26-04-2014
Met pasen zijn we met Layla en Brio een paar dagen in Drenthe geweest. Het was voor beiden de eerste keer dat ze met ons op een camping waren, ze hebben zich voorbeeldig gedragen! Maar vooral ook genoten; lekker wandelen en luieren, heerlijk een paar dagen verder helemaal niets :)

31-12-2013
Layla, Brio en Briola, niet de honden waar we het jaar mee begonnen zijn maar wel waar we het jaar mee afsluiten. Layla 10 jaar oud maar nog geen 3 maanden bij ons maar het voelt alsof ze haar hele leven bij ons heeft doorgebracht, wat een heerlijke oude taart! Een enorme kroeldoes, zo lief zo vrolijk en blij! Ze doet veel dingen op dezelfde manier als Straam deed maar ook heeft ze veel dezelfde trekjes als Bounty :) Maar ze is ook gewoon Layla, een bijzondere dame die kwam op het moment dat we haar zo nodig hadden! En dan Brio, oude vertrouwde Brio maar dan alleen van de logeerpartijtjes en nu woont hij voor goed bij ons. Een bonk energie, lekker actief bezig zijn is wel aan hem besteed. Maar ook hij heeft een zacht karakter, altijd gehoorzaam en houd ook van een flinke knuffel op zijn tijd, gewoon een lekkere vent! Briola is de jongste en wat een voorbeeldig meisje is het toch! Zo zacht, meegaand en onderdanig, okee soms een klein beetje ondeugend maar dat mag ook wel ;) Ze is ook een echte hondenhond en helemaal weg van Layla en Brio! Met z'n drieŽn hebben ze veel lol, Layla gaat de echte lange wandelingen niet meer mee, dat is wat teveel voor haar oude lijf, maar zo af en toe een kortere wandeling samen is genieten


Kom ik ben er klaar voor!
 

Tja dat red je natuurlijk nooit Layla ;)
 

Brio en Briola liggen meer op 1 lijn alleen is Briola toch meestal een tikkie sneller!
 

 

14-07-2013
Briola is helemaal idolaat van Biker. Biker negeert dat voornamelijk, vind zich te oud en wijs voordat jonge spring ding. Maar soms krijgt ze hem zover:-)

18-05-2013
Op zondag 21 april hebben we zonder het te vermoeden de laatste Amico wandeling met Bounty erbij gemaakt. Er kwam een vakantie achteraan dus ik dacht daarna wel een leuk verslagje te maken. Tot groot verdriet heeft Bounty ons verlaten. Een leuk verslagje zal het dus niet worden maar de foto's met wat tekst willen we wel delen. Want het was een heerlijke wandeling met lieve mensen en leuke honden. En aan Bount was niets te merken die liep dapper mee en genoot van al die drukte.
We hebben gewandeld met Nina de dochter van Amico del Petto Bright star, haar maatje Side, Nova, Biker en onze liefste Bounty.

Quinn met Bounty
Tineke en Biker
Tamar met Nina en Side
Lekker los
Even afkoelen
Hoopje hond
Moppie
Op en top Bounty, kom jongens we gaan!
Even rust
Nina, overgroot moeder Bounty, achter oom Biker, Nova en Side
De braafste 2
Ruud met Nina en Bounty

Ruud en Tamar, Arjan, Denise en Quinn bedankt voor een onvergetelijke wandeling!

03-03-2013
Moeder en zoon.

Jaja we weten het ze zijn wat te dik. Het dieet is gestart. Het valt niet me om slank te blijven op je oude dag:-p

25-01-2013
We kunnen er niet meer omheen, nu Biker 8 is, hebben we alleen nog maar bejaarde honden. We proberen ze jong te houden en dat lukt best aardig, zeker als er sneeuw ligt:-)

Hoe ouder, hoe roelozer; Wij gaan het ijs op.
Zoek Tees...
Joepie spelen op het veld, kom mee!
2 'ouwe taarten'; We want more! :-)
Zelfs Britt doet nog even mee.
Moeder en zoon wandelen tegenwoordig regelmatig samen. Het lege gat dat Benga heeft achter gelaten, word zo wat 'opgevuld'.
 

23-03-2012
Afgelopen dinsdag hadden we een 'wandeldate' met Denise en Nova. Nova is nog een heerlijk jonge spring in 't veld en omdat Breezer meestal niet gelijk erg aardig is naar honden die ze niet kent en dan ook nog druk zijn was het even afwachten hoe het zal gaan. Maar tot mijn verbazing ging het eigenlijk meteen goed, Breezer liet Nova even weten dat ze de baas was en Nova reageerde meteen heel onderdanig en het was goed;-) Het was heerlijk weer dus dat was extra genieten!


Biker heeft wel interesse in zo'n jonge meid;-)
 

Even lekker in het water
 

Hoe ouwer hoe gekker;-)
 

Nova
 

Wat heeft die gekke Bono toch dat alle Cani's achter hem aan willen rennen?
 

Stokje delen:-)
 

Het was een heerlijke wandeling, we hebben lekker geklets en de honden hebben zich prima vermaakt!
 

04-02-2012
Eindelijk sneeuw! Honden helemaal blij, baasjes misschien nog wel blijer. Snel naar buiten, met camera.
Vrijdag begon het heerlijk door de sneeuwbuien gelopen. Je zag niet veel en de honden zaten onder een laagje sneeuw, maar dat mocht de pret niet drukken.

Maar vandaag was het helemaal geweldig de zon erbij en genieten maar.

Teamwork tussen Biker en Benga.

Mama Bounty zal ook nog helpen.

Lekker rennen.

Wat een mooie wereld.

Even poseren.

De oplettende kijker zal er 1 missen en niet zomaar 1 onze ouwe Bull die haar eigen rondje heeft gemaakt. Ook zij heeft genoten van de sneeuw.

En kan nog steeds heel mooi poseren;-)

25-01-2012
In december is Dewi bij een fotograaf op de foto gegaan. Natuurlijk moesten er ook foto's gemaakt worden met haar  ;-) hondjes. We zijn hartstikke trots op onze 4 fotomodellen!

01-05-2011
Wat hebben we tot nu toe toch een fantastisch voorjaar daar genieten de honden en wij volop van. In de loop van de weken hebben we de camera regelmatig meegenomen hier een paar foto's van de voorjaarskriebels.

Moeder en dochter even lekker 'los'.

En broer en zus die weten nog steeds van geen ophouden.

Even koelen in de Lek.

Natuurlijk kan het samen spelen met de stok niet ontbreken.

Wie is de slimste?

Lekker wandelen.

We kijken heel onschuldig..

...maar water en Bono met een bal dan worden we best luidruchtig.

Dat komt waarschijnlijk omdat we het niet uitkunnen staan dat hij sneller is dan ons;-)

We zijn er weer klaar voor, gooi maar.

Thuis in de zon op een kleedje is het ook erg lekker.

15-03-2011
Lekker wandelen bij de Lek, een heerlijke dag vandaag dus de camera maar weer eens uit de kast gehaald;-)

Apport!!
Goed zo Bono!
Hhmm Breezer denkt ik laat hem niet met de eer strijken..
...Breezer en Biker maken de oefening wel af..
..asjeblieft hier is de stok!
Nog even poseren
En weer rennen!!