-2009
Alles goed?
Met ons wel, we zijn vorig weekend voor Bonk en mijn verjaardag een weekend naar Terschelling geweest, hij heeft heerlijk door de bossen en duinen gerend. Op de pont was hij ook niet bang, echt super!
Ik heb wat mooie foto’s toegevoegd van onze alweer 2 jaar oude schat!Vorige week zijn we nog bij de dierenarts geweest, de wond op zijn kop is prachtig geworden alleen kreeg hij bloed uit zijn penis. Nu blijkt hij een vergrote prostaat te hebben, we hebben tabletten gehad die een half jaar werken en hopelijk komen de klachten niet meer terug. De andere optie is castreren maar dat wil ik liever niet.

Groetjes,
Ingrid

19-10-2009
Zo eindelijk weer wat tijd om wat foto's naar jullie door te sturen van Bonk.
 
Er is een hoop gebeurt de laatste tijd, we zijn lekker een weekje op vakantie geweest in Brabant zodat Bonk lekker mee kon en vorige week dinsdag is de bult op zijn kop verwijderd.
 
Gelukkig heeft meneer een heerlijke vakantie gehad zoals je wel kunt zien aan de foto's, ook de operatie is goed verlopen en zijn kop geneest ook al geweldig. Ik heb een foto van de wond meegestuurd, zodat jullie kunnen zien hoe groot deze toch nog is geworden.
Na de operatie moest meneer een lampenkap om maar dat vond hij de eerste nacht niet zo leuk dus brak letterlijk de boel beneden af, dus ben ik maar bij hem gaan slapen, gelukkig voor hem  ( en voor mij,haha) vind hij het nu helemaal niet meer erg en slaapt als een roosje met de kap om!
 
Vrijdag worden de hechtingen eruit gehaald en mag hij eindelijk weer lekker los rennen zodat hij zijn energie weer goed kwijt kan!
 
tot horens!
 
Ingrid

19-07-2009
We zijn al een paar weken de schuur aan het verbouwen en natuurlijk moet onze grote steun en toeverlaat hierbij helpen.
Dit levert een hoop leuke momenten en foto’s op, dus heb ik 3 foto’s toegevoegd.
Ondanks de rommel in de tuin hebben we primitief gebarbecued en daar mocht meneer ook eens dingen die hij normaal niet mocht en dan is het ineens wel erg interessant.

Misschien heb je het al wel gehoord van Tineke maar Bonk is een paar weken geleden voor de 2e keer gezakt voor zijn SSH- examen. Meneer deed alles perfect maar had ineens geen zin meer om voor te komen, en tja…laat dat nu juist een verplicht onderdeel zijn.
Gelukkig luistert hij thuis super goed en dat is wel het belangrijkste, al baal ik wel als een stekker.
Maar ik heb het tweede boek van Jan Fennel gekocht en ben weer driftig aan het lezen geslagen om nog meer tips en trucs onder de knie te kunnen krijgen, je merkt al wel een heel verschil tussen hoe hij eerst deed en hoe hij nu is geworden, een heel stuk rustiger…en wat betreft het examen …3e keer is scheepsrecht toch?

Groetjes,
Ingrid&een poot van Bonk

04-05-2009
Gister nog een paar leuke foto’s gemaakt dus ik stuur ze eventjes door…We zijn al weer hard aan het oefenen voor de Raduno!!

Wel fijn, zo’n hondenbed!!

21-01-2009

21-12-2008
Zo net voor de feestdagen zijn we met het hele gezin en de 4 honden een weekje naar Centerparcs geweest om het jubileum van onze ouders te vieren.
 
Het was een heerlijk week, vooral omdat het huisje zich aan de bosrand bevond waar we heerlijk hebben gewandeld. Wel koud, maar als je ziet hoe de 4 geweldig met elkaar overweg kunnen heb je al snel nergens last van.
 
Uiteraard zijn er weer voldoende foto's gemaakt. Hierbij een paar...
 
Groetjes,
 
Ingrid en Bonk

14-11-2008
Onsloopbaar is niets voor bonk geloof ik, maar dit keer was het alleen zijn hondenbed!
 
Maar hij is niet alleen maar ondeugend, hij heeft zijn diploma voor Gevorderde behaald, van de 80 punten heeft hij er 72 gehaald!
 
Omdat er op het veld een 'rare' man ( de examinator dus )stond moest ik wat extra comando's geven en dat verminderd dan weer je punten.

Maar ik ben bere trots dat hij het heeft met zijn puberale gedrag,hahah!

Groetjes,
Ingrid

08-11-2008
Ja hij is al weer een 1 jaar oud! Ongeloofelijk zo hard als het is gegaan. Ik weet nog goed dat ik zat te kijken voor de computer naar de bevalling op de webcam!
 
Bonk zit sinds afgelopen maandag weer in de bench want hij was aardig aan het slopen gegaan. Tot gister ging dat goed maar hij heeft zich gister uitgebroken. Zijn neus heeft hij erg beschadigd en opgehaald. Waarschijnlijk is hij uitgebroken omdat hij aan de diaree is en in de bench had gepoept.
 
Gelukkig heeft hij heel veel kado's gekregen en veel liefde! Op naar het volgende jaar!
 
Groetjes,
Ingrid

12-10-2008
Gisteren zijn we op visite geweest bij Bonk. Mama Bounty ging mee het was geen enthousiaste ontmoeting tussen die 2 Bounty deed als of ze hem niet zag en nadat Bonk een poging had gedaan om haar aandacht te trekken door zo'n beetje onder haar te kruipen gaf hij het snel op en bleef bij haar uit de buurt. Wat moet je nou met zo'n moeder?

Bonk koos voor ons en Bounty voor Jan en Ingrid Bount wist nog goed hoe Ingrid kon aaien;-)
Bonk heeft ook nog mooi geposeerd, hij begint een grote vent te worden.

Als mama niet wilt spelen doe ik het toch zelf.

En nog samen met mama naast elkaar zitten is niet zo moeilijk.

Jan en Ingrid bedankt voor jullie gastvrijheid we vonden het erg leuk om jullie en Bonk weer te zien.

08-10-2008
Zo na de vakantie, computer problemen en een hoop drukte laten wij maar weer eens wat van ons horen.
 
Jammer genoeg is tijdens de vakantie mijn camera gesneuveld ( mede dankzij Bonk :( ) dus hebben we niet gek veel foto's kunnen maken.
 
We zijn een week naar limburg geweest naar een park van Landal samen met mijn zus en haar hond. Bonk was helemaal gek van de eekhoorntjes en dus moest het vrouwtje geregeld in de ankers omdat meneer erg graag wilde gaan spelen met de schattige beestjes. Hij was helemaal door het dolle heen! Gelukkig zaten we dicht bij het bos dus hebben we een ruim aantal kilometers afgelegd met de honden.
Om Bonk nog meer te verwennen mocht hij bij ons op de slaapkamer slapen, op de deken naast het vrouwtje. Tja...leuk gedacht maar Bonk kwam gewoon op het bed tussen de benen van het vrouwtje liggen. Het is niet erg comfortabel maar wel leuk wakker worden en voor zo'n weekje is het best leuk.
We zijn met de honden ook een dag naar Kóln geweest, natuurlijk om zelf te winkelen en de mannen bleven buiten met de honden. Volgens hun zeggen waren ze een bezienswaardigheid voor het Duitse volk want iedereen keek en ze zijn zelfs een aantal keer op de foto geweest,haha.
 
Ook ben ik vorige week met hem terug geweest bij de dierenarts omdat hij weer mank begon te lopen. Er zijn röntgen foto's gemaakt en het zag er super goed uit, de dierenarts heeft alles stukje bij beetje uitgelegd zodat ik goed mee kon kijken, dat was erg prettig. Naast de foto's heeft hij een punctie gedaan van het vocht en dit naar het lab gestuurd. Gister heb ik daarvan de uitslag ontvangen en ook daar was niets raar aan te zien. De arts zegt nu ook niet precies te weten, het is misschien nog een beetje groeipijn of overbelast maar in ieder geval niets ernstigs en moet dus met rust over gaan.  Als het niet beter gaat over een aantal maanden dan moet ik weer even contact met de dierenkliniek opnemen. Bonk heeft er zelf gelukkig weinig last van. Voor de foto's moest hij een klein roesje, meneer was zo van de wereld en stom dronken toen we naar huis gingen.
 
Zo nu zijn jullie ook weer een beetje bij! haha :D
 
Groetjes, Ingrid en Bonk

17-09-2008
Het was een geslaagde dag zondag! Heerlijk weer en Bonk heeft ook uitstekend zijn best gedaan ondanks zijn zere poot.
Het gaat gelukkig al steeds beter met zijn poot, dus ik weet haast zeker dat hij hem gewoon verstapt heeft.
We hebben op de Raduno nog een aantal foto's gemaakt en vond ze leuk om even door te sturen. Alleen vind ik het een beetje raar dat de meeste beoordelingspunten Mooist waren en zijn eindoordeel uit komt op Mooier.
We hebben ook een filmpje van het voorbrengen en nu ik dat terug zie vind ik echt dat hij zich voorbeeldig heeft laten zien en had voor mezelf deze 1e keer niets beter kunnen doen.
Op naar de volgende show...haha.
Groetjes,
Ingrid en Bonk

30-07-2008
Afgelopen zondag zijn we naar het strand de Maasvlakte geweest met Kenai de hond van mijn zus. Bonk was door het dolle heen, eerst had hij de dolle 5 minuten en vervolgens bleef hij aan het spelen en zwemmen.
 
Het water smaakt wel heel erg raar, en ineens het vrouwtje in het water is ook best wel vreemd.
 
Ik heb foto's bijgevoegd.
 
Groetjes en tot horens.
 
Ingrid en Bonk

02-06-2008
Bonk begint al echt reuen gedrag te vertonen, bij ieder boompje een paar druppels plassen met uiteraard zijn poot omhoog.

Ook begint hij mij al aardig uit te proberen. Zo wil hij niet meer voor komen en gaat hij me uitdagen, net zolang tot het bloed onder mijn nagels vandaan komt.
 
Maar natuurlijk is het ook nog steeds een schat en heb ik weer een paar leuke foto's bijgevoegd.
 
Hij weegt nu 39.5 kg dus het is al een aardige vent!
 
Groetjes Ingrid

14-05-2008
Van het weekend hebben we veel foto's gemaakt dus stuur ik er een paar door.
Groetjes Ingrid

Bonk kwam vandaag op visite en heeft een groot deel van zijn familie ontmoet. Ayden, Serdja en Enzo waren aan het logeren en Zita was ook op visite. Als vanouds kwam Bonk het veld op in een neutrale stand maar op de een of andere manier zo arrogant dat zijn broers en zussen niet op hem af komen rennen en met hem willen spelen. Hij negeert ze voor het grootste deel en gaat zijn eigen gang, hij blijft een aparte;-)

Eens even kijken, o mijn familie lekker belangrijk;-)

Dag allemaal, zijn jullie nog steeds zo druk met spelen?

Een poging tot een groepsfoto die niet gelukt is haha 5 puppen van 5 maanden dat is te overmoedig om het te proberen.

Met Enzo blijf ik wel even zitten maar leuk is anders.

Met een stok spelen dat is wel leuk.

I am the King of the world! (en wij hebben gelijk mooie foto's;-)

En nog m'n cute look ik ben tenslotte nog een puppy.

Op nog geen 100 meter afstand kun je bij ons langs de rivier heerlijk lopen en doordat het nu wat langer licht is hebben we wat foto's kunnen maken.
Er ligt langs de kant van de rivier plat gespoeld riet en dat is heerlijk om overheen te rennen, dan maakt het namelijk zo'n heerlijk lawaai!
 
Ik moet zeggen dat ik super trots ben op onze kerel. Jan zijn opa woont nu in het verzorgingstehuis Het Gasthuis in Gorinchem. Omdat ik daar aan de receptie heb gewerkt wist ik toevallig dat je een hond mee mag nemen als je op bezoek gaat en dat hebben we tot nu toe al 4 keer gedaan en het gaat super. Alle mensen willen hem aaien en hij laat het ook allemaal toe, dan kijkt hij ze aan met zijn loddige koppie en dan zijn de mensen gelijk verliefd..haha. Verder gaat hij lekker rustig liggen en je hebt dus totaal geen last van hem. Hij is nu al beroemd en berucht omdat we al meerder keren hebben moeten uitleggen wat voor ras hij is. De meeste mensen vergelijken hem met een Mastino waarschijnlijk komt dat door zijn kleur ofzo.
 
Tot snel weer!!
 
Groetjes

 Ik vond nog wat foto's van een week of twee geleden toen het nogal noodweer
 was in de Duinen maar dat vonden de honden natuurlijk helemaal niet erg.
 
 Vanavond is Bonk weer meegeweest naar de training van mijn zus in Dongen,
 vorige week ook en heb hem nu weer gewogen. Vorige week woog hij 27.3 kg en
 deze week 29.5 kg, hij groeit dus ruim 2 kg in de week.
 
 Alles gaat harstikke goed. Hij luistert goed, zowel op de training als
 thuis.
 Alleen is het soms jammer dat hij wat minder goed eet, maar zoals je ziet
 groeit hij er niet minder om en daar ben ik erg blij mee.
 
 Ook heeft hij al aardig wat tandjes en kiesjes gewisseld. Ik heb één kiesje
 gevonden, opzich wel grappig.
 Is het al bekend of er nog meer pups uit het nest naar de Raduno gaan?
 Tot snel weer!
 Groetjes Ingrid en Bonk

Vandaag zijn we naar de Drunese Duinen geweest met ons hele hondenfamilie. Het was erg gezellig en de pups konden lekker los. Ik had ook en uitloopriem van mijn zus geleend maar vond het toch wel leuk om hem los te laten. Hij bleef er goed bij me, telkens zocht hij me op om te laten zien dat hij er ook nog was.
Het was best een lange wandeling maar Bonk had er geen moeite mee, hij bleef rennen en dollen. We zijn een aantal andere honden tegengekomen en hij was niet vervelend naar hun toe. Wel beschermend naar één reu omdat die te dicht naar Bonk's zin kwam van de pup van mijn zus. Maar hij gromte niet, hij ging er alleen heel mannelijk ( stoer ) voor staan.
We hebben volop foto's genomen en zoals beloofd heb ik wat foto's bijgevoegd.
Ik las net het nieuws over Enzo, wat vreselijk! Ik kreeg spontaan een brok in mijn keel. Daarom wil ik Eline, Ralph en vooral Enzo heel veel sterkte en beterschap toewensen. Dit soort dingen maakt me altijd zo woest!
Groetjes en pootje van Bonk ( en Ingrid)

Woensdagavond heeft Bonk zijn 12 weken inenting gehad. Alles is goed met hem, de dierenarts was opslag verliefd. Ze heeft wel een aantal keer herhaalt hoe mooi ze hem vond.
Hij weegt nu om precies te zijn 14.2 kg, al een flinke vent dus.
Hij gaat nu mee een rondje lopen met de hond van mijn zus, hij voelt zich helemaal stoer.. hij trekt nu al flink aan de riem dus het is maar goed dat ik stevig in mijn schoenen sta,haha.
Vandeweek kwam de buurman iets vragen, ik was alleen met bonk thuis en hij begon toch te grommen. Ik stond er zelf van te kijken zoals hij tegen de buurman stond te vertellen dat hij niet aan zijn vrouwtje moet komen.
Dit weekend wil ik met hem naar het bos gaan en ga ik proberen of hij los kan. Dan kunnen we gelijk "hier" oefenen.
En ik beloof dat ik dit weekend foto's stuur,haha.
Groetjessss
 

Zo weer eens even een update, door de drukte van het verhuizen heb ik geen tijd gehad om wat te mailen. Maar gelukkig zien jullie Bonk elke dinsdagavond op de training dus jullie weten dat het goed met hem gaat.
Hij is super lief en erg aanhankelijk. Het liefst is hij heel de dag bij je, naast je op de bank, naast je bij het aanrecht, onderaan de trap als je boven bent....
We hebben al heel wat meegemaakt en Bonk ook, we nemen hem overal mee naar toe. Gelukkig gromt hij niet meer naar andere honden, wel laat hij zien dat hij de baas is. Ook met kleine kinderen heeft hij een super uithoudingsvermogen en blijft ongelooflijk lief.
We wonen nu vanaf afgelopen vrijdag in ons eigen huis, Bonk moet er nog wel aan wennen dat dit zijn nieuwe huis is maar zolang wij er zijn vind hij het niet erg.
Ook is hij al bijna zindelijk. Alleen word hij soms zenuwachtig als het te druk wordt of als ik met hem aan het oefenen ben voor de training, dan doet hij per ongeluk een plasje binnen maar daar kan hij niets aan doen.
We zullen snel een aantal foto's opsturen zodra we thuis internet hebben.
Groetjes Ingrid en Bonk
 

Zo al een week voorbij, het lijkt alsof Bonk al veel langer bij ons in huis is. Hij is zo gemakkelijk, zodra je een deken voor hem meeneemt dan slaapt hij overal. Welliswaar is vandeweek bewezen dat meneer een echte Cane Corso is. Toen we thuis kwamen had hij de folders voor ons versnipperd en gelijk netjes op de snippers geplast,haha.
Maandag heeft hij zijn inenting gehad en heeft de dierenarts hem even gecontroleerd. Hij woog 8.5 kg en alles was goed met hem. Volgens de dierenarts gaat hij een grote hond worden. Ook zei hij dat Bonk een echte vent is want zijn balletjes zijn al ingedaald,haha.
Bonk is niet graag alleen dat al helemaal niet 's nachts. Het is toch belachelijk dat hij in de bench moet met allemaal speeltjes en dat het vrouwtje dan gaat douche, toch?? Dan ga je dus lekker hard zitten mopperen en blaffen ( ahum, keffen).
Dinsdag de eerste puppycursus, de trainster gaf als opmerking ' deze heeft er geen zin in '. Nee, dat klopt al die flauwekul hoeft van Bonk niet. En al helemaal niet in dat steenkoude buiten!
We hebben een hoop leuke foto's gemaakt maar het kabeltje van mijn camera is zoek door de verbouwing, dus nu maar één foto gemaakt met mijn telefoon ons nieuwe huis.
Groetjes en tot dinsdag!
Ingrid en een pootje van Bonk

De eerste nacht zit erop, Bonk heeft lekker in de bench geslapen en had daar helemaal geen moeite mee. Af en toe ligt hij wat te mopperen want in de bench kan hij geen ondeugd uithalen,haha.
Gelukkig heeft hij al een nieuwe mams gevonden om lekker bij te kroelen. Hij is nu niet meer bang voor de andere honden nog wel een beetje schrikkerig maar meneertje gaat gewoon lekker zijn eigen weg.
Het even oude puppy van mijn zus is vandaag ook langs geweest een erg pittige dame, maar wel een super maatje voor Bonk!
Hij doet zijn behoefte zo veel mogelijk buiten alleen soms snappen die domme baasjes van hem niet dat het daar harstikke koud is, blegh dan doe ik het stiekem in een hoekje zodat ze het niet merken.
Vandaag heeft hij lekker Makreel gegeten maar hij houdt niet zo heel erg van vis, de smaak is wel oke maar je moet er zo goed voor kauwen en dat kost wel erg veel moeite hoor.
Morgen krijgt Bonk zijn 2e prik en dinsdagavond de eerste puppytraining, spannend!!
Groetjes Ingrid en Bonk

Wat een dag voor onze kleine stoere vent!!
De rit naar huis ging perfect, na nog geen vijf minuten lag meneer prinsheerlijk te slapen in de armen van zijn nieuwe vrouwtje.
Thuis aangekomen was het even schrikken want die twee Golden Retrievers waren wel een beetje eng, maar als ik stoer grom dan maakt dat vast wel indruk.
Na het eten en slapen zijn we naar het "nieuwe" huis gegaan en daar voelde Bonk zich al helemaal thuis, hij heeft netjes zijn plasje in de tuin gedaan ook wel een keertje binnen maar dat kan gebeuren.
Nu zijn we weer terug en ligt meneer lekker te slapen op de bank, hoog en veilig tegen de baas aan want die twee grote honden moet ik echt niks van hebben zeg.
Echter hebben we al wel gemerkt dat hij best op zijn moeder lijkt. De zielige, vertederende blik in zijn ogen en vooral het harde snurken!!
Zo nu nog een keertje lekker eten en dan vanacht de 1e nacht.
Groetjes Ingrid, Jan en een kus van Bonk

 
[vorige]